• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeet görünüyo kuzum bende görüyorum kaçıncı dk da cıktı
20220919_121053.webp

Kizlar şuan testin üstünden bayağı geçti. Allahim ya ben mi yanlis görüyorum yoksa cizgi var mi yaa

Kızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 M Mavimiresl bitliKedi bitliKedi Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment M melek076 R raainbow Ginnys Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤

Kızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 M Mavimiresl bitliKedi bitliKedi Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment M melek076 R raainbow Ginnys Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Ya nereye aşko geçmiş olsun da
Bu gitmeler bi moda oldu he 😚
Aşko kal ben sana masaj yapayım
Sıcak tur orayı çok

Aa cok geçmiş olsun çiçeğim yaaa dikkat et kendine arada yaz

Ayyy kuzum geçmiş olsun doktora gitmeyi düşünsen aşko geçicek derken ilerlemesin birde canım benim ❤️ Bu grupta yaprak dökümü gar heralde herkese bir anda bişeyler oluyor😜

Kontrolden ciktim kızçelerim. Dun aksam reglim başlamıştı. Betam hcg 791 düşmüş ultrasonla bakti rahim iyi görünüyordu kurtajada gerek kalmadi şuan için 🙏 Çarşamba günü yine kan verecegim. Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
İyi olmama sevindim canım kürtaja gerekte yokmuş hadi bakalım canım benim hayırlısıyla atlatırsın bu günleride❤️

Ayyy kuzum geçmiş olsun doktora gitmeyi düşünsen aşko geçicek derken ilerlemesin birde canım benim ❤️ Bu grupta yaprak dökümü gar heralde herkese bir anda bişeyler oluyor😜
Yarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yine

Back
X