• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benimdeeee 😍❤️ Ay belki de yerleşmedirrrr belki değil inşallah yerleşmedir yaaa uzun zaman oldu güzel haber almayalı _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkım senden güzel haber alalım inşallah ❤️❤️
Ah inşallah aşkolar ama yok üçüncü yumurtlama değildir olsa sürekli akıntı olur böyle tek gelmez🤣🤣 bekleyelim inşallah ay sonu güzel haberler veririm hepinize bu duyguyu tatmayı çok isterim🥰😍 ve hepinizden aynı güzel haberleri almayı🤲🏻🥰🌸

Ah inşallah aşkolar ama yok üçüncü yumurtlama değildir olsa sürekli akıntı olur böyle tek gelmez🤣🤣 bekleyelim inşallah ay sonu güzel haberler veririm hepinize bu duyguyu tatmayı çok isterim🥰😍 ve hepinizden aynı güzel haberleri almayı🤲🏻🥰🌸
Aşko ben G Gzmyts53 e sordum bebeğim ilişkiden 6 7 gün sonra lekelenmesi olmuş onun ağrısı da olmuş o gün hatta

Aşko ben G Gzmyts53 e sordum bebeğim ilişkiden 6 7 gün sonra lekelenmesi olmuş onun ağrısı da olmuş o gün hatta
Benim dün vardı ağrım gecede vardı sabah olmadı aşko beklemekten başka çaremiz yok bana testlerimi heba ettirmeyin nolur kafam karışıyor dan diye test yapasım geliyor ahahaha😂😂😂

İki gün üst üste mi aşkooo ooo iyi ekşınlar bebeğiiiiimm ❤️😍😍 ahahah sizin de yarın ikinci ekşın olabilir yaniiiii _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ demi aşko 🤣🤣
Yapın yapın attığınız gol olsun peşpeşe goller gelsin inşallah🥰🌸Ahahaha bana ekşın demeyin ütülerim ürperiyor ama siz yapın bol bol😃

Neyse bize iki yumurta da yeter aşkım ❤️❤️ Evet inşallah hayırlısı ile güzel haberler bekliyorum bu ay 🌸 inşallah bu ay bebişle dolar topic yaaa hepimizin artık çok ihtiyacı var çift çizgi görmeyeee kendimde olmasa da başkalarında görmeye bile ihtiyacım var valla ❤️😍

Back
X