- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah biliyo aşko ondan saklayamaççınYa gizlice yapıp demesemkimse duymaz bilmez
![]()
Aman da aman yesinler sizi
Haniiiğğ bizde görelim aşko nerde ki
Tama kendimi cinsiyet çözmeye verdim çalışıyorum lütfen rahatsız etmeAllah biliyo aşko ondan saklayamaççın![]()
Yemesinler aşko biz sağlam kalalımAman da aman yesinler sizitamam sustum
![]()
Edicem işteTama kendimi cinsiyet çözmeye verdim çalışıyorum lütfen rahatsız etme
Çıkıntı kafa yapısı falanEdicem işteaşko nasıl çözcen kurban olayım o iş spermlerde bizde değil
![]()
İçeri hangi kafalı gitti nerden görcen hadi söyle hadiiğğÇıkıntı kafa yapısı falankendimi yeni bir işe verdim lütfen aaaa
![]()
Gündüz ki mesajlarda aşkoHangi topiği kast ediyorsunuz
Nisan 2023 annelerine girdim bir şey yok![]()
Aşko daha ders alıyorum bu konudaİçeri hangi kafalı gitti nerden görcen hadi söyle hadiiğğ![]()
Sayfa kaç aşkoGündüz ki mesajlarda aşko
Böyle heyecanı kalmıyo aşko bu işinAşko daha ders alıyorum bu konudalütfen amağğğğ
kese yapısı mesela fasulye girişe irkekmiş
şimdiye kadar bukadar öğrendim
![]()
Aşkolar duruma göre yaparım test ben sizi de kendimide testsiz bırakırmıyım hiçAşko whatsapp grubu kurmuşlar ondan ban yemişler dediler ama tartışma mı olmuşayyy 4 gün müüüü çok az kalmışşş inşallah pozitiftir
![]()
Sayfayı bilmiyorum ki aşko ben sadece üstten bir göz atıp cıktımSayfa kaç aşko![]()
Ay aşko burası iyi ya ben çok seviyorummmm çöpü kişi gelmez aynı tadı alamayız ya❤❤ Aşko aslında gitsek iyi olur burda hangimize ne cevap yazdım takip edemiyoring
![]()
Aşko bana da nisan 2023 anne adayları dediler ama bende girdim birşey yok gibiHangi topiği kast ediyorsunuz
Nisan 2023 annelerine girdim bir şey yok![]()
Bende seni yerim aşkommmm
Sana da laf ettirmem aşkooo şeninde arkandayımAman da aman yesinler sizitamam sustum
![]()
İnsta yapalım aşko whatsapp banada tehlikeli her dk çevrimiçi olcam sonra kocam beni paralıycakAy aşko burası iyi ya ben çok seviyorummmm çöpü kişi gelmez aynı tadı alamayız ya
Aşko bana da nisan 2023 anne adayları dediler ama bende girdim birşey yok gibi
Bende seni yerim aşkommmmTabiii ona göreeee bacıma laf ettirmem
Sana da laf ettirmem aşkooo şeninde arkandayım![]()
Ahahahha bizim meraklılık seviyemizSayfa kaç aşko![]()
Aşkoooo kesinlikle etiket çak hemen görelim ay ay ayAşkolar duruma göre yaparım test ben sizi de kendimide testsiz bırakırmıyım hiç![]()
Ahahahahİnsta yapalım aşko whatsapp banada tehlikeli her dk çevrimiçi olcam sonra kocam beni paralıycak![]()
Ayyy cok heyecanlıAşkolar duruma göre yaparım test ben sizi de kendimide testsiz bırakırmıyım hiç![]()