- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.501
Ahahaha az kaldı onuda söylerizVallahi topiği yakarım ona göre❤Ne renk işediğimizi bile söyliycez zaten az kaldı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha az kaldı onuda söylerizVallahi topiği yakarım ona göre❤Ne renk işediğimizi bile söyliycez zaten az kaldı
![]()
Kuzum kuruma çizgisi gibi ama inşallah vardırKızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?
Tamam aşko bekliyoring nasıl geçmiyo bitmiyo bu eylül vay arkadaşAhahaha az kaldı onuda söylerizyakma yakma atcam
![]()
Çok reca ederim tek değilsin biz varız ❤❤
Ay yok resmen ayın sonu gelmiyor aşko Temmuz Ağustos bir gün Eylül kendi başına 60 gün sürüyor sankiTamam aşko bekliyoring nasıl geçmiyo bitmiyo bu eylül vay arkadaş![]()
Uyku da tutmadı bir türlüÇok reca ederim tek değilsin biz varız ❤❤
Yemin ederim ki aynen hayatımın en uzun eylül ayını yaşıyorum kasım gibi git git bitmiyoAy yok resmen ayın sonu gelmiyor aşko Temmuz Ağustos bir gün Eylül kendi başına 60 gün sürüyor sanki![]()
Niye ki aşko iyi misin bişey yok dimiUyku da tutmadı bir türlü![]()
Kuzum valla test sonuclarim kafama takıldı ya bilmiyorum ne ama sonucum bir tane yüksek çıkmış ben anlamadım. Doktoruma yazdım gel bilgi vereyim dedi sadeceNiye ki aşko iyi misin bişey yok dimi
Şöyle 26-27 si falan olsa benim bata az kalmış olur bak 30 demiyorum 3 gün kala bile bana yeterYemin ederim ki aynen hayatımın en uzun eylül ayını yaşıyorum kasım gibi git git bitmiyo![]()
Ne zaman gitcen kuzum peki Allahın izniyle kötü bişey değildir bebeğim üzme kendini neydi yüksek olan sonucun adı görmüştüm sankiKuzum valla test sonuclarim kafama takıldı ya bilmiyorum ne ama sonucum bir tane yüksek çıkmış ben anlamadım. Doktoruma yazdım gel bilgi vereyim dedi sadece
Neymiş o yüksek çıkan ay yüzyüze çok uzun uzun anlatacak sanki üç cümlelik şey söylicek en fazlaKuzum valla test sonuclarim kafama takıldı ya bilmiyorum ne ama sonucum bir tane yüksek çıkmış ben anlamadım. Doktoruma yazdım gel bilgi vereyim dedi sadece
Aynen bana da yeter aşkoŞöyle 26-27 si falan olsa benim bata az kalmış olur bak 30 demiyorum 3 gün kala bile bana yeter![]()
Konuyu değiştirelimAy diyorum ya kız bağımlılık yapıyorsunuz insanda ayyyyy
Ay aşko o bende yine çalışmaz o yüzden benlik bir gelişme yok
Ahahahha sağol aşko aman ban yeme sennnnnn![]()
He vallaha ya adamı düşündürmekten hasta eder bu doktorlarNeymiş o yüksek çıkan ay yüzyüze çok uzun uzun anlatacak sanki üç cümlelik şey söylicek en fazla
y Ay o bilmediğim durumlarKuzu iğne değik de mfk aldım bu ay :)
Dur dur darlanma eylülde umutlarımız var bekleyelim bakalımAynen bana da yeter aşkovallahi darlandım bunaldim bu eylülden
![]()
Sanki iyi birşey haGel bebeğim gel![]()