• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy güzel haberler alalım sizden inşallah ❤❤❤🤲🏻😍😍🌸Aşko bana hiç iyi gelmedi baksana yatak döşek yatar oldum 🙄🙄😂😂
Haber mi bekle ben test yapcam dayanamıyorum uyuyamıcam test beni gıdıklıyor bide valizde sürekli gözüme gözüme çarptı aman eğlencesine bi yapcam ben 🤣🤣🤣

Kuzum valla test sonuclarim kafama takıldı ya bilmiyorum ne ama sonucum bir tane yüksek çıkmış ben anlamadım. Doktoruma yazdım gel bilgi vereyim dedi sadece
İyi düşünelim iyi olsun kuzum kötü birşey yoktur inşallah ya doktorlar öyle telefonda konuşsalar biryerleri eksilir 😖 moralini bozma kuzum birşey yoktur inşallah yarın mı gideceksin ne zaman gideceksin

Kuzum var gibi duruyor inşallah vardır ❤️🌸 ilk 5 dakikada çıktı mı peki bu çizgiler kuzum yoksa kuruma çizgisi mi
İnşallahh canım inşallahh

Erken gebelik testinde 5-20dk arası doğrudur yaZıyordu bi 20dk sonra bakmışımdır heralde var gibiydi kurudukça koyulaştı. Diğeri sabah yaptık akşam üzeri gördüm vardı. Ama daha önce yaptığım hiç bir testte asla mninik bir iz bile çıkmazdı 😃 o yüzden bi bilemedim 😀😊

Kızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?
Testin birinde var ben gördüm

Back
X