- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi görüyorum sizde görünüyor mu heyecandan mı gördüm gördüm heee hey yazın çabuk ben gördüm valla billa gördüm aaaay ayyyyu valla hamile mi neeeeew. Koşunnnnn kozlar koşun bu hamişşşşMucizemmm16
Demgey3 M melek076
miraclebeyb
Ginnys arkadaşlar şaka mı gözlerim bana oyun mu oynuyor gece gece yoksa ben gölge mi görüyorum 3 dakika diyordu ve 3. Dakikada böyle
![]()
Ayy görüyoringMucizemmm16
Demgey3 M melek076
miraclebeyb
Ginnys arkadaşlar şaka mı gözlerim bana oyun mu oynuyor gece gece yoksa ben gölge mi görüyorum 3 dakika diyordu ve 3. Dakikada böyle
![]()
Ay dün kanamam oldu meğerse yerleşmeymiş ama baya korkuttu çok şükür iyi bebek
Bir kaç tane daha Çek atMucizemmm16
Demgey3 M melek076
miraclebeyb
![]()
Tamam kuzum inşallah ya canım sıkıldı biraz şimdi daha iyiyimKuzum üzme kendini yarın göreceksin bak kötü birşey demeyecek doktor bize de haber ver olur mu merak ederiz seniiiii
Kıx attım ya çıldırcam teste etiketlerden ellerim titredi halen titriyor şoktayım galiba gözlerim yanıltıyormu anlayanıyorum
Benimkini çözTama kendimi cinsiyet çözmeye verdim çalışıyorum lütfen rahatsız etme
AA gördüm gördümmmMucizemmm16
Demgey3 M melek076
miraclebeyb
![]()
Amin kuzucum amiiinnn hepimiz güzel haberler verelim birbirimizeAyy ağzınız bal yesin behadi inşallah güzel haberler alalım hep birlikte
![]()
Ay kız çok az kalmış ya iyi sabrediyorsun23. Güne girdim
28 günde adet olurum
5 günden daha az![]()
Ben sana demiştim pozitif çıkacak diyeMucizemmm16
Demgey3 M melek076
miraclebeyb
![]()
Bence kızBenimkini çöz![]()
Var dimi gölge dimi Allahım ayyyy napayım ben şimdi bunulaAyy görüyoring![]()
Bilmem ki aşkoAy dün kanamam oldu meğerse yerleşmeymiş ama baya korkuttu çok şükür iyi bebekkaç gün kaldı bata geliyor mu benimkine arkadaş
![]()
Çarpılmamak için idare ediyoruzAmin kuzucum amiiinnn hepimiz güzel haberler verelim birbirimize
Ay kız çok az kalmış ya iyi sabrediyorsunbence test yapmayı hak ediyorsun
![]()
Şeker at ağzına demeyi unuttuk pardon aşko bizim heyecanımıza ver uyarmadık seni öyle oluypr tansiyon düşüyor görünceKıx attım ya çıldırcam teste etiketlerden ellerim titredi halen titriyor şoktayım galiba gözlerim yanıltıyormu anlayanıyorum
En başta tahmin ettiğim ve his ettiğim gibi aynı fikirdeyimBenimkini çöz![]()
Ben napcam şimdi hamile miyim ay gaza gelmemeye çalışıyorm geçin ay gibi olursa diye of beklicem mecburBen mi görüyorum sizde görünüyor mu heyecandan mı gördüm gördüm heee hey yazın çabuk ben gördüm valla billa gördüm aaaay ayyyyu valla hamile mi neeeeew. Koşunnnnn kozlar koşun bu hamişşşş
Ramziye göre anlamaya çalıştım ama anlayamadımHaniiiğğ bizde görelim aşko nerde ki![]()
Aşko şimdiki hali nasıl ayy bende çok heyecanlarım bizde gördük bebeğimKıx attım ya çıldırcam teste etiketlerden ellerim titredi halen titriyor şoktayım galiba gözlerim yanıltıyormu anlayanıyorum