• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkom sen nasılsin? Mucizemmm16 Mucizemmm16 ağrıların var mi?bulantı falan?

miraclebeyb miraclebeyb kızın nasıl oldu canim?
Yok bebeğim ya hala aynıyım hiç bir değişiklik yok bende üstüne bide boynumun iki tarafı ve başıma yayılan bir ağrı var dün gece yatağa girdiğimden beri önce tansiyonum düştü aşko sonra da ağrı yayıldı midem bulanıyo ama ara ara

Aaa sen adet mi oldun aşko ben anladım söyledim zaten benim ki gibiydi işte kimyasal yaşıyorsun kimyasal gölgeden ileri gitmiyor testte apaçık belli testler yalan söylemiyor aşko kimyasal olabilme ihtimalini her zaman bilmeliyiz canım asla üzülme önümüzdeki ay haberini alırız ❤️🥰🌸
Ya insan illa ki üzülüyor yaa önümüzdeki ay ovülasyon takibi yapacağım

Gunaydin Melekcimmm nasilsin?galiba dün lekelenmen olmuş öyle mi? devam etdi mi akıntın? üzülme lütfen yerleşme kanaması da ola bilir
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana Annelik duyğusunu😍😍🤲🏻🤲🏻
Günaydın canım ❤️
Şimdi uyandım ağrım sızım yok
Ve leke de artma da yok ama sanırım aökülürüm bugün 😭amin hepimize inşallah 🙏

Günaydın canlarım akşam girmedim diş ağrısından mahvoldum ilaç da içmiyorum 😒 o bebiş olsun ve doğsun anlatacam ona beynim zonkluyordu ama sana bişey olmasın diye bi ağrı kesici içemiyordum diyecem💃🏻😍baya yazışmışsınız neysem kii bugün kurs yokmuş evdeyim 🤣🤣🤣 lale senin mesajını okudum her seferinde seni etiketlemek istiyorum adını unutuyorum 🙈🙈 @Lale95 bu kez tuttum aklımda 🤪🤪🤪
Hadi günü gelenler test yapın da günümüz şenlensin😍😍😍❤️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 ve M melek076 nasıl oldunuz
Lekem devam etmesi ama mutlaka edecekte geçen ay da aynı şekilde oldu
Maalesef bu ay da olmadı sanırım
Kırmızıları bekliyorum
Gerçekten birkaç kişi için ümidim vardı kendim de dahildim neyi yanlış yapıyorum artık şaşırdım

Kızçeler günaydın varmı sabah testiyle günü şenlendiren ben doktor gidip şeker tahlili verdim önlem almak istiyor doktor insülin direncim varmı diye.

Lekem devam etmesi ama mutlaka edecekte geçen ay da aynı şekilde oldu
Maalesef bu ay da olmadı sanırım
Kırmızıları bekliyorum
Gerçekten birkaç kişi için ümidim vardı kendim de dahildim neyi yanlış yapıyorum artık şaşırdım
Daha dur bekleyeceğiz belki sökülmez kuzum ya bekleyelim

Şu ıslaklık konumada da açıklık getireyim fitilden dolayı oluyormuş. Ben hiç bi topikte bulamadım çünkü genelde gebelere verilmiş onlarda bebeğin suyu sanmışlar. Ben yumurtlamam bitti hergün kullanıyorum şu an ve her kullanımdan sonra gece ıslaklık oluyor
Detaylı yazdım çünkü bende bazen topiklerde bakıyorum sormuşlar bişeyler olmuş tam cevabı bulacam cevap yazmamışlar 😅 yapmayın böyle açıklayın ki araştıranlar da bulabilsinler cevaplarını 🤗
Canım yani ozman çatlama sonrası kuruluk mu oluyormuş

Bak görürsün benim hislerim yanıltmaz 😣
Ben yatamadım bile çok üzüldüm
Eğer gerçekten adet olursam bu kadar erken o zaman bana doktor yolu görünüyor 😭
Kıyamam sana ne hissettiğini biliyorum anlıyorum ama şu konu da seni taktir ediyorum olmazsa bir daha denerim değil doktor yolu diyorsun kafana ggöre birşey yapmak istemiyorsun ki bu en güzeli.ama hepsi bir yana yine diyorum belkide devamı gelmeyecek bilemeyiz bekleyip görelim ama sen üzülme nolur olur mu en kötü durumda birlikte adım adım yol alırız ama üzülmeee seni çok sevdim ben hiç üzülmeni istemiyorım

Aşkom sana noluyor ya kaç aydır bi rahata eremedin ya kıyamam sana. 💐Bi okuttur kendine bu hastalıklar bıraksın yakanı.
Sağol bebeğim. Ne olduğunu bende anlayamıyorum aşko valla ama gidişat iyi gözükmüyo bu durumda 🙄 iki gecedir hep rüyamda karanlıktayım Allah güzelliklere çıkartsın inşallah hiç hoşlaşmadım rüyalarımdan

Kızçeler hani geçen gün test yapmıştım mavimsimin vardı ya dün dürttüler beni yine yaptım ama çekip atamadım sıvı alımına dikkat etmemiştim öncelikle onu söylemeliyim birde akşam dı.sizde inceleyin bi diyeceksiniz ki sabah yaptın mı yapmadım ama bir sabahta yapacağım şimdidlik iki güne bir test ediyorum bu 3 numaralı yumurta 4 numara için ekim başını bekliyoruz ( doktorun işaret ettiği) bu arada test kafanızı karıştırmasın diye içini açtım M melek076 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @ ve kim varsa yazamadığım tüm kızçeler 🌸

Eklentiler

• AC3D435E-D952-4F3B-A4CD-C432135D6CCB.webp
    AC3D435E-D952-4F3B-A4CD-C432135D6CCB.webp
    16 KB · Görüntüleme: 46
  • B3372979-A6EA-430E-BB1F-725BA74796D7.webp
    B3372979-A6EA-430E-BB1F-725BA74796D7.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 747C439D-29AD-4343-B360-8090C4157B74.webp
    747C439D-29AD-4343-B360-8090C4157B74.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46
  • EA77052A-7D6D-4CAF-A769-4CFC77ADCA0B.webp
    EA77052A-7D6D-4CAF-A769-4CFC77ADCA0B.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 86883283-9015-4596-96AF-DBC107F7A7A3.webp
    86883283-9015-4596-96AF-DBC107F7A7A3.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 48
Kıyamam sana ne hissettiğini biliyorum anlıyorum ama şu konu da seni taktir ediyorum olmazsa bir daha denerim değil doktor yolu diyorsun kafana ggöre birşey yapmak istemiyorsun ki bu en güzeli.ama hepsi bir yana yine diyorum belkide devamı gelmeyecek bilemeyiz bekleyip görelim ama sen üzülme nolur olur mu en kötü durumda birlikte adım adım yol alırız ama üzülmeee seni çok sevdim ben hiç üzülmeni istemiyorım
Bende seni hepinizi burada çok seviyorum
Beni anladığını da biliyorum
Artık neyi yanlış yaptığımı da anlamıyorum
Bir dolu bir boş şekilde geçti bu ay tam beklemeye geçtim bu leke geldi
Tabikide çok üzüldüm ve devamı gelmesin istiyorum ama gelirse de artık mecburen razı olacağım 😣

Kızçeler hani geçen gün test yapmıştım mavimsimin vardı ya dün dürttüler beni yine yaptım ama çekip atamadım sıvı alımına dikkat etmemiştim öncelikle onu söylemeliyim birde akşam dı.sizde inceleyin bi diyeceksiniz ki sabah yaptın mı yapmadım ama bir sabahta yapacağım şimdidlik iki güne bir test ediyorum bu 3 numaralı yumurta 4 numara için ekim başını bekliyoruz ( doktorun işaret ettiği) bu arada test kafanızı karıştırmasın diye içini açtım M melek076 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @ ve kim varsa yazamadığım tüm kızçeler 🌸
Bata kaç var
Silik bir şey var gibi sanki

Bende seni hepinizi burada çok seviyorum
Beni anladığını da biliyorum
Artık neyi yanlış yaptığımı da anlamıyorum
Bir dolu bir boş şekilde geçti bu ay tam beklemeye geçtim bu leke geldi
Tabikide çok üzüldüm ve devamı gelmesin istiyorum ama gelirse de artık mecburen razı olacağım 😣
Randomun dediğini yaptım 2 dolu 1 boş yumurtlamayı bı denenebilir ama bunlar sperm hızı azlığında sen bu testi yaptırdın mı. Buda lazım önemli bir testmiş ben yaptırınca anladım.beslenme değişiklikleri yaptım yumurtlayan besinler denedim benimde garantim yol ama eğer olmazsa yeni ayda yeniden devam edeceğim adım adım içini ferah tut hep diliyorum herşey yolunda gidecek 🙏🏻💕🌸🌸🌸

Randomun dediğini yaptım 2 dolu 1 boş yumurtlamayı bı denenebilir ama bunlar sperm hızı azlığında sen bu testi yaptırdın mı. Buda lazım önemli bir testmiş ben yaptırınca anladım.beslenme değişiklikleri yaptım yumurtlayan besinler denedim benimde garantim yol ama eğer olmazsa yeni ayda yeniden devam edeceğim adım adım içini ferah tut hep diliyorum herşey yolunda gidecek 🙏🏻💕🌸🌸🌸
Ben bir sene normal yolla denemeden hiçbir teşhis veya test yaptırmak istemiyorum ki zaten doktorum yapmaz
Ben kendimde butün kontrolleri yaptırmıştım
Hormon kan ve alttan muayene
Herşey çok şükür temiz
Umarım hepimiz en hayırlı zamanda hayırlı haberi alırız 😣

Ben bir sene normal yolla denemeden hiçbir teşhis veya test yaptırmak istemiyorum ki zaten doktorum yapmaz
Ben kendimde butün kontrolleri yaptırmıştım
Hormon kan ve alttan muayene
Herşey çok şükür temiz
Umarım hepimiz en hayırlı zamanda hayırlı haberi alırız 😣
Bak çok güzelmiş evet ztn amacımız normal oluşan gebelik bende diğerlerini istemiyorum şimdi odaklanalım ve herşeyin en güzelini dileyim benim içimde o leke duracak gibi bir his var dilerim doğru çıkar

Back
X