- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.761
Sağol Kuzum çok teşekkür ederim ❤❤❤ hiç böyle bi ağrı yaşamadım daha önce çok korkutuyo beni aşırı çok çabuk yoruluyorum merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum sırtım belim ağrıyo sabah uyandığımda elim ayağım titriyoduÇok umutsuz konuşup beni üzüp duruyorsun biliyorum çok ağrın var ama üzülüyorum hasta olabiliriz atlatırız bu sadece üşütme için bu olaylara sıkıldığı için kendini karanlıkta görmüşsün çünkü olumsuz düşünüyorsunhastalık konusunda beynin sana oyun oynayacak rüyalarını etkiliyor karanlıkta olduğunu düşünmenden dolayı güzel şeyler olacağını düşün güzellikler herşeyin nasıl muhteşem olacağını düşün ç.bak ben korona oldum evet ağır atlattım nefes problemi yaşadık öksürük biliyorsunuz işte hepiniz ağır atlatanlardandım ama hayattayım çok şükür ki istersen bir korona testi ver kekik çayı yap kendine bir bardağı yudum yudum bütün gün iç ama bir bardak git gel bir yudum.sonra şunu düşün ki gebelik immün sistemi düşürüyor o ara bir hastalık olduysa vay geldi haline gebelik yakalamayı düşünürken bile vücut kendini düşürür o ara üşüttüysen ağır atlatırsın tabiki ama olumsuz düşünceler neden şimdi lütfen yeniden olumlu güzel şeyler düşün hem rüyalar bazende bilinç altıdır bu bazen (%88) sonuçta evliya değiliz dimi her rüyamız mesaj içersin. Ha tabiki Rahmani rüyalarda göreceğiz görüyoruz evet ama bir çok rüyamın bilinçaltı rüyası şimdi kendini sev güzel bir film aç yada şarkı biraz ısın ve dinlen![]()