• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten sistem çok kötüymüş her yerin bi kötülüğü var işte... Yine de sen iyi düşün bu bebiş sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah🥰
Amin canım yok ben endişeli değilim aşırı sevinçliydi değil çünkü alıştım çok böyle silik gördüm burdan döndü ama zaman aralıklı olarak bu markada arka arkaya silik ilk defa görüyorum bu sadece minimal bir Umut o kadar yani bakalım bekliyoruz bizde ☺️

Ama acilde gereken tetkikleri falan yaparlar mı ki? Atıyorum röntgen falan gerekirse.. neyse tatmin olmazsan yine randevu alırsın sonrasına

Tatlım her şeyin çaresi var çok şükür, gerilme. Sen önlemini aldıktan sonra her şey daha güzel olacak ❤️
Röntgen falan çekiyorlar kuzum ama önemli olan bakmaları

Kız sen ne fenasın benim gibi felaket tellalı bende öyleyim ama yapma bebeğim kendimize zarar veriyoruz böyle iyi bir şey değil ben yavaş yavaş unutuyorum o huyumu sende unutmaya çalış annem olmaz böyle.verem nedir kııııaaaZ AllahAllah. Çabuk besmele Çek tükür yere kimindir bu sefer içi neler düşündüğünde karanlıkta gördün kendini sabah beri olumsuz olumsu silkelen ve kendine gel çabııııık
Ne sen sor ne ben söyliyim aşko düşündüklerimi 🤣🤣🤣🤣 geldim aşko kendime ya inşallah yani😅😅😅 hep internet yüzünden aşko ordan baktım nevrim döndü 🤣🤣🤣

Fırsat buldukça geliyorum valla. Sen takviye alsana kolajen kalsiyum d vitamini falan. Zayıfsın zaten e iyi bak kendine ben bakıyorum vallahi artık
Aşkım d vitaminin var kan ilacım kullandığım bugün kan ilacımı içmedim ama unuttum kalkıp içeyim 🤦🏻‍♀🤭

Sagol kankam. Sen nasilsin? Bu arada pazara ugradim eve taze meyve sebze almak icin. Bi kadin gördüm 2 tane ikiz erkek yaninda 9-10 yaslarinda ve 2 tane ikiz erkek bebek, bebek arabasinda 😅 vay be dedim masallah millet cift yumurtlayip bide dölleniyo hemde 2 sefer biz bi tane yi aylrdir beceremedik😂😂😂😂🤣 Ginnys Ginnys ve diger kızlar biz bu aksam adamların seylerini bide kendi kuşlarımızı dövelim🤣🤣🤣 @Random3
Ay yazamadım eşim evde ya okusam da her zaman yazamıyoring aşko şimdi dönebildim. Ayyy valla dövelim aşko kesin dövelim🤣🤣🤣🤣

Ağıyorsun kız parmaklarım durma sakın rahat bırak
Ay yok kız deli misin 🤣🤣 şeytan diyor ama ben nau nau diyorum
Kızlar 2 doktor buldum bakalım birine haftaya randevu aldım kromozom testinin sonuçlarını da alıp gideceğim inşallah. Güzel şeyler duyup cesaretlenmeye çok ihtiyacım var. Ne kadar istiyorsam o kadar çok korkuyorum Mucizemmm16 Mucizemmm16 @miresl @Lale95 @Random3
Çok güzel haberler alacağına inanıyorum canım kötü bişey aklına bile getirme 🙏
Aşkım erken yumurtladım ama 11. Gün bugün 16. Günüm daha
Deli kız ben aşılama olduğum zaman okuyordum hamile kalanlar hep aşılamadan hemen sonra beli ağrıyan hasta olanlardı. Ben maşallah ne belim ne başka yerim ağrıyordu. Hiç gebelik olmadı ama ortam ağrıyo buram acıyo diyenler hep gebe kaldılar 🤣

Deli kız ben aşılama olduğum zaman okuyordum hamile kalanlar hep aşılamadan hemen sonra beli ağrıyan hasta olanlardı. Ben maşallah ne belim ne başka yerim ağrıyordu. Hiç gebelik olmadı ama ortam ağrıyo buram acıyo diyenler hep gebe kaldılar 🤣
İnşallah canım yolumuza tedbirli devam edelim bakalım

Bazen halktan önerileri verebilmek için tıbbı verilere ihtiyaç vardır kafamıza göre yaparsak yanlış yapmış oluruz çünkü kimi hormon yüksekse ve kimi düşükse diye değişiyor o halktan şeyler ama sanırım bnm edebileceğim tavsiye ilgini çekmedi..tıbbınşeylerde doktordan doktora değişir her doktor herşeye iyi gelmez mesela ne bileyim her yapılanda herkese iyi gelmeye bilir.ben sizin sağlığını düşünüp söyledim ama kusura bakma atlamamam lazımmış onu anladığım okuduğumdan.dilerim güzel bir tavsiye alırsın
Sen neye alındın ki ben anlamadım sana bisey demedim ki 😂

İnşallah canım yolumuza tedbirli devam edelim bakalım
Hadi inşallah bu günler geçer de Bebeleri bir yandan uyutmaya çalışırken ne günler yaşadık be diye yazışırız burda.
Bende doktorlara tedaviye ara vermiştim histereskopiden sonra. Bi kaç doktora gittim ara ver bi dinlen olmayacak diye bişey yok olur dediler ama temmuzdan beri öyle kendimiz denedik olmadı batta tekrar şu yumurta geliştirici ilaçlarla devam edicem bi kaç ay daha

Tabiki neşelisin ve geri neşeleneceksin şimdi biraz regli de insanı mutsuz yapıyor sonra ne olacak süreceksin savaş boyalarını saldıracaksın hucuuuuuum bu hepimize oluyor ben 2yıldır dolanıyorum ama ne zaman son bulacak bilmiyorum her seferinde sürüyorum savaş boyalarımı yardır yardır çalışıyorum ha alıştım böylece ama seni anlıyorum şimdi kendine zaman ver regli boyunca dinlen güzelce ve sonra ……🥳🥳🥳🥳🥳
Bi enerji verdi bu mesaj bi enerji Allah Allah 🤣🤣

Çünkü kafasına göre yapıyor herkes ama her kür her hormonun yüksek mi alçskmı tepki veriyorum fln bilmeden yapıyor mesela çok gördüm bn soğan kürü yapıcam ben hayıt içilen yok çakşır süyü içicrm diye ama bunların her biri başka hormonu fırlatıyor bn neden 2senede ilk kez incir denedim sebebi prolaktinim en düşğk seviyedeyken yaptım ki çıksa bile referans aralığında kalır yani matematiğini yaptım kuzum ilaçlarını da bitkileri de abartmayı sevmem.mecbur kalmadıkça kullanmam ama şunu örnek vereyim mesela yaptığı kür östrojen yükseltirseler bebek olmaz oda tehlikeli hormonlardan yani olay sadece fsh lh ayarı değil.ben tahlil yaptırmadan hiç bir şeye başlamadım hag ve sperm testi de yaptırdım bu arada ama fikrimce doktorda bu sebeple kürlere karşıdır çünkü oturup birde kürün bozduğunu düzelmesi gerekiyor ki gebelik oluşsun.kür yapacak kişi çok yönlü takip etmeli onu uydum kalabalığa sadece namaz kılınır.kür yaparken dikkatlimolmakta fayda var
En iyisi yapmamak bence sonuçta folik asit çoğu kişide yeterli oluyor bence

Ay sorma onu bende çok söyledim ilk yaşadığımda buradakinde yani bir de Türkiye’de yaşadım da..bilmiyorım ki testte çizgi gördüm gayet netti aradım haftaya gelin dediler 5 haftalık olurken yani gittim ama o arada düşüşe geçmiş beta gebe değilsiniz dediler idrar esti aldılar dedim kan akmıyormusunuz hayır 5 haftalık zaten çıkar sonrasında doktor size gün verecek geleceksiniz muayene edecek bebeğin haftasını falan söyleyecek dediler.bu da ne ki İspanya’da arkadaşım ilk gebeliğiydi düştü kızın ne test yapıldı ne muayene ettiler düşük yapıyor olduğunda hop kürtaja aldılar acaip berbat sağlık sistemi buralarda.sonra ikincide ise gebesin tamam dediler idrar testiyle sonra dediler ki 3 aylık olunca bakacağız ultrason İle kız diyor ki ama ben bilgi almak istiyorum bebeğim hakkında nedir ne değildir diye sağlıklıysa 3 aylıkken bakılır diğer durumda zaten düşük olur ani bir kanama olursa gelirsiniz müdahale ederiz dediler kaç Dr gittiyse sonunda 3 aylık oldu da görebildi.özel hastane yok buralarda aynı doktaysa özel olarak ta gidiyorsun sigortan ya özel yada devlet oluyor sigortan özelse özel bakınıyorsun paranla avantajı hızlı randevu bulunuyor parayla olunca ama doktorlar aynı doktorlar.çok çok karmaşık ve kötü
Bu sistem geri kalmış evet ama bu sayede burada devlet hiç birşey de israf etmiyor
Her gelip baktıran gebelik var mı yok mu derse devlet iflas eder tibbi madde kullanmaktan sürekli
Ben bu sistemi bazen kınasam da bazen çok şükür diyorum
En aZından böyle ayakta kalıyorlar burada

Ahahah nau nau güzel olmuş 🤣🤣🤣

Back
X