• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yok kız deli misin 🤣🤣 şeytan diyor ama ben nau nau diyorum

Çok güzel haberler alacağına inanıyorum canım kötü bişey aklına bile getirme 🙏

Deli kız ben aşılama olduğum zaman okuyordum hamile kalanlar hep aşılamadan hemen sonra beli ağrıyan hasta olanlardı. Ben maşallah ne belim ne başka yerim ağrıyordu. Hiç gebelik olmadı ama ortam ağrıyo buram acıyo diyenler hep gebe kaldılar 🤣
Aşko bilemiyorum bebeğim ya zannetmiyorum ben geçen hafta çok yordum kendimi büyük ihtimalle ondan oldu

Pıhtılaşma sorunu canım

Sağol kuzucum tekrar tahlil verdim bu benim düşük yapan illet

10 gün sonra tekrar gidicem kuzum ramotolojiye sevk etti beni onlar detaylı olarak bakacakmis

Kuzum kimyasal olunca genetik testlere baktılar sebep ne diye lupus çıktı o da pıhtılaşma oluyormuş vücut bebeği kabul etmeyip atıyormuş.. yani hamile kalırsam bir süre iğne tedavisi olucam bebek düşmesin diye.
Aşkım ailede var mı lupus genetikte olabiliyormuş sanırım inşallah değildir bebeğim

Kızlar 2 doktor buldum bakalım birine haftaya randevu aldım kromozom testinin sonuçlarını da alıp gideceğim inşallah. Güzel şeyler duyup cesaretlenmeye çok ihtiyacım var. Ne kadar istiyorsam o kadar çok korkuyorum Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl Lale95 Lale95 R Random3
İyi akşamlar tatlim nasılsin? inşaallah çok iyi haberlerlerini alırız🥰😍gönlünü ferah tut katiyyen korkma ,Rabbim dualarini kabul etsin tez zamanda kavuştursun bebişine🥰😍

Hadi inşallah bu günler geçer de Bebeleri bir yandan uyutmaya çalışırken ne günler yaşadık be diye yazışırız burda.
Bende doktorlara tedaviye ara vermiştim histereskopiden sonra. Bi kaç doktora gittim ara ver bi dinlen olmayacak diye bişey yok olur dediler ama temmuzdan beri öyle kendimiz denedik olmadı batta tekrar şu yumurta geliştirici ilaçlarla devam edicem bi kaç ay daha
Amin canım amin inşallah quenzim q10 kullanıyor musun? partalina_ partalina_ önermişti yumurta gelişimi için kullanılmalı diye

Pıhtılaşma sorunu canım

Sağol kuzucum tekrar tahlil verdim bu benim düşük yapan illet

10 gün sonra tekrar gidicem kuzum ramotolojiye sevk etti beni onlar detaylı olarak bakacakmis

Kuzum kimyasal olunca genetik testlere baktılar sebep ne diye lupus çıktı o da pıhtılaşma oluyormuş vücut bebeği kabul etmeyip atıyormuş.. yani hamile kalırsam bir süre iğne tedavisi olucam bebek düşmesin diye.
Gel sarılalım 🥀

Canim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle🥵🥵
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
M melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?

miraclebeyb miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Childdevelopment Veziir Veziir M Mavimiresl Ginnys Ginnys R raainbow R Random3 ucge ucge ve diğer canim kızlar
Kızım iyi çok şükür bende napim yeni bir hastalık çıktı 😂

Canim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle🥵🥵
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
M melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?

miraclebeyb miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Childdevelopment Veziir Veziir M Mavimiresl Ginnys Ginnys R raainbow R Random3 ucge ucge ve diğer canim kızlar
Ben evdeydim canim bugun gece kanamam cok fenaydi yarin kontrolüm var. Bakalim ne olacak hala agrim var idare ediyorum canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun ?

Back
X