- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.021
Oy nenem oy kokumu alıyolar ne hep dıkşin gecesi misafir geliyorMisafir var gözlerimin içine bakıyor ahdhjd![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy nenem oy kokumu alıyolar ne hep dıkşin gecesi misafir geliyorMisafir var gözlerimin içine bakıyor ahdhjd![]()
Azeri güzelimCanim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
M melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?
miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ @Cgh @Veziir M Mavimiresl
Ginnys R raainbow R Random3
ucge ve diğer canim kızlar
Bende tutmamş çocuga söyleniyorum günlerdir valla güzel kaçtı keçiler bi yüzümüz güleydiAyy bende yadaha bişey yok azacuk karnim çıksın gazdan dolayi
Kendimi gebe sanıyorum evde okşaya okşaya geziyorumkeçileri öyle bi kaçırdim ki
![]()
Bende özele gidiyorum ya burda devlette tıpta falan 3 kayıp istiyorlarmş pıhtılaşma bakmak için sen hamgi şehirdesn bende geleyim bariÖzele gidiyordum ben normalde biri tavsiye etti profesör unide diye gittim valla herşeye bakalım dedi sonra dedim ozeldeki doktor yumurta tembel var dedim ve pkos. Baktı Altan ultrasyona gayet iyi herşeyin dedi yumurtalar da iyi buyumusler hangi doktor dedi bunu sana diye kaldım öyle![]()
Oooo gelmis kiz zaman ben takip edemedim stresten buraları hadi bakalim bekliyorum hayirli haberleriniİnşaallah canim yarin iyi haberlerini bekliyorumyok kız şafak 8
28-29 Eylül bat ,bakalim nolucak
E kızımda nasıl sıkıntı yaşamadım öyleyse?Hayır bebeğim kalıtsal bişey ve genetik bildiğim kadarıyla.
Cok sevindim canim valla kanama geldigine bende sevinmistim. İnsallah igne felan olmazsinda yoluna devam edersin. İlac alinca en az 3 ay yasakliyorlar. Yarın haberleselim mutlaka hayirli haberlerini bekliyorum canimM mucizeOldumiraclebeyb
Demgey3
Lale95
_Umutlu_Pozitif_
Ginnys M melek076
ucge
Mucizemmm16 ve şuan ismini hatırlayamadgm siğer kızçelerim kimyasal gebelik yaşıyorm hepimiz biliyoruz kanama bekliyordum ya şuan geldi kanamam buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yarında doktor randevum var baklm ne dicek kürtaja ilaca iğneye gerek kalmadı inşallah betamda düşerse yola devam inşallah bidaha yaşamam
inşallah hiç birimiz yaşamayız Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
![]()
Ya valla kafam allak bullak nerden çıktı bu illet. Jinekolog kan sulandırıcı başlasın hamile kalınca da iğne tedavisi yazmış artık ne sıklıkla nasıl olur bilmiyorum. Bi gideyim bakalım ne diyecek dr larAşko eger bildiyimiz pihtilaşmaysa ben oğluma hamile oldugumda koagulasyon tahlilim baya yüksek çıkmıştı pihtılaşma çok yüksekti, doğuma kadar göbeğime kleksan isimli iğne yaptim,yılda iki kez kan tahlilinde baktiriyorum çok şükür yolunda herşey,bu yıl son gitdigim doktor tedbir amaçli kansulandırıcı hap yazdı 2ay içtim
AhahshOy nenem oy kokumu alıyolar ne hep dıkşin gecesi misafir geliyor![]()
Biraz sancılı geçer pihtili ama çok sevindim adına en azından iğne ilaç vs birseylerle uğraşmazsin vücudunu yormadan. Bu ay sağlıklı gebelik olur inşallahM mucizeOldumiraclebeyb
Demgey3
Lale95
_Umutlu_Pozitif_
Ginnys M melek076
ucge
Mucizemmm16 ve şuan ismini hatırlayamadgm siğer kızçelerim kimyasal gebelik yaşıyorm hepimiz biliyoruz kanama bekliyordum ya şuan geldi kanamam buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yarında doktor randevum var baklm ne dicek kürtaja ilaca iğneye gerek kalmadı inşallah betamda düşerse yola devam inşallah bidaha yaşamam
![]()
Konyadayim aşkımBende özele gidiyorum ya burda devlette tıpta falan 3 kayıp istiyorlarmş pıhtılaşma bakmak için sen hamgi şehirdesn bende geleyim bari![]()
İnşallah olmaz kuzum şöyle atlatırsam doktorda artk iyisn dersen kocaman bi ohh çekicem ciddenCok sevindim canim valla kanama geldigine bende sevinmistim. İnsallah igne felan olmazsinda yoluna devam edersin. İlac alinca en az 3 ay yasakliyorlar. Yarın haberleselim mutlaka hayirli haberlerini bekliyorum canim![]()
Biraz sancılı geçer pihtili ama çok sevindim adına en azından iğne ilaç vs birseylerle uğraşmazsin vücudunu yormadan. Bu ay sağlıklı gebelik olur inşallah![]()
Evet biraz sancılı cidden doktor ağrı kesici içebilirsin dedi bakalm dayanamazsam ağrı kesici içicemKonyadayim aşkım
İnsallah canim bu ay hep gebelik haberlerinin sonu skntiliydi arkadaslarda saglikli gebelik haberlerine ihtiyacimiz var.Valla diken üstünde bekliyorum sürekli yaşadığım ve sonucuna ulaşamadan negatife döndüğü için inşallah daha da artar inşallah
Çok sevindim canım, en azından bu süreci minimum hasarla atlatacaksın. Kanama başladıysa beta düşecektir için rahat olsun. Hemen bu ay nasip etsin AllahM mucizeOldumiraclebeyb
Demgey3
Lale95
_Umutlu_Pozitif_
Ginnys M melek076
ucge
![]()
E ben de oğlumda sıkıntı yaşamadım ama önceden gittğim profa göre mucize, yaşımdan dolayı tolere etmiş vücudum. Aslında o zamandan belirti varmış ama ben hiç üstüne düşmemiştim. Damar tıkanıklığı olmuştu bende. Oğlum 3 yaşındayken damar cerrahına gittiğimde adam cahil misin dedi ölebilirdin, pıhtı ciğerine kalbine atabilirdi vs.. hemen ameliyatla o bacağımdaki ana damarı komple aldılar. Ben hamileliğe yormuştum ama artık pantalonun dışından bile belli oluyordu, 4 yerde tıkanmıştı nohut gibi. Ve o zaman o cerrah bile bana pıhtılaşma olabilir demedi, beni hiç yönlendirmedi. Ve ben 10 yıl sonra yeni aydınlanıyorumE kızımda nasıl sıkıntı yaşamadım öyleyse?
İyi eğlenceler canimm. Cok iyi geliyor insana bizde hafta sonu kaçtık eşim cocuklar falan. Cumartesi ciktik pazar aksam döndük. Kızımında ayakkabi ihtiyaci falan vardi dönüştede onlari hallettik. Hem alisveris hem gezme olduAhahaha aşko bu arkadaşlar eşli falan kalabalığız yani![]()
Bitti aşkımAhahahh iyi yapmışsın aşkoşimdi bekleme sürecine girdin miiiiii
![]()
İlk aylar hic umursamiyodum yine olmadiTüüüüü bizim şeylereinanırım kuzum millet umursamaz hemen olur
biz çok düşünüyoruz ya uğraştırıyor o yüzden
![]()
Hiç bişey olmaz aşko benceAy aşko valla devam etmeye çalışacağım ama çokta güvenemiyorum ahahahben ters gitsem ne olur 2-3-2-3 diye
![]()