Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyu nenem olmaz ki 🙁şuan eşimle aynı yerde yatıyoruz 😀adet olursam bile ayrılmamak lazım yatarken 😅bu ay ful pompalamak gerek ki turşun artık 😂😂
Ay ben eşimi odadan kovmuştum pozitifi görünce 🤣🤣🤣 çocuk var bulaşmasın diye ama benle teması vardı bişey olmadı bana o yatak döşek yattı 1 hafta

Ahahaha işin zor canım o seni anlamaz 😃😃 ben severim ama sürekli değil adam sağına dönse bile eli Ya kolumda ya elimde Ya belimde yaz ayları fenalık geçircek gibi oluyorum ha o bunu anlıyor mu hayır o beni anlamaz ona göre sevgi ilgi gösteriyorum daha ne istiyorsun nefes almak diyemiyorum adama öyle devamke🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sende kocamı gördüm o da aynı🤣🤣 ama ben çekiniyorum aşko ya adamı darlamak istemiyorum kendimi tutuyorum falan 🤣

Ay beni çok küçük şeyler bile çok huzursuz ediyor ya 🥺
Benim bu minnoş kalbim bunlara gelemiyor🤣
Benimde öyle aşko. Kardeşim doğum yapcak ya ona magnet yaptım normalde içine şeker yada lavanta koyuluyo ya ben alamadım eşime de al diyemedim zati 🙄 geçen gün yaparken aradı dedim böyle bunları yapıyorum şeker koyulmuyo mu onlara dedi evette alamadım ben dedim sen niye alıyosun töbe töbe diye sinirlenip bağırdı bana telefonda bi zoruma gitti yanımda olsa kafası kırardım kesin 🤣🤣🤣🤣

Back
X