• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He sen gece yarılarına kadar temizlik yap yor kendini sonra kötüyüm oram ağrıyor buram ağrıyor Az kendine kıymet ver be kadın😃😃😃 aman kötü bişey olmasında bu dikkat ettikçe geçen bişey dikkat etmen yeterli Yani aşko😂
İşte o yüzden ama o zamanlar ağrım yoktu boşta kalınca ayıktı sırtım durumu aşko 🤣🤣🤣 evi kim süpürücük hadi bana söyleeğğ 🤣🤣🤣 bi gün arayla süpürmesem çöp eve dönüyo bizimkiler sağolsun😅😅😅

Ooo çok iyi yaa tebrik ederim aşko🤣🤣🤣 tam olarak öyle valla bebeğim aynı benimki de bazen diyo suratım asılınca hadi söyle yine neye takılıp kurdun bi dünya şey kafanda🤣🤣🤣🤣🤣 düşün bul diyince kalıyo öyle bide naptığını da bilemiyo ki🤣🤣🤣🤣
Fiks soru neyaptım ki ben? O nerden çıktı? Ben öylemi demek istedim? Böyle gider bunlar😃😃😃 benim 3 abim var babam eşim 5 erkek etrafımda gözlemliyorum bakıyorum hepsi aynı erkeklere şöyle bi bakın hepsi kopyala yapıştır olmuşlar sanki huylar aynı laflar aynı düşünceler aynı 😂😂😂😃😃

İşte o yüzden ama o zamanlar ağrım yoktu boşta kalınca ayıktı sırtım durumu aşko 🤣🤣🤣 evi kim süpürücük hadi bana söyleeğğ 🤣🤣🤣 bi gün arayla süpürmesem çöp eve dönüyo bizimkiler sağolsun😅😅😅
Yorgunluk dinlenince çıkar boşuna denmemiş😃 ay dur aşko iş sayma bana tatildeyim eve gidip temizlik yapasım geliyor ahahahha😂😂😂

Yatamıyorum başım çatladı
Az önce eve doktor çağırdım hiç birsey vermedi
Ulan Türkiye’de olsaydım bir torba vermiştiler
Ağlanacak halimize gülüyoruz 🤣😂
Şimdi hastanede sıra bekliyodun aşko türkiyede eve doktor gelmiyoring 🤣🤣🤣 sonra doktor ilgilenmeden ilacı yazıp yolluyoring🤣🤣🤣🤣 sonra ulan bu kadar bunun için mi bekledim diyip sinirlenip cıkıyosun odadan🤣🤣🤣🤣 anca özel doktorun olcak ki eve gelsin yada ambulans onlarda her şeye gelmiyo zaten ciddi durumlar değilse. Corona için hala geliyolarmı bilmiyorum ama en son gelmiyolardı 🤷🏻‍♀️

Yo yo sen temizlik yapamaççın geçti artıkın 🤭🤭❤❤
Dün gece bende onu düşündüm ben tatil dönüşü temizliğe başlayacaktım batı beklerim olmazsam temizliğe birini alırım dedim daha hamilelik kesinleşmeden kafada planlar planlar🤣🤣🤣

Şimdi hastanede sıra bekliyodun aşko türkiyede eve doktor gelmiyoring 🤣🤣🤣 sonra doktor ilgilenmeden ilacı yazıp yolluyoring🤣🤣🤣🤣 sonra ulan bu kadar bunun için mi bekledim diyip sinirlenip cıkıyosun odadan🤣🤣🤣🤣 anca özel doktorun olcak ki eve gelsin yada ambulans onlarda her şeye gelmiyo zaten ciddi durumlar değilse. Corona için hala geliyolarmı bilmiyorum ama en son gelmiyolardı 🤷🏻‍♀️
Aşko sen korona şüphesi var de telefonda yeter🤣altına yapıyorlar haklı olarak🤣eve doktor mu çağırdım astronot mu bilemedim 🤣🤣🤣🤣🤣

Fiks soru neyaptım ki ben? O nerden çıktı? Ben öylemi demek istedim? Böyle gider bunlar😃😃😃 benim 3 abim var babam eşim 5 erkek etrafımda gözlemliyorum bakıyorum hepsi aynı erkeklere şöyle bi bakın hepsi kopyala yapıştır olmuşlar sanki huylar aynı laflar aynı düşünceler aynı 😂😂😂😃😃
Aşko etrafımdaki tek erkek kocam🤣🤣🤣 o yüzden çözmekte geç kalmışım🤣🤣🤣🤣 babam ve babamın oğlu var abim onlarla da görüşmüyoruz ki bakamıyoring🤣🤣

Geçmiş olsun aşko kuluçka süresi geçti karantina süreside nerdeyse geçti sayılır ama senin kovid şüpheleri geçmedi 😃 iyi misin nasılsın
İyi işte idare ediyoruz 🤣bi geldi bi gitti aşko anlamadım bende 😂
Negatifti pozitif oluyor gibi 😂keşke gebelik testi de böyle olsa

Aşko etrafımdaki tek erkek kocam🤣🤣🤣 o yüzden çözmekte geç kalmışım🤣🤣🤣🤣 babam ve babamın oğlu var abim onlarla da görüşmüyoruz ki bakamıyoring🤣🤣
Olsun aşko sonunda çözmüşsün boşver 🤣 neyse canlar ben uyuyorum öpüyorum hepinizi bişeyler olursa etiketleyin yarın haber edicem size inşallah kanama dururda içim rahatlar 🤲🏻 Öpüyorum hepinizi iyi geceler aşkolar❤️🥰🌸

Dün gece bende onu düşündüm ben tatil dönüşü temizliğe başlayacaktım batı beklerim olmazsam temizliğe birini alırım dedim daha hamilelik kesinleşmeden kafada planlar planlar🤣🤣🤣
Ayy valla her ay bende hep öyle düşünüyorum aşko o yüzden adet zamanları büyük temizlik yapıyorum 🤣🤣🤣🤣 ama tabikide sen birini almak zorundasın yardıma🤭🤭

Aşko eşim pozitif olduğunda aşağıdan ben aldım ilacı hiç bişey demeden gittiler gı gelip bakmadılar bile 🤣🤣🤣
Oyu nenem olmaz ki 🙁şuan eşimle aynı yerde yatıyoruz 😀adet olursam bile ayrılmamak lazım yatarken 😅bu ay ful pompalamak gerek ki turşun artık 😂😂

Back
X