Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yahu ama herkes benim memem şişti benim memem acıyor falan diyor ama bunun bir ölçüsü varmı yoksa oy anam oy dedirtenden mi onu çok merak ediyorum bende ilki oy anam oydu
ben cok duydumm kimisi haifi sizliyor yada gerginlik var der kimiside dokunamiyorumm bile der yani degisiyor

Dövülesi değilse neylikler ona göre yapalım bişiler aşko🤣🤣🤣 aşkım sen bana sorsaydın ben sana olma derdim ayyy delirtiyolar insanı
Kız benim fikrimi soran oldumu ki yaa😑😑😑el birliği ile konuşup beni seçmişler kabul etmedim öğretmen rica edince kıramadim
Her 💩dan anlamanın sonucu budur🤣🤣🤣🤣

Kızlar selam bu grup daha aktif olduğu için buraya da atmak istedim, bata 3-4 gün var tahminime göre, artımed kaset testle test yaptım, hayali bir şey gördüğümü düşünerek ışıkla oynadım testle, siz bir şey görüyor musunuz
F377E18E-45D9-4380-B1A7-456135ECEB3F.webp

Aynıyız biliyo musun 🥹 bende randevu aldım Cuma’ya bakalım bende gidiyim 1 ay ara vermiştim doktora bana ne dicek adetlıyken bakcak
Evet senle döngülerimiz de ayni gidiyor 🥰 hicbir problemin yom dedi bana bu konuyu çok düşünme korkma falan dedi inofolic combi onerdi kullanan hastalarim kısa sürede gebe kaldiklarini söylüyor ama sart degil dedi

Kızlar selam bu grup daha aktif olduğu için buraya da atmak istedim, bata 3-4 gün var tahminime göre, artımed kaset testle test yaptım, hayali bir şey gördüğümü düşünerek ışıkla oynadım testle, siz bir şey görüyor musunuzEki Görüntüle 3133298
Canim bu ay benimde boyledi ama gebelik yoktu

Oy kuzum ya zordur elbet ama sonucu çok güzel olacak birazcık sabretmen gerekiyor 🌸 midenin bulantısına iyi gelecek şeyler yemeye çalış kuzum 😘 inşallah hemen geçer bu bulantılar 😘 bende iyiyim bebeğim aynı değişen birşey yok ❤️
Evet cok guzel insallah degiyor zaten ama surekli gecmek bilmeyen bir bulanti da insani her acidan cok zorluyor😔 psikolojik olarak bile cok zorlanmaya basladim simdiden evden bir adim atamiyorum😩 insallah gecer kuzum. Allah daha da iyi etsin seni insallahh❤️❤️❤️

Ahahahha benimki doktora soracakmış kendisi yapabilirmiyiz diyecekmiş He anam he dedim ayrı doktor bulacak kesin kendine 9 ay yasak dedim çok diyor ilk ve 3 ay boş bırakırım ama arada çalışmam lazım diyor ahahaha napcaz bunlarla böyle bilemedim ki 😅😅😅
Yok bebeğim yaa risk olmadığı sürece son haftalara kadar ilişki serbest, sen de kandırma adamı 😁

Back
X