Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkımcımlar 2 ay önce hamile kaldığımda belirtilerimi soranlar hatırlar. Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasığımda saniyelik anlık ama keskin ağrılar oldu demiştim, sadece o gün sürdü. Ve bugün yumurtlamadan tam 1 hafta geçti ve aynı ağrıları yaşadım bugün. O yüzden bi acaba dedim ama heveslenmek de istemiyorum. Bi de bugün ilişki oldu gündüz. İlişki esnasında ve sonrasında da ağrım oldu, normalde hiç olmazdı

Kız benim fikrimi soran oldumu ki yaa😑😑😑el birliği ile konuşup beni seçmişler kabul etmedim öğretmen rica edince kıramadim
Her 💩dan anlamanın sonucu budur🤣🤣🤣🤣
Ahh kıyamam sana en başta bilmiyormuş gibi yapcaktın aşko 🤣🤣🤣 ben hiç yeltenmedim başıma gelecekleri bildiğim için 🤣🤣🤣

Aşkımcımlar 2 ay önce hamile kaldığımda belirtilerimi soranlar hatırlar. Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasığımda saniyelik anlık ama keskin ağrılar oldu demiştim, sadece o gün sürdü. Ve bugün yumurtlamadan tam 1 hafta geçti ve aynı ağrıları yaşadım bugün. O yüzden bi acaba dedim ama heveslenmek de istemiyorum. Bi de bugün ilişki oldu gündüz. İlişki esnasında ve sonrasında da ağrım oldu, normalde hiç olmazdı
Ayyy hadi inşallah bebiştir kuzum ya 😍😍😍😍

İyi akşamlar canlar size bi sorum vardı klomen kullanıp iğne olmayan ve adete 9-10 gün kala belirtisi olan belirtileriniz nelerdi??
Benim 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok 😒

Beybiler kızçeler M Mavimiresl @canancan11 @melek076 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ @wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 🥴 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Aysun senmisin kuzu. 🙈

İyi akşamlar canlar size bi sorum vardı klomen kullanıp iğne olmayan ve adete 9-10 gün kala belirtisi olan belirtileriniz nelerdi??
Benim 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok 😒
Ben klomen kullandim. Bi belirtim olmadi hamilede degildim 3 yumurtam vardi ama olmadi🤷🏼‍♀️ Sadece geç regl olmustum

En son kardeşimle eşi korona olduğunda aramadılar bile kuzum. Denk geldiğim gerçekten ilgilenen çok az doktor var bi ümraniye de denk geldim ilk zayıfım diye gitmiştim çok güzel ilgilenmişti kadın doktordu hatta adını bile hatırlıyorum hala bide bu tarafta kadın doğumcu vardı oda çok ilgiliydi sormadan herşeyi anlatmış söylemişti sonra gittiklerim hep başından atar gibiydi. Ama bazı insanlarla da uğraşılmıyo bu şiddet olayları çıktığından beri doktorlarda insanlarla çok fazla muhattap olmak istemiyorlar haklı olarak kurunun yanında bizde yanıyoruz işte 🙄
Evwt kuzum haklisin. Sanirim bende grip olcam burnum gozlerimin içi yaniyor basim agriyor😣

Evwt kuzum haklisin. Sanirim bende grip olcam burnum gozlerimin içi yaniyor basim agriyor😣
Ayy dikkat et kendine kuzum havalar bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası ya 😐 geçmiş olsun bebeğim ❤❤ ayağımda çorap patik var ona rağmen donuyolar ya kış erken geliyo😕

Ahh kıyamam sana en başta bilmiyormuş gibi yapcaktın aşko 🤣🤣🤣 ben hiç yeltenmedim başıma gelecekleri bildiğim için 🤣🤣🤣
Kiz ben söylemedim ki,eşimin akrabası da bizim velilerden ,o söylemiş her 💩bildiğimi🤣🤣🤣 digerleri de oy vermiş
Sen nasılsin?napiyosun?
Benim öyle bir gaz şişkinliğim varki 4-5aylik gebe gibi dolaniyorum evde ,kv bir karnıma bakiyor bir bana🤣🤣🤣 eşim dalga geçiyor bu ne hal diye
Adetin 25günu bu kadar şişkinlik normalmi?

Kiz ben söylemedim ki,eşimin akrabası da bizim velilerden ,o söylemiş her 💩bildiğimi🤣🤣🤣 digerleri de oy vermiş
Sen nasılsin?napiyosun?
Benim öyle bir gaz şişkinliğim varki 4-5aylik gebe gibi dolaniyorum evde ,kv bir karnıma bakiyor bir bana🤣🤣🤣 eşim dalga geçiyor bu ne hal diye
Adetin 25günu bu kadar şişkinlik normalmi?
Ayyy akrabalar komşular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı be🤣🤣 Ne bakıyon hiç mi gebe görmedin de aşko🤣🤣🤣🤣 iyi sayılırım bebeğim babam anjiyo olmuş hastanedeymiş ona sıkıldım biraz şimdi öğrendim. Oturuyoring aşko bence gebesin aşko 😍😍 benimde ayaklarım buz kesiyo nasıl iş bu ya

Back
X