Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende fragmanına bakmak zorunda kaldım bu hafta ya 😕 bi ara açar izlerim netten aşko napalım cok güzel gidiyo ilk bölüm cok hoş değildi ama bu bölüm güzeldi kaçırdım bi daha ki bölüm dehşet verici zaten😍😍 Ayy telefondan sadece sihirli annem izlerim😍😍 hatta bugün yine izledim en son perihan teyzeyi çağırcam el atsın bizim şu işlere aşko 🤣🤣🤣🤣
Hahahaa🤣🤣🤣🤣🤣nolursun ikna et biz taraflara da gelsin🤣🤣🤣🤣yoksa hiç zaman geçmiyor

Eklentiler

• 42C65303-80D7-4322-A7C6-6CADC8E8892F.webp
    42C65303-80D7-4322-A7C6-6CADC8E8892F.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 43
İyiyim aşko lekeler minik minik geliyor iki üç sefer denk geldim ☺️ Havuzdan çıktık ısınıyorum 😃😃 sen napıyosun aşko nasılsınız var mı kaçırdığım bişeyler 🥰
Yavaş yavaş biter aşko yerleşir bebiş😍😍 Yok bebeğim bildiğim gibiyiz ❤❤ ayy ne güzel ortam çok severim❤❤❤ oohh çok güzel geçsin inşallah bebeğim ya 😍😍❤❤

Çok şükür tatlım Allah ağzımızın tadını bozmasın, kötü niyetli herkesi de bizden uzak etsin 🙏 bu ara retro varmış, gerginliklere dikkat 😍
Yess kuzum retro çok kişiyi yipratdi
Benim ablamda pimi çekilmiş bomba gibiydi eşiyle sorunlari vardı,retro var sakinnn ol diyediye kızı sakinleştirdim🤣🤣bi bitse de rahatlasak🤣🤣🤣

Yess kuzum retro çok kişiyi yipratdi
Benim ablamda pimi çekilmiş bomba gibiydi eşiyle sorunlari vardı,retro var sakinnn ol diyediye kızı sakinleştirdim🤣🤣bi bitse de rahatlasak🤣🤣🤣
Resmen kendimi tanıyamadım yaa içimden ejderyaaa çıktı 🤣🤣 neyse çok rahatladım şimdi hahaha

Yavaş yavaş biter aşko yerleşir bebiş😍😍 Yok bebeğim bildiğim gibiyiz ❤❤ ayy ne güzel ortam çok severim❤❤❤ oohh çok güzel geçsin inşallah bebeğim ya 😍😍❤❤
İnşallah kuzum bakıcaz artık bat yaklaşsın 🥰 aman beni etiketleyin he önemli şeylere kaçırmayayım😅

🤣🤣🤣🤣 Ablam da öyleydi 🤣🤣🤣
Bizim kız benim biyere gidecegimi öğrendiğinde okuldan evi aratip hastayim dedirtiyo😅 bende bugun köye gidecektim yolda aradi ogretmeni döndüm aldim okuldan çenesi agriyomus. Dünde soyledi aynisini cenemdeki kemik agriyo diye ama ters yatmıştı bide grip olmustu gecenlerde ondan sandim. Agri kesici verdim iyiydi bu aksam yine dedi ama agri kesici vermedim oynadı zipladi biseyi yok yatiyo banami numara yapiyo napiyo acep😅

Bizim kız benim biyere gidecegimi öğrendiğinde okuldan evi aratip hastayim dedirtiyo😅 bende bugun köye gidecektim yolda aradi ogretmeni döndüm aldim okuldan çenesi agriyomus. Dünde soyledi aynisini cenemdeki kemik agriyo diye ama ters yatmıştı bide grip olmustu gecenlerde ondan sandim. Agri kesici verdim iyiydi bu aksam yine dedi ama agri kesici vermedim oynadı zipladi biseyi yok yatiyo banami numara yapiyo napiyo acep😅
Allah nazarlardan korusun ya😍 kız çocuğu bir başka
Maşallah senin kız akıl küpü galiba, nasıl da biliyor dikkati kendine çekmeyi🤣🤣
Benim oğlum da tüm gün oynasin ziplasin, ödev adı tutunca ayy başım agriyor kemiklerim ağrıyor yağmur yagacak romatizmam tutdu🤣🤣🤣🤣hep bi bahane

Back
X