Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim aşko lekeler minik minik geliyor iki üç sefer denk geldim ☺️ Havuzdan çıktık ısınıyorum 😃😃 sen napıyosun aşko nasılsınız var mı kaçırdığım bişeyler 🥰
Oh oh iyice yerleşiyor bebiş 😍❤️❤️ Aman üşütme bebeğim havalar soğuyor 😘 ay çok güzel bir ortam en sevdiğiiiimmm birde arkadaşlarla sohbet muhabbet çok güzel olur tadını çıkar kuzucum 😘❤️

Kıyamam sana kuzum tez zamanda geçer inşallah 🤲🏻 İlk zamanlar biraz zordur ama sonrasında tadını çıkarırsın inşallah hamileliğin ❤️ Amin kuzum herkes çok iyi olsun inşallah 😍❤️
İnsallahh kuzum. 3-6.aylar cok rahat oluyormus ya zaten. İnsallah bir an once o zamanlara gecerim. Hic bitmeyecekmis gibi geliyor su an. İnsallah rabbim sana da isteyen tum herkese de kolay hamilelikler nasip etsin🤲🏻

İnsallahh kuzum. 3-6.aylar cok rahat oluyormus ya zaten. İnsallah bir an once o zamanlara gecerim. Hic bitmeyecekmis gibi geliyor su an. İnsallah rabbim sana da isteyen tum herkese de kolay hamilelikler nasip etsin🤲🏻
İnşallah kuzum biraz daha dişini sık hemen geçecek zaman sende rahat zamanlara geleceksin ❤️ Kafanı dağıtacağın birşeyler bulsan meşgul olsan belki daha iyi gelir bebeğim 🌸 oy amin kuzum bizi dualarında unutma taze annişşşş ❤️❤️🌸

Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko ne yaptın nasılsın 😘😘❤️ Ya ben testi yapamadım dışarıya çıktık geç geldik yapamadım 🤣🤣🤣 ama bana sanki yumurtlama gibi geldi kuzum inşallah öyledir belki bu ay 2 defa yumurtlama olur birinden biri tutar inşallah 🤲🏻🤣🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko ne yaptın nasılsın 😘😘❤️ Ya ben testi yapamadım dışarıya çıktık geç geldik yapamadım 🤣🤣🤣 ama bana sanki yumurtlama gibi geldi kuzum inşallah öyledir belki bu ay 2 defa yumurtlama olur birinden biri tutar inşallah 🤲🏻🤣🤣
Ayy cok amin bebeğim inşallah aşkım🤲🏻🤲🏻😍😍❤❤ iyiyim aşko örgü örüyorum bugün yine çok hareketli geçti anlık olarak hiç bişey hissetmiyoring koşa koşa milyoncuya gittim geldim 🤣🤣🤣 bi saat öncede oturdum yumurta şeye geldi kardeşimin bebeğine oyuncak örüyorum 🤣🤣🤣

Aşkım testi yapabilsem iyiydi neyse yarın yaparsın bebeğim bi kaç gün takip edersin 😍😍😍 sen kendini daha iyi tanırsın bebeğim geldi diyosan gelmiştir 😍❤ haydi gol gol gol diyorum😍😍😍😍⚽⚽⚽

Ayy cok amin bebeğim inşallah aşkım🤲🏻🤲🏻😍😍❤❤ iyiyim aşko örgü örüyorum bugün yine çok hareketli geçti anlık olarak hiç bişey hissetmiyoring koşa koşa milyoncuya gittim geldim 🤣🤣🤣 bi saat öncede oturdum yumurta şeye geldi kardeşimin bebeğine oyuncak örüyorum 🤣🤣🤣
Yaaa ahahahah nasıl güldüm Allah seniiiii 🤣🤣🤣 sen hemen ortaya güzel şeyler çıkartırsın ben eminim aşko 😘😘❤️ Maşallah ama hızına yetişilmiyor kızzz ❤️❤️
Aşkım testi yapabilsem iyiydi neyse yarın yaparsın bebeğim bi kaç gün takip edersin 😍😍😍 sen kendini daha iyi tanırsın bebeğim geldi diyosan gelmiştir 😍❤ haydi gol gol gol diyorum😍😍😍😍⚽⚽⚽
Ay valla o kadarda sıvı birşey içmedim zorlandım ama kısmet olmadı boşuna susuz kaldım 🤣🤣🤣🤣 ay inşallah gelmiştir kuzum ya belirtiler aynı ama diyorum ya psikolojik bile olabilir bugün yine akıntım çoktu mesela 😍😍 ay inşallah aşko yaa gol olsun artık hepimizin kiiiii bu ay çok az hamiş haberi aldık sanki inşallah bu günden sonra grup hamişlerle dolar taşar ❤️😍😍

Aşkım hiç bilmiyorum bebeğim ya benimde takvime göre 10 günüm var ama belirti namına hiç bişey yok sol kasığım ara ara batıyo gibi sanki ama bence psikolojik olmaya başladı
İnşallah bebiştendir canım 🙏😍 bende istiyorum ki bari bi belirti versin ya ne kasık ağrısı ne göğüs ne akıntı hiçççççç 😒😅😒😒 gelesi yok mu ne yine 🙄

Back
X