Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba
Allah'ım bir bekleyiş içinde olan bizlere bu ay mutlu haberleri almayı nasip etsin Amin.
İki sorum olacak burada ikinci gebeliğini bekleyen arkadaşlar veya tecrübe etmiş olanlar
yumurtlamadan sonra bebek tutmuş olsa döllenme belirtisi diye bir şey var mı ?
yani bu kadar kısa sürede belirti olur mu?
2. si yumurtlama akıntısı hepinizde yoğun mu benim sadece bir gün tamamen şeffaf oluyor kokusuz renksiz
bu acaba sağlıklı yumurta olmadığı anlamına mı geliyor?
burada bazen okuyorum bu yumurtlama dönemini çok net akıntı ağrı hatta yumurtlama kanaması ile geçiren bile var.
İyi günler,amin inşallah 🤲🏻
İkinci gebelik isteyenlerden biri benim henüz hamile kalamadim
Ama akıntı herkeste ayni olmuyor , yumurtlama dönemi benimde bir gün şeffaf akıntım olur ertesi gün itibarile adete kadar ara ara beyaz ve losyon gibi akıntım olur
Mesela burda gebe arkadaşlar var biri kupkuru hiçbir akintisı yok, diğeri aşırı yoğun, yapışık akıntı göruyor
Döllenme sonrasi belirti de farkli ola biliyor
Kimide göğüs hassasiyeti, göğüs ucu ağrısı,damar belirginleşmesi,kasık ağrıları,batmalar vs.
Ama dediğim gibi bu belirtileri yaşamadan da hamile olan oldu,6-7 hafta sonra başladı belirtileri

Eklentiler

• 4FB1CE27-7DC3-4429-A19F-88FA2998F321.webp
    4FB1CE27-7DC3-4429-A19F-88FA2998F321.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 973AC471-E90E-49B7-BBAE-9E4B6975CC5C.webp
    973AC471-E90E-49B7-BBAE-9E4B6975CC5C.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 49D4472B-8769-45A2-903A-0063488CAC9D.webp
    49D4472B-8769-45A2-903A-0063488CAC9D.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 564DEB81-E0A8-4F27-87C0-61416CA389E7.webp
    564DEB81-E0A8-4F27-87C0-61416CA389E7.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 41
  • C931F42B-3143-4E00-BAA2-6AF7BB5217D7.webp
    C931F42B-3143-4E00-BAA2-6AF7BB5217D7.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 46
İyi günler,amin inşallah 🤲🏻
İkinci gebelik isteyenlerden biri benim henüz hamile kalamadim
Ama akıntı herkeste ayni olmuyor , yumurtlama dönemi benimde bir gün şeffaf akıntım olur ertesi gün itibarile adete kadar ara ara beyaz ve losyon gibi akıntım olur
Mesela burda gebe arkadaşlar var biri kupkuru hiçbir akintisı yok, diğeri aşırı yoğun, yapışık akıntı göruyor
Döllenme sonrasi belirti de farkli ola biliyor
Kimide göğüs hassasiyeti, göğüs ucu ağrısı,damar belirginleşmesi,kasık ağrıları,batmalar vs.
Ama dediğim gibi bu belirtileri yaşamadan da hamile olan oldu,6-7 hafta sonra başladı belirtileri
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli 🤲🏻

Canan bence ozaman kan ver gebelik öğrenmek için değil olmadığından emin olmak için çünkü maden yok regli olman lazım ya doktor onu ayarlar güzelce regli olursun sonrada yeni çalışmaya kafan rahat başlardın bunu bende yaşadım biliyorum birde almanyada kan veremiyorsun öyle canım sıkılmıştı ki anlatamam gebe olmadığıma değil kan bile verememeye hormonlar mı değişti ne buna engel oldu bunu takip edememeye.türkiyedeydim bu imkan var değerlendir baş üstü git doktora anlat böyle böyle oldu de herşey çıkar olman gerekiyorsa ol ki önündeki ay temiz rahimle çalış bak bu çok çok önemli tabi hepsini yinede sen bilirsin

Canan bence ozaman kan ver gebelik öğrenmek için değil olmadığından emin olmak için çünkü maden yok regli olman lazım ya doktor onu ayarlar güzelce regli olursun sonrada yeni çalışmaya kafan rahat başlardın bunu bende yaşadım biliyorum birde almanyada kan veremiyorsun öyle canım sıkılmıştı ki anlatamam gebe olmadığıma değil kan bile verememeye hormonlar mı değişti ne buna engel oldu bunu takip edememeye.türkiyedeydim bu imkan var değerlendir baş üstü git doktora anlat böyle böyle oldu de herşey çıkar olman gerekiyorsa ol ki önündeki ay temiz rahimle çalış bak bu çok çok önemli tabi hepsini yinede sen bilirsin
Evet gitsem iyi olacak. Yumurtlama geç gördüm ama ona göre en geç bugün adet olmam gerekiyordu anlamadım bende

Biz

aşko hafta içi günlük 2000 tl haftasonu 2250 TL kahvaltı içinde değil ama olan işletmelerde var canım instagramdan savibuorg sayfasının takip ettiği bütün işletmeler güvenilir ordan beğendiğin işletmelere msj atıp yada arayı bilgi alabilirsiniz
Cok sagol canim bilgilendirdigin icin 🥰

Evet gitsem iyi olacak. Yumurtlama geç gördüm ama ona göre en geç bugün adet olmam gerekiyordu anlamadım bende
Tamam ozaman bekleme kadın doğuma anlat bir problem olmasa bile neden için rahat etmesin bu senin hakkın bu imkan varken git öğren ben Türkiye’deyken her durumda mutlaka muayene olur öyle anlardım böylece kendimi tanımama yardımcı oldu bu durum güzel doktor sonrası yine yazarsın haberimiz olur

Canım hatta bak ters ışık yaptım yeri iyice belli bence var kesinlikle gidip kan vermelisin ❤️😍😍
Eki Görüntüle 3133846
cans16 cans16 bizide kendinize can keş etme gidip kan ver bak bu testte bende görüyorum ama hep birlikte öğrenelim anahtar sende yani bir gidip görün yada bir kan ver gel be anam bizide derde soktun kendinide hadi yaa koş koş

Back
X