Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bel agrisi ozellikle sag kismimda ve sag kasigimda agri olmustu enn erken. Aglamistim agridan duramiyordum resmen. Ve bu belirtiler bende yumurtlamadan bir hafta sonra falan belirginlesmeye baslamisti. Arkadasimla bulusmustuk biraz yurudum belim koptu diyordum. O da sende fitik olabilir diyordu o kadar cok oldu ki cunku😀

onu cok hatirlamiyorum ya demek ki cok olmadi
Eneeee aha dünden beri bende olanlar bunlar 🥰 bugün yumurtlamadan sonra 8.gün ve dünden beri sol kasığım ve belimin sol tarafında ağrı, popoma bacağıma vuran sızılar aynı taraftan. Bence bende birşeyler olabilir ❤️

Yav ben hep test yapiyomda tek cizgilisi var bende cift cizgili ciksa bi canima minnet hemen etiket yapip atacam🤣🤣🤣 eltim hamileligini soylememisti 10 haftalikken ogrendik ve düştü ikimizde bebek istiyorz dün mevzusu oldu diger eltimizde bebek yapin hemen haberi verin size battaniye yapcam falan dedi. Diyorum ki bu diyorum doguma giderken haber verirde bize anca ben diyorum test yaptigimda cift cizgi cikarsa daha tuvaletten cikmadan haber veririm size🤣🤣🤣
Ayy yeni okudum ya 😂😂😂😂 ne güldüm Allah senide güldürsün gece gece yaa 😂😂😂 biz tutamıyoz anam içimizde hemen söylüyoruz dediğin gibi millet doguma giderken söylicek nerdeyse bizim bi arkadaş var 5 aylkken söyledi söylemeseydn doğuma gelirdik biz yani😂😂😂

Kızlar belim kopuyor ağrıdan azıcık ayakta kaldım yemek yaptım 1.5 en fazla anam sanki saatlerdir ayaktayım sanarsın ağrıdan.belimin kemikleri ayrılıyor sanki.bacağıma vuruyor ağrısı
O bende ilk doğumdan sonra oldu 😒😒 ve ne zaman ayakta biraz dursam ağrıdan mahvoluyorum. Ama seninki acaba
Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz 🥰Eki Görüntüle 3134051
bence yarın bile olabilir 😊

Ayy yeni okudum ya 😂😂😂😂 ne güldüm Allah senide güldürsün gece gece yaa 😂😂😂 biz tutamıyoz anam içimizde hemen söylüyoruz dediğin gibi millet doguma giderken söylicek nerdeyse bizim bi arkadaş var 5 aylkken söyledi söylemeseydn doğuma gelirdik biz yani😂😂😂
Biz wc den atariz msj cikmadan daha😂

Eneeee aha dünden beri bende olanlar bunlar 🥰 bugün yumurtlamadan sonra 8.gün ve dünden beri sol kasığım ve belimin sol tarafında ağrı, popoma bacağıma vuran sızılar aynı taraftan. Bence bende birşeyler olabilir ❤️
Evet canim olabilir. İdrar esnasinda da sonradan belirgin bir baski hissi olmustu. Hatta kendimi idrar yolu enfeksiyonu oldum sanmistim.

Bel agrisi ozellikle sag kismimda ve sag kasigimda agri olmustu enn erken. Aglamistim agridan duramiyordum resmen. Ve bu belirtiler bende yumurtlamadan bir hafta sonra falan belirginlesmeye baslamisti. Arkadasimla bulusmustuk biraz yurudum belim koptu diyordum. O da sende fitik olabilir diyordu o kadar cok oldu ki cunku😀

onu cok hatirlamiyorum ya demek ki cok olmadi
Benimde yumurtlama sonrası 5. Gün bitiyor dediğin gibi bugğn ayakta duramıyorum bal şimdi 20 dk ayaktaydim çorbayı blend ettim oturdum ağrıyor akıntımda yenine varla yok arası olayın rengi ve test yaptım şimdi şöyle bir test çıktı hayrolsın inşallah çok erken biliyorum ama olmazsa değil diyorlar diye yaptım valla

Eklentiler

• 844DCABB-2D5C-4121-8D24-7AE9D30E3567.webp
    844DCABB-2D5C-4121-8D24-7AE9D30E3567.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
  • A978F57D-8F32-437B-8095-BFCF395F0FD2.webp
    A978F57D-8F32-437B-8095-BFCF395F0FD2.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 51
  • D6E485E0-8D40-4171-99CA-D8AF2D2FDC6E.webp
    D6E485E0-8D40-4171-99CA-D8AF2D2FDC6E.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 59F5EC41-0E7F-44CA-A704-39A0D25FD936.webp
    59F5EC41-0E7F-44CA-A704-39A0D25FD936.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 48
Ay tamam aşko devam ediyorum bozmuyorum artık 🤣😍😍 sen ne yaptın bebeğim nasıl gidiyor 😘
İyi valla aşko hava bayağı soğudu ama durmadık gezdik zipline falan eğlendik bi daha mı gelcez dünyaya kafamı yormamaya çalışıyor bişeylere o yüzden iyi oyalandım he haftaya ne yapcam bilmem nasıl beklerim bir hafta acaba😄😄😄 var mı hamiş haberi falan aşko

İyi valla aşko hava bayağı soğudu ama durmadık gezdik zipline falan eğlendik bi daha mı gelcez dünyaya kafamı yormamaya çalışıyor bişeylere o yüzden iyi oyalandım he haftaya ne yapcam bilmem nasıl beklerim bir hafta acaba😄😄😄 var mı hamiş haberi falan aşko
Aşko dikkat et üşüme sen ❤️ Birde eğlenin tabi ama çok atlama zıplama bebeğim ne olur ne olmaz dikkatli ol bebişe iyi bak 😘❤️😍 ohhh kafan iyi dağılmıştır 😍 gelince bata az kalmış oluyor aşko test yaparsın 😍😍 yok aşko ya hamişimiz yok 😥😥

Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys yine 1 damladan bile az soluk pembe bişey gelmiş. gidemedim teste kasık ağrımda var sökülecek herhalde
Yok yok yok yat uyu aklına getirme hele gidemedin dimi kan vermeye canım yaaa böyle zor oldu sana baya ama bak şunu unutma en en en hayırlısı olacaktamam mı şuan herşey regliye gebeliğe benziyor aynı gidiyor o nedenle beklemeliyiz heyecanda yok sakin sakin tamam mı

Back
X