Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangisi kuzum silme mopumu. Haznesi 2 bardak kadar su alir damlatma yok fis fis yapiyosun alti cırtlı hemen yika at yere tekrar tak. Robot supurgenin haznesi cok kucuk halıları bile silmeye kalkıyor sevmiyorum pek onun silmesini
Ay çok iyi o zaman,bi soru daha 😅😅b tüm evi silmeye yetiyormu peki haznesi?yoksa 2-3kez doldurmak gerekli mi?

Hangisi kuzum silme mopumu. Haznesi 2 bardak kadar su alir damlatma yok fis fis yapiyosun alti cırtlı hemen yika at yere tekrar tak. Robot supurgenin haznesi cok kucuk halıları bile silmeye kalkıyor sevmiyorum pek onun silmesini
Evet canim silme mopu

Haydi koçummm
İki yiğit çıktı meydaneee
İkisi birbirinden merdane🤣🤣🤣 yağlı güleş tutun 🤣🤣🤣🤣🤣 çift kale maç da yapa bilirsiniz🤣🤣🤣🤣yeterki gollll olsun
Ay ahahahhaha 🤣🤣🤣 çok güldüm yaaaa 🤣🤣🤣 ay inşallah bebeğiiiimmmm 😍😍❤️❤️
Tecrübe konuşuyor yavrum 😎 biz yumurtayı gelişinden tanırız 🤣 hadi her gün fanfini finfon, o yumurtayı döllemeden gelmeyin döverim 🤣🤣
Ahahahah valla ben bu kadar erken olacağını düşünmüyordum gerçekten haklıymışsınız 🤣🤣🤣🤣 ahahah inşallah bebeğim yumurta gösterdi kendini bakalım iyi ev sahipliği yapacak mı 🤣🤣🤣🤣🤣
Haydi gol gol gol diyorum aşko 😍😍😍 silikleştikten sonra da bi kaç gün değerlendir bebeğim
Evetttt maçlar başlasın aşkooo 🤣🤣🤣🤣 aynen bebeğim günaşırıya döndüm bugünden itibaren 🤣🤣🤣 kaçıramammm 🤣🤣🤣

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl @Veziir Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben R Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa3 Eylül:emir_bebek:
@raainbow5 Eylül:emir_bebek:
@loirily6 Eylül:emir_bebek:
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
miraclebeyb miraclebeyb 7 Eylül:emir_bebek:
@fnd_5013 Eylül
@fatsek13 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@Aden202317 Eylül
@mavilihayat0018 Eylül
@ad00020 Eylül