- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.941
Ben kullandım şuan yeniden sipariş verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım şuan yeniden sipariş verdim
Harika
Çatladı bugün sanırım opak oldu akıntım ve kasıklarım ağrıyordu hangi taraf çatladı bilmem anlayamadım iki tarafa da ağrı girdi bugün sol sa geçmiş olsun bana bu ay olmazAy inşallah aşkoooo
Oooo yeahhhkuzum sen nasılsın galiba sende de erken yumurtlama oluyor dün akıntı var diyordun ya bende de erken oldu
![]()
Aşkımcım pik yaptığı gün mutlaka olmalı, bir de ertesi gün yani çatladığı günYa bu lh pik yapinca ne zaman ilişki olmali orayi tutturamiyot muyuz acaba yaa
Oh bol bol değerlendir kuzum havuç yemeyede başla aynı zamandaAşkolarrrrMucizemmm16 @000umutlu000
miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow @miresl @Lale95 M mucizeOldu
sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün
Üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Zalımm bu testler aşko al bi de öyle ya oda zalımKuzum 2 yıl laboquick kullandım, 1 kere bile yanıltmadı, kuruma çizgisi bile çıkarmadı zalımmmartımed de çok iyi. Zaten ikisi benim favorim. Ama son zamanlarda uygun diye prodoctor erken gebelik alıyorum o da hiç yanıltmadı bal ondan da memnun kaldım
Çok teessüf canim ben hiç kullanmadim
Bizim buralarda standart kaset test var ismi Mama testartimeddi predoctor falan hep trenyolda görürüz
![]()
Sen de kesin hamilesin aşkooZalımm bu testler aşko al bi de öyle ya oda zalımAşkım aldım bi tane hastanedeyim ya burdaki eczanede varmış onu aldım. Ya benim dün akşamdan beri ve bugün aşırı gaz ve akıntım var aşko yumurtlamadan sonra 8. Gün bugün
Ayy inşallah bebeğimSen de kesin hamilesin aşkoovalla işin şakası bunlar güzel belirtiler. Bende mesela akıntı, gaz falan yok. Sadece kasıklarda ara ara batma tarzında ağrılar var o kadar. Yarın ya da öbür gün test yapıcam bakalım. Benim de 9.gün bugün. Ard arda çığlık atalım burda inşallah
![]()
Çok sevindimTeşekkür ederim canım eksik olma
İyiyim çok şükür ya
Grip olmuşum bir gün hastaneye yatırdılar serum falan derken iyi oldum![]()
Bak valla gaz önemli bi belirti. Hamile kaldığımda karnım 4 aylık gibiydi sürekli ve resmen bütün gün pırt pırt geziyordumAyy inşallah bebeğim❤❤ Yaa aşko biliyosun kupkuruydum yumurtlamadan sonra bende de hafif ağrı oluyo ama normalde bu günlerde akıntım falan olmaz benim garip geldi o yüzden hele gazdan patladım be
inşallah kuzum çoook amin ❤❤
![]()
Aaa doğdu muAşkım iyiler çok şükürayy bende doğurmak istiyorum
![]()
4 gün önce erken gebelik testiÇıkar bekle hele erken gerçektende elindeki erken gebelik mi ki 6 gün önce normal gebelik çalışmaz ztn 25 ml betayı seçiyor baby plan erken gebelik testi 10 ml seçiyor
Ayy aşko bana kalsa şimdi yaparım amaBak valla gaz önemli bi belirti. Hamile kaldığımda karnım 4 aylık gibiydi sürekli ve resmen bütün gün pırt pırt geziyordumhadi inşallah balım.. kaçıncı gün test yapacaksın?
Evet bebeğim doğduAaa doğdu muRabbim analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Darısı hepimize
4 gün önce erken gebelik testiBence yinede çıkardı diğer grupta batı benle aynı olan arkadaşın çıkmış maşallah
![]()
Kaç tane mop kırdım bilmiyorumEvet evet benimki buharli degil. Ama ben cok memnunum buharli almayi dusunmedim hic
Gözünüz aydın canım sağlıkla sıhhatle analı babalı büyüsün inşallahEvet bebeğim doğduteşekkür ederiz aşkım inşallah
❤
![]()
Dr salı günü yumurtan büyümüş 18-21 mm dediğinde ovü yaptım kırmızıya yakındı sonraki günler silikleşti geri.cuma günü kıpkırmızıydı ve o gün ilişki oldu başkada olmadıOvulasyon lami takip ettin canim. Klomen biraz gec büyütüyor yumurtayi o yuzden regl Zamanida uzuyor. Bence cok erken yapmissin az daha bekle
Valla beni dürtüyorlar yine, yarın yapayım diyorum ama dişimi sıkarsam ben de 11.gün yapıcam. Ay heyecan bastı yineAyy aşko bana kalsa şimdi yaparım amapazartesiye dayanabilirsem 11. Gün yumurtlamadan sonra ama dayanabilirsem
sende test yapınca beni etiketle aşkoo
Sağol bebeğim inşallahGözünüz aydın canım sağlıkla sıhhatle analı babalı büyüsün inşallah
Hadi spremcikler hızlı hızlı koşsun da yumurtayı dölleyiversin hemencecikAşkolarrrrMucizemmm16 @000umutlu000
miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow @miresl @Lale95 M mucizeOldu
sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün
Üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523