Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah aşkoooo 😍😍❤️

Oooo yeahhh 🤣🤣🤩💕🌸 kuzum sen nasılsın galiba sende de erken yumurtlama oluyor dün akıntı var diyordun ya bende de erken oldu 😘
Çatladı bugün sanırım opak oldu akıntım ve kasıklarım ağrıyordu hangi taraf çatladı bilmem anlayamadım iki tarafa da ağrı girdi bugün sol sa geçmiş olsun bana bu ay olmaz 😂

Kuzum 2 yıl laboquick kullandım, 1 kere bile yanıltmadı, kuruma çizgisi bile çıkarmadı zalımmm 🤣 artımed de çok iyi. Zaten ikisi benim favorim. Ama son zamanlarda uygun diye prodoctor erken gebelik alıyorum o da hiç yanıltmadı bal ondan da memnun kaldım
Zalımm bu testler aşko al bi de öyle ya oda zalım 🤣🤣🤣Aşkım aldım bi tane hastanedeyim ya burdaki eczanede varmış onu aldım. Ya benim dün akşamdan beri ve bugün aşırı gaz ve akıntım var aşko yumurtlamadan sonra 8. Gün bugün

Çok teessüf canim ben hiç kullanmadim
Bizim buralarda standart kaset test var ismi Mama test🤣🤣artimeddi predoctor falan hep trenyolda görürüz🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 Aşko bende bunu ilk kez aldım artımed çok kullandım iyi test ama bunu bilemedim aşko kıyamam sana aşko netten alsan ya sende bebeğim

Zalımm bu testler aşko al bi de öyle ya oda zalım 🤣🤣🤣Aşkım aldım bi tane hastanedeyim ya burdaki eczanede varmış onu aldım. Ya benim dün akşamdan beri ve bugün aşırı gaz ve akıntım var aşko yumurtlamadan sonra 8. Gün bugün
Sen de kesin hamilesin aşkoo 😎🤣 valla işin şakası bunlar güzel belirtiler. Bende mesela akıntı, gaz falan yok. Sadece kasıklarda ara ara batma tarzında ağrılar var o kadar. Yarın ya da öbür gün test yapıcam bakalım. Benim de 9.gün bugün. Ard arda çığlık atalım burda inşallah 🙏❤️

Sen de kesin hamilesin aşkoo 😎🤣 valla işin şakası bunlar güzel belirtiler. Bende mesela akıntı, gaz falan yok. Sadece kasıklarda ara ara batma tarzında ağrılar var o kadar. Yarın ya da öbür gün test yapıcam bakalım. Benim de 9.gün bugün. Ard arda çığlık atalım burda inşallah 🙏❤️
Ayy inşallah bebeğim 😍😍❤❤ Yaa aşko biliyosun kupkuruydum yumurtlamadan sonra bende de hafif ağrı oluyo ama normalde bu günlerde akıntım falan olmaz benim garip geldi o yüzden hele gazdan patladım be 🙄🤣 inşallah kuzum çoook amin ❤❤😍😍😍

Ayy inşallah bebeğim 😍😍❤❤ Yaa aşko biliyosun kupkuruydum yumurtlamadan sonra bende de hafif ağrı oluyo ama normalde bu günlerde akıntım falan olmaz benim garip geldi o yüzden hele gazdan patladım be 🙄🤣 inşallah kuzum çoook amin ❤❤😍😍😍
Bak valla gaz önemli bi belirti. Hamile kaldığımda karnım 4 aylık gibiydi sürekli ve resmen bütün gün pırt pırt geziyordum 🙈🤣 hadi inşallah balım.. kaçıncı gün test yapacaksın?

Aşkım iyiler çok şükür 🌸😍🤲🏻🤲🏻ayy bende doğurmak istiyorum 😍😍😍
Aaa doğdu mu 😍😍😍 Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah 😍❤️ Darısı hepimize ❤️❤️❤️
Çıkar bekle hele erken gerçektende elindeki erken gebelik mi ki 6 gün önce normal gebelik çalışmaz ztn 25 ml betayı seçiyor baby plan erken gebelik testi 10 ml seçiyor
4 gün önce erken gebelik testi 🤷🏻‍♀️ Bence yinede çıkardı diğer grupta batı benle aynı olan arkadaşın çıkmış maşallah 😍

Bak valla gaz önemli bi belirti. Hamile kaldığımda karnım 4 aylık gibiydi sürekli ve resmen bütün gün pırt pırt geziyordum 🙈🤣 hadi inşallah balım.. kaçıncı gün test yapacaksın?
Ayy aşko bana kalsa şimdi yaparım ama 🤣🤣🤣 pazartesiye dayanabilirsem 11. Gün yumurtlamadan sonra ama dayanabilirsem 🤣🤣🤣 sende test yapınca beni etiketle aşkoo

Ovulasyon lami takip ettin canim. Klomen biraz gec büyütüyor yumurtayi o yuzden regl Zamanida uzuyor. Bence cok erken yapmissin az daha bekle
Dr salı günü yumurtan büyümüş 18-21 mm dediğinde ovü yaptım kırmızıya yakındı sonraki günler silikleşti geri.cuma günü kıpkırmızıydı ve o gün ilişki oldu başkada olmadı 😶 zaten fitil kullanıyorum o varken olamaz ilişki 😏 yinede hala umut var mıdır K.bakma uzun oldu yazım ama

Ayy aşko bana kalsa şimdi yaparım ama 🤣🤣🤣 pazartesiye dayanabilirsem 11. Gün yumurtlamadan sonra ama dayanabilirsem 🤣🤣🤣 sende test yapınca beni etiketle aşkoo
Valla beni dürtüyorlar yine, yarın yapayım diyorum ama dişimi sıkarsam ben de 11.gün yapıcam. Ay heyecan bastı yine 🙈 ya bugün çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum. Oğlum hasta oldu, bana da bulaştırdı heralde.

Back
X