Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla beni dürtüyorlar yine, yarın yapayım diyorum ama dişimi sıkarsam ben de 11.gün yapıcam. Ay heyecan bastı yine 🙈 ya bugün çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum. Oğlum hasta oldu, bana da bulaştırdı heralde.
Valla benide dürtüyolar aşko dayanamıyoooommmm😬😬😬 yaa geçmiş olsun bebeğim nesi var ki?

Ayy inşallah bebeğim 😍😍❤❤ Yaa aşko biliyosun kupkuruydum yumurtlamadan sonra bende de hafif ağrı oluyo ama normalde bu günlerde akıntım falan olmaz benim garip geldi o yüzden hele gazdan patladım be 🙄🤣 inşallah kuzum çoook amin ❤❤😍😍😍
Kiz aşkom bende öyleydimm 🤣🤣gaz balonu gibi dolaniyordum evde
Yumurtlamadan 6-7gun sonra başladı bende de
Ama şimdi yok gaz falan

Valla beni dürtüyorlar yine, yarın yapayım diyorum ama dişimi sıkarsam ben de 11.gün yapıcam. Ay heyecan bastı yine 🙈 ya bugün çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum. Oğlum hasta oldu, bana da bulaştırdı heralde.
Yarın erken degilmi canim?bikaç gün sık dişini bata daha var
Bende yarın vücut ısımi ölçerim her halde yarın 28.günüm bakalim kaç çikicak

Valla benide dürtüyolar aşko dayanamıyoooommmm😬😬😬 yaa geçmiş olsun bebeğim nesi var ki?
Aklım hiç belli olmaz valla 😎 soğuk algınlığı kuzum ya baya kötü kıyamam. Ateşlenmesin de.. tek derdim o
Yarın erken degilmi canim?bikaç gün sık dişini bata daha var
Bende yarın vücut ısımi ölçerim her halde yarın 28.günüm bakalim kaç çikicak
Bebeğim ben hep yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim hamileliklerimi. Yarın da 10.gün zaten. Muhtemelen pazar sabahı yaparım. Hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsun 🙏

Buharli temizleyici kullanmadim bilmiyorum. Ama benim robot supurgem var cok memnunum bide mi magazasindan fisfisli vileda türü bisey aldim cook pratik.

Aynı işlevi süpürge veya nemli bez de görüyor ya gerekli görmedim ben onun yerine robot süpürge al şuan benim en yakin dostum😂
Yaa kızlar zamanlanız o kadar harika ki günelrdir robot süpürge arıyorum karar veremiyorum biraz da uygun fiyatlı arıyorum buraya yazmayı düşündüm sonra konuyla alakalı değil vazgeçmiştim siz hangisinden kullanıyorsunuz memnun musunuz bana da bir fikir verin 🤦🏻‍♀️

Yaa kızlar zamanlanız o kadar harika ki günelrdir robot süpürge arıyorum karar veremiyorum biraz da uygun fiyatlı arıyorum buraya yazmayı düşündüm sonra konuyla alakalı değil vazgeçmiştim siz hangisinden kullanıyorsunuz memnun musunuz bana da bir fikir verin 🤦🏻‍♀️
Aşko sen konu başlığına takilma,burda tek gebelik değil tüm sorularimizi soruyoruz arada kiybet time yapiyoruz rahat ol yani🥰
Robot süpürge çok iyi can kurtaran birşey
İnşaallah gönlünce olani bulursun😍

Kızllaaar takip edemedim, çabuk kimler gebe el kaldırsın 😁😁
Benim bata 2 gün vardı bugün test yaptım, tabiki negatif.. bi kaç saate de regl oldum malesef..
pazar günü için hastaneden randevumu aldım, artık kendimi türk doktorlarına emanet ediyorum 😅😅

Benim bata 2 gün vardı bugün test yaptım, tabiki negatif.. bi kaç saate de regl oldum malesef..
pazar günü için hastaneden randevumu aldım, artık kendimi türk doktorlarına emanet ediyorum 😅😅
Regl olmayaydın eyiydi tabii kuzum ama o beklenen zaman geldi demek 😍 hadi hayırlısı olsun çiçeğim

Aklım hiç belli olmaz valla 😎 soğuk algınlığı kuzum ya baya kötü kıyamam. Ateşlenmesin de.. tek derdim o

Bebeğim ben hep yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim hamileliklerimi. Yarın da 10.gün zaten. Muhtemelen pazar sabahı yaparım. Hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsun 🙏
Ay hadi canim müjdeli haberlerini bekliyoruz 😍😍

Aşko sen konu başlığına takilma,burda tek gebelik değil tüm sorularimizi soruyoruz arada kiybet time yapiyoruz rahat ol yani🥰
Robot süpürge çok iyi can kurtaran birşey
İnşaallah gönlünce olani bulursun😍
Çok sağol valla kuzu bayadır yazmayı bu yüzden yazmaya çekindim valla sende de var mıııı 🤗🤗

Çok geçmiş olsun bebeğim kıyamam ❤ kolaylıkla atlatın inşallah aşkım❤❤ valla çıksa bugün yaparım🤣

En iyisi Türk doktorları 😉 hayırlısı ile diğer aya gebe kalırsın inşallah 😍🙏

Geçmiş olsun canım. Tutun be kuzular kendinizi tutabildiğiniz kadar

Nerelerdesin sen kaç zamandır senden haber alamıyorum çok merak ettim. Ne doktoru bu kbb mi? Allah şifa versin canım tez vakitte iyileşirsiniz inşallah. İzmire gelirseniz beklerim

Back
X