Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bişey sorcam idrarda beyaz tortu gebelik olabilir mi bi çok yerde okudum da 😅 gebe olan arkideşler bi işeseler mi acaba 🤣🤣

Amin bebeğim ❤ Bizi unuttu gibime geliyo aşko _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 😢
Ben sizi unutur muyum aşkolaaar Demgey3 Demgey3
Buranın wifisi çok güçlü çekmiyor kendi internetimi açsam daha beter şebekede pek iyi çekmiyor o yüzden aktif olamıyorum giriyorum sayfa açılsın diye bekliyorum açılmayınca çıkıyorum 😄😃😃 yarın geliyorum bende özledim sizi Ya😍😍

Ben sizi unutur muyum aşkolaaar Demgey3 Demgey3
Buranın wifisi çok güçlü çekmiyor kendi internetimi açsam daha beter şebekede pek iyi çekmiyor o yüzden aktif olamıyorum giriyorum sayfa açılsın diye bekliyorum açılmayınca çıkıyorum 😄😃😃 yarın geliyorum bende özledim sizi Ya😍😍
Sabırsızlıkla seni bekliyoruz aşko çok özledikkkk 😍😍❤️

Canım daha varmış acaba ikinci yumurtlama mı olacak
Kız olursa ikinci değil regli sonrası 5. Olur en fazla yazdıklarımı hatırlamıyormusun ensen Ağustos’ta ilaçla regli oldum doktor verdi hsg çekecekti tahliller falan ogün bı gündür yani 13 Ağustos beri ben adet olmuyorum ha bire fırt fırt yumurtluyorum 😂😂 de artık bebek gelsin yaaa 2 ay daha olmazsa Türkiye’ye gelecem Kayseri’de bir doktor takip ediyorum embroloğu çok iyi başarılı tüp bebek yaptıracam çok korkuyorum iğnelerinden yumurta toplama vs işlerden aslında normal olsun istiyorum ama kafam bi milyon benim şu sıra

Canlarım Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb M melek076 R Random3 R raainbow M Mavimiresl Lale95 Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 sevdaluk1911 Ginnys Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce??
E65CBE24-07EC-417C-88EF-9F82A43606AF.webp

Kız olursa ikinci değil regli sonrası 5. Olur en fazla yazdıklarımı hatırlamıyormusun ensen Ağustos’ta ilaçla regli oldum doktor verdi hsg çekecekti tahliller falan ogün bı gündür yani 13 Ağustos beri ben adet olmuyorum ha bire fırt fırt yumurtluyorum 😂😂 de artık bebek gelsin yaaa 2 ay daha olmazsa Türkiye’ye gelecem Kayseri’de bir doktor takip ediyorum embroloğu çok iyi başarılı tüp bebek yaptıracam çok korkuyorum iğnelerinden yumurta toplama vs işlerden aslında normal olsun istiyorum ama kafam bi milyon benim şu sıra
Aşko sen isim değiştirmiştin demi ya sürekli unutuyorum seniii 🤣🤣🤣 doğru doğru hatırladım şimdi bebeğim 😘😘 kız ben Kayseri’deyim kimmiş o doktor 🤩 olacak inşallah kuzum tedaviye gerek bile kalmayacak ❤️

Canlarım Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb M melek076 R Random3 R raainbow M Mavimiresl Lale95 Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 sevdaluk1911 Ginnys Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Yarın yapabilirsin çünkü çatlama yakalamak çok önemli büyümesini gözlemledin de çatlayıp çıkınca yumurta salınıyor o nedenle o zcakit döllenme gerek oluyor içerde sperm nasıl olsa var yarın devam et dinlenmiş olursunuz

Back
X