- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.181
Benim 5 suları mutlaka çişim geliyor bende ozaman yapıyorum genellikle3 kayıptan sonra tek dileğim, nasip olacaksa sağlıklı olmasıgece dayanamayıp yapabilirim evet
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5 suları mutlaka çişim geliyor bende ozaman yapıyorum genellikle3 kayıptan sonra tek dileğim, nasip olacaksa sağlıklı olmasıgece dayanamayıp yapabilirim evet
![]()
Aynen ya o testi yapmak inceden çizgi aramak bile çok heyecanlıGebelik testimi ben 50 tane sipariş ettim gece gündüz canım istedikçe işiyorum oh hiç sıkılmıyor canım yoksa testim ozaman stres oluyorum.merak ediyorum cevap yok negatif yada papzitif benim için sonuçta bir cevap almak önemli düşününce sevmiyorum şimdi mutluyum birde pozitif olunca çok sevineceğim
Enerjiniz bol olsun aşkooo inşallah sonucu güzel olacak inanıyorumBiz de değerlendirmelere başlayalı 1 hafta oldu canımbizde 3-2-3-2 mfk yöntemine uyacaktık ama uyamadık inşallah siz uyabilirsiniz
Umutlar her zaman var kuzum inşallah bu ay güzel haberler alacağız inanıyorummmm
Ahahah iyi yapmışsın kuzum benim elimde hiç test yok ne yapacaksam
![]()
sabah kalktığımda görürüm o zaman inşallah pozitif çıkacakHahaha ne biliyim genelde 8 gibi uyanırım en geç. Yarın test yapıcam diye uyuyamayabilirim ama![]()
Kız o saatte yaparsam bi daha uyuyamam ki. Bi de negatif çıkarsa iyice kahrolurum. En iyisi kendimi zorlayıp hiç kalkmamak. Uyuyabildiğim kadar uyuyup sakin kalmam lazım. Şimdiden negatif çıkarsa pazarımız zehir olacak onu düşünüyorumBenim 5 suları mutlaka çişim geliyor bende ozaman yapıyorum genellikle
Çookkk hemde elim.ayagim oldu.Yaa sabah kalktığımda görürüm o zaman inşallah pozitif çıkacak
Yaa çok iyi gerçekten varya sanırım eşya olarak en çok gerekli şey bu
Kız az önce yazdığıma bişeyler oldu kaybettimÇıkar çıkar sen korkma, hatta şuan evi süpürüyor benim elin. Ayağım..
Annem ve kardeşim de kullaniyor
Hadi inşallah hayirliai ile pozitif çıksın canım yaKız o saatte yaparsam bi daha uyuyamam ki. Bi de negatif çıkarsa iyice kahrolurum. En iyisi kendimi zorlayıp hiç kalkmamak. Uyuyabildiğim kadar uyuyup sakin kalmam lazım. Şimdiden negatif çıkarsa pazarımız zehir olacak onu düşünüyorum
Yaa biliyo musun bence pozitif çıkacaksabah kalktığımda görürüm o zaman inşallah pozitif çıkacak
Aşko erken gebelik testiyse yap ama kasetse yapma bence. İnşallah bu ay o aydır yaaBence geldiyarın 11.gün bebeğim. Varsa çıkar zaten
İnşallah oda olur aşkoNe guzel olurdu ama dimiiii gebelik olsaydi![]()
İnşallah kuzum yaaa aminHadi inşallah hayirliai ile pozitif çıksın canım ya
Yumurtlama sonrası kaçıncı gün yarın
Erken test aşko. Ama geçen sefer erken gebelikte de çıktı, kasette de çıktı 11.gün. artımedin ve laboquick in kasetleri çok hassas bilginiz olsunAşko erken gebelik testiyse yap ama kasetse yapma bence. İnşallah bu ay o aydır yaa
İnşallah oda olur aşko![]()
Hadi hayırlısı ile güzel haberler alalim Allah'ımİnşallah kuzum yaaa aminyumurtlamadan sonra 11.gün yarın
Evet yaaa artı Med acayip iyi..Erken test aşko. Ama geçen sefer erken gebelikte de çıktı, kasette de çıktı 11.gün. artımedin ve laboquick in kasetleri çok hassas bilginiz olsun
Ayy internetten birsürü sipariş vercem ya habire test yapasım geliyorErken test aşko. Ama geçen sefer erken gebelikte de çıktı, kasette de çıktı 11.gün. artımedin ve laboquick in kasetleri çok hassas bilginiz olsun
Kuzum ben artımedde gördüm, ertesi gün kan verdim 26ydı. Demek ki testi yaptığım da 10 civarı falandı. Hadi inşallah bebeğim, gülsün yüzümüz artıkEvet yaaa artı Med acayip iyi..
Benim 25betayi algıladı hemde erken gebelikle hemen hemen ayniydi
İnşallah inşallahKuzum ben artımedde gördüm, ertesi gün kan verdim 26ydı. Demek ki testi yaptığım da 10 civarı falandı. Hadi inşallah bebeğim, gülsün yüzümüz artık![]()
Bunlar çok güzel belirti kuzum inşallah bu kez yanılmayızYaa biliyo musun bence pozitif çıkacakmidem ekşiyor yanıyor çok fena, kasıklarım sürekli ağrıyor, halsizim hep uykum var. Bunlar normalde yaşadığım şeyler değil o yüzden çok umutluyum. Olmazsa da napalım, alıştık zaten
![]()
Bekle tabii aşkısı ama ben 2 gebeliğimi 11.gün öğrendim. Sadece biri geç çıktı, o da dış gebelikti zaten. Allah sağlıkla, hayırlısıyla versin hepimize. Umarım yarın güzel bi gün olurAyy internetten birsürü sipariş vercem ya habire test yapasım geliyorBen yanlış çıkmasın diye hep 13 14. Günleri bekliyorum deli zoruyla
![]()
Haziran annelerinde yine birlikte olalım inşallahİnşallah inşallah
Biz Mart anneleri de yarım kaldık seninle.
İnşallah Rabbim tamamlasin![]()