Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım yapmadım tatildeyim yarın dönüyoruz artık pazartesi yapmayı düşünüyorum bende pek girmedim buralara internet falanda çok çekmiyor bi yattığımız odada daha iyi çekiyor o yüzden geceleri bakıyorum😂
Kız ne sabırlı insanlarsınız valla takdir ediyorum 🤝

Aşkım sen niye öyle düşünüyosun ki sanki onlar yapmamış mı zamanında anlasalar nolucak bütün kış ordalar diye bütün kış bişey yapmıycak mısınız boşuna kendinizi strese sokuyosunuz bebeğim
Kız ayııp🤭🤭 burda duvarlar çok ince ya ses falan giderse anaaam rezillik

Müzik aç aşko ses gitmesin 🤣🤣
Kız gece gece müzik açınca daha da anlaşılır 🤣🤣🤣 nerden tutsan elinde kalıyor 🤣🤣
Daha önce bizde kaldıklarında böyle uzun kalmıyorlardı en uzun 10 gün kalmışlardı. Eşim de ben gibi ses gider falan ayıp diyordu başta bir hafta sonrası yandım Allah demeye başladı bu sefer napıcak bilmiyorum 🤣🤣🤣

Kız öyle olmuyor ya benim kayınvalidemle kayınpederim de bu kış bizdeler kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye ya. Ben duş alırken anlayacaklar diye çok korkuyorum. Hiç bişey yapmasak bile duş alasım gelmiyor yaptık sanacaklar diye
Seni çok iyi anlıyorum aşko ama o kadar uzun süre kalıcı olcaklarsa çekinmem senin yerinde olsam çünkü bunu göze alarak geliyorlar sonuçta bir kış boyunca evli genç çiftin durmayacağını tahmin ederler bence kasma rahat ol Ya onlar derin uykudayken gece gir duşa yada onlardan erken kalkıp gir eskiden büyüklerimiz bir evin içinde kaç kişi yaşamışlar ama maşallah bak hepsine 6-7-8 çocuklular kimse ayıp dinlememiş 😂😂😂

Seni çok iyi anlıyorum aşko ama o kadar uzun süre kalıcı olcaklarsa çekinmem senin yerinde olsam çünkü bunu göze alarak geliyorlar sonuçta bir kış boyunca evli genç çiftin durmayacağını tahmin ederler bence kasma rahat ol Ya onlar derin uykudayken gece gir duşa yada onlardan erken kalkıp gir eskiden büyüklerimiz bir evin içinde kaç kişi yaşamışlar ama maşallah bak hepsine 6-7-8 çocuklular kimse ayıp dinlememiş 😂😂😂
Ay evet yaa onlar nasıl yapmışlar anlamıyorum.🤣
Yani tabiki göze alıyorlardır da çekiniyorum aşko ay sesimi duyarlarsa 🤭
Tihh tihh tihh 🤣🤣

Veziir Veziir ahahaha güldürdünüz beni ben ve sabır resmen adete haftalar kala test yaptım yahu😂😂😂 aşkolar bu psikoloji tuhaf yaa varsa insan net görmek istiyor Yani gölge çizgiler bir anlık sevindiriyor sonra insanın aklı başına geliyor Ya yanlışsa ya yoksa Ya öyleyse Ya böyleyse diye çok daha büyük stres oluyor varsa ikinci çizgiyi daha belirgin görmek istiyor insan bir kere yaptım tamam gölgede tadında kalsın artık netlik lazım belirsizlik yıpratıyor bak negatif çıksa çok takılmam bu ayda olmadı nasip değilmiş der geçerim ama gölgeler silikler kafayı çok karıştırıyor insanı çıkmaza sokuyor hep acabalarla kalıyorsun ortada o yüzden Yani 😀

Veziir Veziir ahahaha güldürdünüz beni ben ve sabır resmen adete haftalar kala test yaptım yahu😂😂😂 aşkolar bu psikoloji tuhaf yaa varda insan net görmek istiyor Yani gölge çizgiler bir anlık sevindiriyor sonra insanın aklı başına geliyor Ya yanlışsa ya yoksa Ya öyleyse Ya böyleyse diye çok daha büyük stres oluyor varsa ikinci çizgiyi daha belirgin görmek istiyor insan bir kere yaptım tamam gölgede tadında kalsın artık netlik lazım belirsizlik yıpratıyor bak negatif çıksa çok takılmam bu ayda olmadı nasip değilmiş der geçerim ama gölgeler silikler kafayı çok karıştırıyor insanı çıkmaza sokuyor hep acabalar kalıyorsun ortada o yüzden Yani 😀
Kız işte ben onu diyemiyorum silik gördüysem bi havalar bi şeyler hemen moda giriyorum bal var gibi 🤣sonradan negatifi görüncede yıkım oluyor

Ay evet yaa onlar nasıl yapmışlar anlamıyorum.🤣
Yani tabiki göze alıyorlardır da çekiniyorum aşko ay sesimi duyarlarsa 🤭
Tihh tihh tihh 🤣🤣
Bak gece çok sessizlik olduğu İçin en ufacık ses duyuluyor onlardan biraz erken yatmaya gidin uykum geldi ben yatıyorum desin eşin😂onlar tv falan izlerken daha kolay olur sana 😂😂😂

Bak gece çok sessizlik olduğu İçin en ufacık ses duyuluyor onlardan biraz erken yatmaya gidin uykum geldi ben yatıyorum desin eşin😂onlar tv falan izlerken daha kolay olur sana 😂😂😂
Aaa benim eşim ayıp olur diye odadan kovar beni 🤣🤣🤣 biz köye gittiğimizde falan adam odaya uzanmaya gidiyor bende lavaboya gidiyorum odaya kapıya tıklıyor bak ayıp oluyor çabuk çıkda annemlerin yanına git diyor. Tabi uzun süreli olunca o da dayanamazsa orasını bilemiyorum.

Kız işte ben onu diyemiyorum silik gördüysem bi havalar bi şeyler hemen moda giriyorum bal var gibi 🤣sonradan negatifi görüncede yıkım oluyor
İşte o yüzden biraz sabretmem gerekiyor aşko havalara giremiyorum mod yok belirsizlikle arada kalmak çok zor o yüzden ben o testi yapmamış gibi devam ediyorum 😂😂😂

Kız gece gece müzik açınca daha da anlaşılır 🤣🤣🤣 nerden tutsan elinde kalıyor 🤣🤣
Daha önce bizde kaldıklarında böyle uzun kalmıyorlardı en uzun 10 gün kalmışlardı. Eşim de ben gibi ses gider falan ayıp diyordu başta bir hafta sonrası yandım Allah demeye başladı bu sefer napıcak bilmiyorum 🤣🤣🤣
Tutuştum Allaaahhh diye atlar üstüne aşko 🤣🤣🤣 aşkım niye öyle oldu kendi evlerinden neden kalmıyorlar bebeğim yalnız oldukları için mi

Aaa benim eşim ayıp olur diye odadan kovar beni 🤣🤣🤣 biz köye gittiğimizde falan adam odaya uzanmaya gidiyor bende lavaboya gidiyorum odaya kapıya tıklıyor bak ayıp oluyor çabuk çıkda annemlerin yanına git diyor. Tabi uzun süreli olunca o da dayanamazsa orasını bilemiyorum.
Ozaman sende o çağırdığında aaa ayıp olur de dicemde işte bebiş işi olmasa😂😂😂 konuş eşinle bu sefer ayıp falan demek yok koca bir kış ertelemiş olcaz ertelemeyelim de😏

Back
X