- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.301
Kusura bakma ya canım şimdi girebildim ancakCnm hoşgeldin iyimisin ballı çöreğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma ya canım şimdi girebildim ancakCnm hoşgeldin iyimisin ballı çöreğim
Çıktım dün canım ancak şimdi kendime geldimKuzum çıktın mı hastaneden nasılsın??
Aşko çıktım dün hastaneden şimdi kendime geldim ya sağol canımAskim nasil oldun![]()
Aaa sen hastanede miydin aşko ya kusura bakma takip edemedim çpk geçmiş olsun iyi olmana sevindim kuzumÇıktım dün canım ancak şimdi kendime geldim![]()
Geri döndüm canım
Sorun yok aşkoAaa sen hastanede miydin aşko ya kusura bakma takip edemedim çpk geçmiş olsun iyi olmana sevindim kuzum![]()
Ay kıyamam ya olsun dinlen bol bol canımSorun yok aşkoEvet yattım bir gün bugün de bütün gün kendime gelemedim
Ancak şimdi girdim
Ya sigara içince bide insan hastalanınca tam düşüyorAy kıyamam ya olsun dinlen bol bol canım![]()
İçme aşko o kadar her şeyin sınırı var aaaaYa sigara içince bide insan hastalanınca tam düşüyorama demiştim ya bizden adam olmaz
![]()
Son günlerde çok azaldıİçme aşko o kadar her şeyin sınırı var aaaa![]()
Yaa benimde canım tatlı şeyler istiyo normalde baharatlı falan çekerEvet o beklenen ay sonu geldi içler kıpır kıpır dimi@Demgey3 kızlar ben üşüyorum bana anormal ben yanan biri olarak
![]()
Ayy evet yapalım aşkoYaaaa aşko bizi çatlatacak mısınaşko kötü düşünme yaaa güzel sonuçlar çıkacak
Pazartesi
_Umutlu_Pozitif_ ile beraber yapın aşkolar
![]()
Evet aşko yapalım
Korkma korkma aşko batarsakta beraber çıkarsakta beraber
Boşver dertlenme şimdiden konuş belirleAynen bi çaresine bakmamız lazım o işin yadertlendim ulan gece gece
Evet bayağı anormaliz midemde dönüyor akşamdan beri bulanıyor diyemiyorum ama dönüyor sanki Bulancak gibi bişey üşütüyorum galiba buna yoruyorum YaniYaa benimde canım tatlı şeyler istiyo normalde baharatlı falan çekeranormal olduk iyicene
![]()
Yap yap tadını çıkarSon günlerde çok azaldışimdi eve geldim keyf yapıyorum❤
![]()
Beeennn❤❤❤ aşkım hastanede miydin ben kaçırmışım ya afedersin nasılsın şimdi iyi misin?