Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bayağı anormaliz midemde dönüyor akşamdan beri bulanıyor diyemiyorum ama dönüyor sanki Bulancak gibi bişey üşütüyorum galiba buna yoruyorum Yani😂😂😂😂
Bende kendimi üşüttüm diye düşünüp testi erteliyoring🤣🤣🤣 aşko senin yerleşme kanaman oldu hala üşüttüm diyosun senin yerinde olsam çoktan test yapmıştım ortalığı teste boğmuştum🤣🤣🤣

Tamam bebeğim 😍🤭❤ pazartesi 11. Günüm yumurtlama dan sonra aşko senin kaçıncı günün ilk yumurtlamadan baya geçti dimi
İlk yumurtlamadan eminim değilim aşko akıntı tarihi karışıktı ya ama bayağı geçmiş olcak ikinci yumurtlamadan 9. Gün olcak aslında yine erkende neyseeee😂😂😂😂

Bende kendimi üşüttüm diye düşünüp testi erteliyoring🤣🤣🤣 aşko senin yerleşme kanaman oldu hala üşüttüm diyosun senin yerinde olsam çoktan test yapmıştım ortalığı teste boğmuştum🤣🤣🤣
Yok canım geçen ayda öyle boşver tarihlere göre erken halen Ya üşütmüşte olabilirim çok sık idrara sıkışıyorum tek taraflı ara ara kasık sızlıyor üşüyorum bunlar üşütmek ya 😂😂😂

Bilmem ama genelde ateşim çıkınca benim yüzüm kızarır halsiz olurum iyiyim dincim ama ayaklar buzzz şurdan hasta olarak değil gebe olarak eve gitmek istiyorum😂😂😂
Aman aşko ayaklara dikkat et valla direk şifayı ordan alıyoruz 😘 gebesin gebesiiiiinnn 😍😍 Pazartesi net bir şekilde göreceğiz inşallah 🤩🤩❤️
Evet Mucizemmm16 Mucizemmm16 beraber yaparız aşko😍 sanada macera oluyor dimi😂😂😂
Ahaha aynen aşko ya aşırı heyecanlı oluyor 😍😍❤️🤣🤣

Back
X