Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum sanmıyorum ya kötüyü düşünmeeee o ağrı olur zaten herkes adet belirtisi yaşıyormuş gebelik belirtisi olarak 🌸 inşallah bebiştendirrr ay hemen yarın sabah olsunnnn 😍😍
Bana nedense sabaha adet olarak uyancakmışım gibi geliyor çünkü adet olacağım zaman ağrılar birden bastırıyor böyle ve akşamına yada sabahına adet oluyorum ama işin saçma yanı normalde yarın yada diğer gün adet günümdü ama ben geç yumurtlama gördüm bariz gördüm Yani öyle olduğumdada adetim gecikiyordu normalde nerden baksak en az 5 gün falan sonra adet olmalıyım ay bilmiyorum kafam almıyor

Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 @Veziir @Random3 @bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Kuruma çizgisi çıkarmayan test bunu yaptıysa açıklaması basit Sen Bir Hamişsinnn🎉🎉🎉🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️ inşallah daha da koyulaşır ve sağlıkla kucağına alırsın bebeni kuzum ❤️

Kızzzzz besbelli çift çizgi ya buuuuuu 😍😍😍 bebeğim kuruma çizgisi bile çıkarmayan test bunu çıkarıyorsa kesin vardırrrr 😍😍
Aşko. Delirmek üzereyim yeniden çiş yapıp yaptım ama çıkmadı ama testin gölge noktasını seçebilir oldum bındada ilk öyle oldum sonrada yanılıyorum diyip bıraktım kenara ama işte çişlerde farklı yani

Bozma bozma bebeğim nasip Rabbim nasip ettiyse her şekilde oluyo ❤❤❤ inşallah ta bebeğin seninledir kuzum ❤❤😍😍🤲🏻🤲🏻 daha erken dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılıyosun doparlan🤗
Valla aşko işte insan ne kadar umutlanmayacağım dese de umutlanıyor sonra böyle üzücü oluyor bilmiyorum bakacağız artık sabaha adet olmazsam test yaparım sende yapacaksın dimi☺️

Yarın 11. Gün bebeğim çıkar herhalde ya 🤔 oturur ağlarım aşko elim ayağıma dolanır ne yapcağımı bilemem ki ya hemen size yazarım zaten ❤❤ keşke çıksa yaa❤
Hmmm aşko aslında 10.günde bile öğrenen var ya çıkar herhalde ama bilemedim aşko 🥺🥺 ayyyy inşallah öyle güzel anlar yaşarız bebeğim yaaaa çok çok istiyorum yaaaa valla artık şu topikte çift çizgiler görmek istiyorum yaaa 😍😍😍

Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 @Veziir @Random3 @bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Ben olsam normal kaset test alıp yaparım
Bu testler beni çok yanılttı 🙂
İnşallah vardır

Hmmm aşko aslında 10.günde bile öğrenen var ya çıkar herhalde ama bilemedim aşko 🥺🥺 ayyyy inşallah öyle güzel anlar yaşarız bebeğim yaaaa çok çok istiyorum yaaaa valla artık şu topikte çift çizgiler görmek istiyorum yaaa 😍😍😍
Ayy çok amin bebeğim bendeeğğğ 😍😍😍 bakalım aşkım yarın çıkmazsa iki gün sonra bi daha yaparım yoksada nasip yaa🤷🏻‍♀️❤ alıştım artık

Back
X