Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canm o zamann devamkeee😅😅💃🏻💃🏻 Stres olacaksan girme zaten ama bizi arada yokla 😍 avokado ye günde 1 tane diyordu bir gebenin günlüğü yumurtlamaya iyi geliyormuş.
Bendeki en büyük sorun yumurtlama döneminde yumurtlamayı anlamam ve akıntımın olmaması
Sanırım bu da beni çok üzüyor
Etkisi oluyor illaki
Ben sizi tabikide yoklarım çiçek gibi kızlarım var burada 😙😙
Ovulasyon da yapmak istemiyordum aslında ama takip etmek adına yine onunla deneyeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

Evde tüm testleri döktük sabah neyle yapalım diye clear blue haftalık var onu sonraya saklıyorum birde onun hızlı testi var niye almışsan 😂25 ml okuyor erkeni değil kesin kocam almıştır karıştırıyor teste devam edicem ztn ama başına gelen oldumu diye merak ettim inşallah yanıltmaz 🤷‍♀️
İnşallah vardır 🙏

Kızlarım nasılsınız @loirily @Lale95 Ginnys Ginnys M mucizeOldu @Safiye19 @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 ve unuttuklarım
Ben iyileştim ve yeni döngüm de başladı
Adet bitti
Bu ay ovulasyon ile takip etmeye başladım
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Onun için çok az girmeye çalışıyorum
Anlıyorum seni nasıl iyi hissedeceksen öyle yap stres çok önemli ve asıl önmli olan sonuç gebe olmak.istediğinde buradayız 🌸💕🥰

Bendeki en büyük sorun yumurtlama döneminde yumurtlamayı anlamam ve akıntımın olmaması
Sanırım bu da beni çok üzüyor
Etkisi oluyor illaki
Ben sizi tabikide yoklarım çiçek gibi kızlarım var burada 😙😙
Ovulasyon da yapmak istemiyordum aslında ama takip etmek adına yine onunla deneyeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏
İnan bende anlamıyorum akıntıdan dr yumurtlama dediğinde testim kırmızıya yakındı 3 gün sonrası kıpkırmızı olup pik yaptı
Yine de 2 güne bir ilişki ile başla yumurtlama zamanında ise duruma göre bakarsın test ile amin canım hakkımızda hayırlısı olsun

Aşko sen nerelerdesiiiinnn çok özledik seniiii ❤️❤️❤️ Asıl sen Nasılsın bebeğim iyi misiiinnn ❤️❤️ Ben iyiyim bebeğim değerlendirme sürecindeyiz bakalım inşallah güzel haberleri ekimde alırız beraber ❤️❤️ Sende başladın mı değerlendirmelere 🌸
Yaa bende sizi ❤️🌺çok şükür ya iyi oldum 😅ben daha bugün ilk değerlendirmeyi yapacağım
Adet yeni bitti canım
Bat ne zaman senin
Benimki 18 ekim gözüküyor
Umarıö bu ay yine erken yumurtlama olmaz gıcık olduğum şey gelmez
Bu ay bizim ayımız olsun 🙏🙏❤️❤️Dualarımdasın çok dua ediyorum

Yaa bende sizi ❤️🌺çok şükür ya iyi oldum 😅ben daha bugün ilk değerlendirmeyi yapacağım
Adet yeni bitti canım
Bat ne zaman senin
Benimki 18 ekim gözüküyor
Umarıö bu ay yine erken yumurtlama olmaz gıcık olduğum şey gelmez
Bu ay bizim ayımız olsun 🙏🙏❤️❤️Dualarımdasın çok dua ediyorum
Aman aman aşko hep iyi ol inşallah ❤️❤️ Oooo bugün ilk ekşınnnn inşallah bu ay gol olacak aşko ❤️❤️
Kuzum normalde 10 ekimdi bat ama erken yumurtlama oldu bende 7 ekime felan denk geliyor 🤩 inşallah en uygun zamanda yumurtlama olur tutturmuş olursunuz sizde kuzum yaa 😍😍 bizim tam denk geldi 🤣🤣 amin bebeğim amiiinnnn Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah sende benim dualarımdasın bebeğiiiimmm önce sağlık sonra bebiş inşallah ❤️❤️❤️

Aman aman aşko hep iyi ol inşallah ❤️❤️ Oooo bugün ilk ekşınnnn inşallah bu ay gol olacak aşko ❤️❤️
Kuzum normalde 10 ekimdi bat ama erken yumurtlama oldu bende 7 ekime felan denk geliyor 🤩 inşallah en uygun zamanda yumurtlama olur tutturmuş olursunuz sizde kuzum yaa 😍😍 bizim tam denk geldi 🤣🤣 amin bebeğim amiiinnnn Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah sende benim dualarımdasın bebeğiiiimmm önce sağlık sonra bebiş inşallah ❤️❤️❤️
Sen erkek tutturacaksın gibi geldi ya ❤️🤣ilk defa bir his oluştu umarım yanılmam 🙂😙
İnşallah canım umarım bu ay güzel haberleri alırız 🙏🙏🙏🌺🌺🌺

Back
X