Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin. Childdevelopment Childdevelopment A ad000 M MiuLego M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 Lale95 Lale95
Ve diger guzel hatunlar

9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamile 🥰🥰 hemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş

Buda Rabbimin bi mucizesi işte
Yaa be güzel bi haber çok duygulandım. Maşallah ya🧿

Canim kizlar sanirim regl geliyor. Hafif leke geldi lavaboda temizlenirken. Saglik olsun napalim en azindan adet oluyorum arada kalmak cok zor. Ve olmadikca sancilarim tavan yapiyodu. Lale95 Lale95 M MiuLego Veziir Veziir Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi
Aynen öyle olcak mı olmayacak mı diyip bekletmesi daha kötü. Olsun bitsin de önümüze bakalım, zateb kaldı bi deneme sonrası aşılama. Ki gerek kalmaz inşallah kuzum

BEn ilk oğlumu akşam yaptıgım testi atmayıp kenara koyup sabah aa bunu buraya mı bırakmışım diye baktıgımda pozitif görünce öğrenmiştim :D yani bence olması ihtimali kuvvetle muhtemel. Her sabah teste devam ama tabi çok da kaptırmadan kendini ;)
Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 Veziir Veziir R Random3 bitliKedi bitliKedi pozitifbiri pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana

Arkadaşlar bir sorum olacak ama ben bu dünyalara yeni girdim ve 2 aylık evliyim daha.Haftasonu doktora gittim folik asit verdi 6 ay deneyelim dedi.Yaşım 34 bu arada.6 ay beklemek bana çok uzun süre gibi geldi.Bir kaç gündür buraları okuyorum klomen ve başka şeyler kullanıyorsunuz gibi gördüm.Gerçekten dediği gibi daha çok başında mıyım.Herkes başta folik asit mi kullandı sadece.Yaş itibariyle sanki başka testlerde istemeliydi gibi hissediyorum tedbir amaçlı.

Ay o gururu ben de yaşamak istiyorum, kocam kaçak dövüşüyor, maçta faul yapıp , geri, çekiliyor :D az kaldı kırmızı kartı göstericem 🤣🤣🤣 Zaten eğer böyle olmasın ragmen tutarsaa, bir hareketi hakeder 😁
Hahaha sen de yanlışıkla hamile kaldım demenin gururunu yaşarsın artık 🤣🤣

Yaa kuzum benim inşallah daha fazla bekletmeden gelecek hiç takma 🙏🏻 benim 3 yıl bitti 4. Yıla girdik ama çok az kaldı hissediyorum
İnşallah canim ovulasyon testi yapiyorum bu ay bakalim. Her ay aynu şeyleri yaşadık aynı stresi boşuna kendimizi paraliyoruz ne zaman olacak Allah bilir. Vakti gelince tek iliskiyle bile geliyor olanın oluyor cok fazla takiliyoruz cok bunaltiyoruz kendimizi

Arkadaşlar bir sorum olacak ama ben bu dünyalara yeni girdim ve 2 aylık evliyim daha.Haftasonu doktora gittim folik asit verdi 6 ay deneyelim dedi.Yaşım 34 bu arada.6 ay beklemek bana çok uzun süre gibi geldi.Bir kaç gündür buraları okuyorum klomen ve başka şeyler kullanıyorsunuz gibi gördüm.Gerçekten dediği gibi daha çok başında mıyım.Herkes başta folik asit mi kullandı sadece.Yaş itibariyle sanki başka testlerde istemeliydi gibi hissediyorum tedbir amaçlı.
Ben olsam detayli tetkik yaptirirdim çünkü insanın aklinda hep şüphe kaliyor acaba bir problem mi var problemin olmadığını öğrenip beklemek daha rahat oluyor

Günaydıın aşkolar 🌸 geceki ağrıdan sonra gelen giden yok henüz test yapcam ama idrar gelmesini bekliyorum ben 1 saat önce falan uyanıp wcye koştum unuttum çiş yaptım😂😂😂 hadi aşko kalk beraber yapalım Mucizemmm16 Mucizemmm16
🤭🤭🤭 bence gelen giden olmıycak aşko zaten 😍😍😍 dün gece çok kötüydüm uyuyakalmışım kuzum sanki adet olcam öyle ağrım var hafif hafif 😕 kuzum benim kız okula gitsin öyle test yapsak olar mıı 2 saat sonra falan gidicek

Herkese merhaba kızlar. Bende bu ay klomen ve iğne verdi doktorum . Onlari kullandım. İğneden sonra ki 11.gun bugün. . Bat tarihim dd 1 Ekim. Öyle takılıyorum. Buradakiler tanıyorum ara ara girip bakıyorum. Rabbım hepimize Salih Saliha ve sağlıklı bebişler versin inşallah, amin amin amin 🌿🌸🥰
Amin inşallah canim. Seninde bayağı az kalmis 😊

Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu R raainbow R Random3 M melek076 Veziir Veziir Lale95 Lale95 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸

Eklentiler

• 709FBBB4-E58E-4571-BD67-1A97D1F89046.webp
    709FBBB4-E58E-4571-BD67-1A97D1F89046.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 2BA4C252-CAD1-45DF-B099-E6691A84F2FA.webp
    2BA4C252-CAD1-45DF-B099-E6691A84F2FA.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73
  • ACF77360-BAD9-4D87-948C-C46E31C617BC.webp
    ACF77360-BAD9-4D87-948C-C46E31C617BC.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 68
  • A6DA919F-1273-4E76-BE29-D157AB5F3C59.webp
    A6DA919F-1273-4E76-BE29-D157AB5F3C59.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 81
Leke gelmeye baslamis ve sancim cok sanirim 4 gun gecikmeyle regl geliyor🙄
Hiç üzülme kuzum ya inşallah bu ay olur artık
İnşallah canim ovulasyon testi yapiyorum bu ay bakalim. Her ay aynu şeyleri yaşadık aynı stresi boşuna kendimizi paraliyoruz ne zaman olacak Allah bilir. Vakti gelince tek iliskiyle bile geliyor olanın oluyor cok fazla takiliyoruz cok bunaltiyoruz kendimizi
Aynen öyle valla kuzum ben o yüzden geçtiğimiz ay hiç düşünmedim ilişki bile olmadı 1 ay dinlenmeye çekildim bu ay regl gelince tekrar mfk ya başladım 3 2 deniyoruz bakalım olursa olur artık zaten olmazsa ekim de aşılama Kasım da tüp bebek düşünüyoruz

Back
X