Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cok iyi o takılsın oralarda aşko elleşme 🤣🤣🤣 bekleyelim bakalım bebeğim inşallah senden de güzel haberler alıcaz inanıyorum❤😍🤲🏻
Ay hadi canim benim😍😍takilip kalmasina bende bi işkillendim😅😅adeta geçtigimiz aylarda düşüp çıkıyordu
Ama sakin şekilde bekliycem çok gördüm böyle yüksek ateşleri😑😑😑

Yok aşko yemek falan yaptım yemeğe kayınvalidemlerde gelecek birazdan, akşama giderler o yüzden çok giremedim hazırlık yemek görümcemle ilgileniyorum bide onunda bebişi var oynuyorum ilgileniyorum falan bir günde yoruldum ahahahaha biz hergün bebekle neyapacağız😂😂😂
Ay ahahahah 🤣🤣 aşko ya bende hep öyle düşünüyorum bebekli misafir gelince ya 🤣🤣🤣 uykusuzluk çok zor olur ya 🤣🤣

Kizzz senin prensesinmi olucak😍😍😍ay maşallah zaman ne hızlı geçmiş😍😍😍 Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin 😍🤲🏻
Aminnn aşkımmmm yaaa sorma baştan beri hep kız geçmişti içimden 🌸🌸💓 teşekkür ederim kuzum ins en yakın zamanda seninde hamiş haberlerini alayım 🥹🙏🙏

Amaaannn bizimde gol değil diye düşünüyorum aşko 🤣🤣 modum düştü ya bu aydan 🤣🤣🤣 nasılsın aşkım nasıl oldu miden 😘

Bebeğiiiiimmm ne yapıyorsun nasılsın 😘😘❤️❤️ Sen gebesin ne adet olması saçmalamağğğğğ 🤣🤣
Yoo gayette gol bence ⚽⚽️❤❤😍😍 Düşürme modunu bebeğim Allah büyük ❤❤❤ midem daha iyi aşkım gastrit var bende belki o yaptı böyle ama şükür iyiyim bişeyler yiyebiliyorum aşkum sen napıyosun

Uykusuzluk zor oluyo bazen isyan ettiriyor ama Bi annemm demesi kokusu herşeyi unutturuyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Öyledir tabi kuzummmm yoksa kimse ikinciyi üçüncüyü hatta daha fazlasını istemezdi 🌸 amin kuzum inşallah henüz o duyguyu tatmadığım için bilemiyorum tabiii 🥰🥰

Yoo gayette gol bence ⚽⚽️❤❤😍😍 Düşürme modunu bebeğim Allah büyük ❤❤❤ midem daha iyi aşkım gastrit var bende belki o yaptı böyle ama şükür iyiyim bişeyler yiyebiliyorum aşkum sen napıyosun
Tabi aşkım Allah büyük bakalım nasip kısmet 😍😍 ay iyi bari aşko ya iyi ol hep ❤️ Çok sevindim valla iyileşmene bebeğim 🌸 dikkat et kendine kuzum hassas vücudun belli ki 🌸 bende iyiyim kuzum bugün ekşın günüüüü🤣🤣 yarın sabah sağlık ocağına gideceğim bu arada aşkım tsh için istersen sende müsait olduğunda sağlık ocağında tahlil yaptır bebeğim

Back
X