Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yakalıcam ucundan biyerden inşallah konuları 😅😅 gölgeler bebiştirrr yaaa 😍😍 hamişmisin sen😍 ne zaman bat tarihi 😊 bende işte korkulardaym tekrar denersek kimyasal olurmu yada yine 1 yıl bekletcekmi bizi diye 😅
Aşko korkma kimyasalın peşinden daha kolay gebe kalınıyor diye biliyorum öyle düşünme sürekli aynısı olacak diye bişey yok inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın kuzum❤️🌸 aşko evet diyemiyorum hayırda diyemiyorum gölge ç çıkıyor hep testlerde ama net pembe bi çizgi çıkmıyor geçen ayda böyle olmuştu bende o yüzden bilemiyorum hayırlısı diyip bekliyoruz artık🌸 bat dündü ama geç yumurtlama gördüm 30-1 ine falan kaydı bat galiba bakalım

Aşko korkma kimyasalın peşinden daha kolay gebe kalınıyor diye biliyorum öyle düşünme sürekli aynısı olacak diye bişey yok inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın kuzum❤️🌸 aşko evet diyemiyorum hayırda diyemiyorum gölge ç çıkıyor hep testlerde ama net pembe bi çizgi çıkmıyor geçen ayda böyle olmuştu bende o yüzden bilemiyorum hayırlısı diyip bekliyoruz artık🌸 bat dündü ama geç yumurtlama gördüm 30-1 ine falan kaydı bat galiba bakalım
İnşallah kuzum amiin😊 ay inşallah geçen ay gibi olmaz bebiştir bu sefer😍 tatil nasıldı iyi geldimi

Vall heyecan geçtim sağlıklımıyım diğe öğrenmek istedim yeni geldiğimde hormon tahlili bile yapmadı doktor yasak diye 1,5 yıl evli kalmadan burada yapamam diyor ben 3 sene olacak diyorum beni bağlamaz türkiyedeymişsiniz siz eşiniz buradaymış diyor olmaz.saçma sanki eşim gelip gidince birlikte olmuyorduk sanki hahahah …o doktoru değiştirdim çünkü bazen bazı doktorlar kendilerine göre davranabiliyor kimdi kurallara harfi harfiyen uyurken kimileri de sallıyor bende orta kararında bir doktor buldum başka şehirde ona gidip geliyorum. Bakalım burada bulabilecekmiyim bilmiyorım
Valla doktor çok önemli inşallah bu süreci güzel geçirebileceğin senin için en doğru doktoru bulabilirsin😊

Kuzu 3 kez yaptırmış biri olarak anlatıyorum. Adetin 3. Günü gidiyorsun doktor yumurta geliştirici ilaç veriyor düzenli olarak hafta da 2-3 kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüme durumuna göre çatlatma iğnesi veriyor aşılama günü belirliyor. Aşılama için sabah erken gidiyorsunuz eşin sperm veriyor onlar yıkanıp hazırlanıyor aşılama yapılıyor.

Hoşgeldin canım bizde aynı bildiğin gibi regl bitti değerlendirme yapıyoruz mfk ile 🤗 sen neler yapıyorsun.
Cok guzel aydınlatmışsın kuzum sagol. Benim gecti artik ozaman bugun 3. Gundu randevu falanda almadim zaten pek istegimde yok acikcasi😅

Ay kuzum Allah kolaylık versin zor valla 🫠 ama tırnaklara Niye takmış anlamadım 🤷🏻‍♀️ uzun protez tırnaklı Bir gelini olsaydı ne yapardı acaba ah kvler ahhhhh 🤣🤣 aman aşko kafaya takmaya değmezler valla aslında canını sıkan hiç kimse değmez çünkü sen en değerli kişisin canını sıkanlar kim ki senin güzel canını sıkıyorlar salla gitsin valla hayat kısa bu konular için üzülmeye değmez 😍❤️
Cok haklisin kuzum saldim zaten gitmem ayni ortamda pek bulunmam bundan sonra.

Aman boşver konuşsun aranızda kalan eşin olur. Gücüme gitti başkalarıyla benim hakkımda konusmussun de büyüklük sende kalsın. Aranızdaki saygı biterse senle eşin huzursuz olursunuz annesi sonuçta onun da huyu öyleymiş 😂 bu Kaynanalar hep öyle gelini cekemezler kiskanirlar 🤷🏼‍♀️
Eşim dediki annem öyle işte boş konuşuyor takma kafaya dedi😁

Back
X