Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir bebeğim yaa 🤲🏻🤲🏻❤❤ benim yumurtlamayı yakaladığıma göre dün 12. Gündü aşko bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum aşko ama bu gecede böyle az olursa ya bebek ya başka bişey diycem artık
Merak etme başka bişey değildir o 😄 güzel düşün güzel olsun😍

Amin kuzum kimsecikler yaşamasın hep mutlu günler yaşayalım ❤️ Evet bebeğim bizi sensiz bırakma seni özleriz ❤️ Hemen geçer 6 ay kuzum bakmışsın tekrar başlamışsın hem bu sürece kafanı da toparlar dinlenirsin 😘
Bende sizlere özlerimmmm yaaa sevgi yumağı olduk 🫂❤️
Evet evet zaten biraz kafami toplamam şart çok yıpratıcı bir süreçti 🙁

Gebelik süresine göre değişiyor aşko sanırsam arkadaşım 6. Haftada kalbi durduğu İçin kürtaj olmak zorunda kaldı ona 2 ay korun demiş canım doktorunu dinlemende fayda var canım bi toparlasın vücudun bi kendine gelesin❤️❤️
Evet kendim düşük yapsaydim yada kürtaj olsaydi korunma gerekmiyormus ama bu iğne kemoterapi ilaciymis vucutta kaliyormus bir sure o yuzden korunmak gerekiyormuş. Diğer dış gebelik gecirmis kisilere genelde 3 yada 4 ay demislerde ondan biraz kafam karıştı yoksa zaten bu psikoloji ile dinlenmeden çalışmalara baslayamam cok yıprandım bu süreçte Allah kimseye yasatmasin 🤲

Yok kuzum onların kalbi durdu karnımda yani cocugum yok. Açıkcası belirtilere çok ümit baglayamıtorum her ay belirti oluyor kuzum psikolojik bence ama bu ay inşaAllah hamileyim dir ve Rabbim bana sana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin ❤️
Yaaa üzüldüm kuzum 😥 inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar tattırır ❤️ Evet bebeğim psikolojik oluyor ya kendimizi vücudumuzu çok dinliyoruz 🤷🏻‍♀️ İnşallah senin ayın bu aydır kuzum inşallah belirtilerin doğrudur bu sefer ❤️ Amin kuzucum inşallah ❤️❤️

İnşallah canım günler geçmiyor sanki 🫢😀 evet içtim şimdi aşko😍 sen kaçıncı gündesin yumurtlama kaç gün önce gördün aşko❤️
Geçer aşkım geçer inşallah sonucu güzel olsunda ❤️ Aşko ben daha yumurtlamadan sonra 5.gündeyim daha çok var 😖😖 7-8 ekim bat bakalım ben bata kadar yapmayı düşünmüyorum 🤣🤣

Evet kendim düşük yapsaydim yada kürtaj olsaydi korunma gerekmiyormus ama bu iğne kemoterapi ilaciymis vucutta kaliyormus bir sure o yuzden korunmak gerekiyormuş. Diğer dış gebelik gecirmis kisilere genelde 3 yada 4 ay demislerde ondan biraz kafam karıştı yoksa zaten bu psikoloji ile dinlenmeden çalışmalara baslayamam cok yıprandım bu süreçte Allah kimseye yasatmasin 🤲
Haklısın kuzum kolay yollar değil ama toparlayacaksın inşallah daha güzel yollar seni bekliyor az ilerde 😍❤️🌸

Geçer aşkım geçer inşallah sonucu güzel olsunda ❤️ Aşko ben daha yumurtlamadan sonra 5.gündeyim daha çok var 😖😖 7-8 ekim bat bakalım ben bata kadar yapmayı düşünmüyorum 🤣🤣
Yapma aşko yapma başıma geldikçe daha çok test işinden soğuyorum 😂😂 mfk 10 günlük gecikmenin ardından test öneriyor adam yine haklı ya 😀😀

İnsana heyecanını bile yaşatmıyolar desene😁
Vall heyecan geçtim sağlıklımıyım diğe öğrenmek istedim yeni geldiğimde hormon tahlili bile yapmadı doktor yasak diye 1,5 yıl evli kalmadan burada yapamam diyor ben 3 sene olacak diyorum beni bağlamaz türkiyedeymişsiniz siz eşiniz buradaymış diyor olmaz.saçma sanki eşim gelip gidince birlikte olmuyorduk sanki hahahah …o doktoru değiştirdim çünkü bazen bazı doktorlar kendilerine göre davranabiliyor kimdi kurallara harfi harfiyen uyurken kimileri de sallıyor bende orta kararında bir doktor buldum başka şehirde ona gidip geliyorum. Bakalım burada bulabilecekmiyim bilmiyorım

Aaaa ilk 3 ay mı 😳 burda bütün testler falan ilk üç ayda nerdeyse her yerde farklıdır sistem elbette ama o kadarda fazla ya tamam canım haber ver bize mutlaka inşallah sağlıcakla ilerler❤️🌸😍
O ispanyadaki arkadaşımın ki zaten o bebek karnında öldü çok ordu ikinciyi hamile oldu doğurdu ama Türkiye geldi sürekli kontroller yaptırdı bol bol bebeğini gördü fln bu sayede.burası o kadar değil diye biliyorum ilk zaten bakıyorum ben ama 2 ayda bir yasal olanı bakalım benim doktor arada tamam derse bakıtırım zor buralarda bı tür sağlık ihmali çok fazla

O ispanyadaki arkadaşımın ki zaten o bebek karnında öldü çok ordu ikinciyi hamile oldu doğurdu ama Türkiye geldi sürekli kontroller yaptırdı bol bol bebeğini gördü fln bu sayede.burası o kadar değil diye biliyorum ilk zaten bakıyorum ben ama 2 ayda bir yasal olanı bakalım benim doktor arada tamam derse bakıtırım zor buralarda bı tür sağlık ihmali çok fazla
Anlıyorum canım haklısın ya ama çok uzun süreymiş iyi bebek anneyi zehirlememiş çokta sağlıklı değil Yani uzun süre kontrolsüz gebelik doğruyu yapmış ikinci gebeliğinde Türkiye’ye gelmekle Yani insan sağlıklı ilerleme var mı durum nasıl gidiyor bilmeli tabi

Evet bende hep oyle okumustum forumda ve doktor sitelerinde ama benim ki 6 ay dedi ve bu donemde dogum kontrol hapi icmem gerektigini soyledi kistlerimin küçülmesine destek olurmuş
Kistlerin varsa olabilir, içebilirsin ama nacizane boşuna fazladan 3 ay kaybetme derim

Evet canim elden ne gelir,hakkimizda hayirlisi böyleymiş demek😊 geç yumurtlamiş ola bilirsin o yüzden gecikiyor her halde
Yok canim elimde yok ama biz reçetesiz ala biliyoruz😅😅 şükür öyle sorun yok
Hımmm iyi bari ama yine de kontrolsüz kullanmasan mı, sağlık konusunda çok evhamlıyım ben. Kız düşük yaptığım zamanlarda bile günüm şaşmadı benim. Hayırlısı diyelim, bekliyorum bakalım

Anlıyorum canım haklısın ya ama çok uzun süreymiş iyi bebek anneyi zehirlememiş çokta sağlıklı değil Yani uzun süre kontrolsüz gebelik doğruyu yapmış ikinci gebeliğinde Türkiye’ye gelmekle Yani insan sağlıklı ilerleme var mı durum nasıl gidiyor bilmeli tabi
Bence evet insan bilmeli bilmek istiyor ztn o kız yazık ilk gebeliğinde 3 ay ağlıya ağlıya gezdi bebek iyimi ne yapıyor diye diye ozaman gelememişlerdi Türkiye’ye neyseki geçti o günleri bizde bakalım neler olacak hele bi 6 ekim gelsin 2 hafta daha geçsin yerini belli etsin şi di daha embriocuk bir 6. Haftaya çıkalım kalp atışı falan duyalım o günleri bekliyorum heyecanla tabi bitmez bu heyecanlar ya inşallah sağlıklı devam eder Allah can verirse devam yoksa hepimiz tamam 🤷‍♀️

Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadı 🤣🤣🤣zaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim🤣🤣🤣3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem🤣🤣🤣
@miresl Demgey3 Demgey3 Childdevelopment Childdevelopment @Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Ginnys Ginnys @melek076 ve diğer kuzular
Ben bu ay kendimi çok rahat birakmaya karar verdim

Kistlerin varsa olabilir, içebilirsin ama nacizane boşuna fazladan 3 ay kaybetme derim
Bende dusundum ki yeni yila kadar dogum kontrol hapini kullanayim belki kuculmesine yardimci olur sonra birakirim zaten vucut iki ayda kendine geliyormus hapi biraktiktan sonra oyle boyle 6 ay olcak.

Back
X