Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko M Mavimiresl gzmyts53'den sana haber var 😅 "kızlar giriyorum okuyorum ama cevap yazamıyorum malesef ban hala kalkmadı, hepinizi takipteyimm😍 miresl askom beni sormuşsun iyiyim çok şükür Perşembe günü randevum var, 12+1 oluyorum ikili tarama testi yapılacak inşallah cinsiyeti de gösterir bende merakla bekliyorum. Ban kalkınca aranizdayimmm öpüyorum hepinizi 🤩 bu arada _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ da merak ediyorum naptiin kız en son dün silik çizgi vardı 😅 "
aynı bunu kopyalar mısın 😍😍😍😂😂

kopyaladım aşko G Gzmyts53 🤣🤣🤣
Ayyyy G Gzmyts53 bebeğiiiimmm cinsiyet belli olunca bize de haber ver 😍😍 çok heyecanlııııı 🤩🤩 aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz güzelim ❤️😘

Asko M Mavimiresl gzmyts53'den sana haber var 😅 "kızlar giriyorum okuyorum ama cevap yazamıyorum malesef ban hala kalkmadı, hepinizi takipteyimm😍 miresl askom beni sormuşsun iyiyim çok şükür Perşembe günü randevum var, 12+1 oluyorum ikili tarama testi yapılacak inşallah cinsiyeti de gösterir bende merakla bekliyorum. Ban kalkınca aranizdayimmm öpüyorum hepinizi 🤩 bu arada _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ da merak ediyorum naptiin kız en son dün silik çizgi vardı 😅 "
aynı bunu kopyalar mısın 😍😍😍😂😂

kopyaladım aşko G Gzmyts53 🤣🤣🤣
Askom seni cok ozledik G Gzmyts53 ne zamandir aklimdasin dôn artik aramiza yaa senin sohbetin bi baska😍😍😍 saglikli haberlerle gel minnakindan.🥰

Haftaya yaptırırız aşko inşallah düşük çıkarda ilaç kullanmaya gerek kalmaz 😍 daha adet diyor yaaaa sen adet değilsin aşkooo bu adet olamaz 🤣🤣 yaaa çok geçmiş olsun Bebeğim herkeste var ya salgın var dikkat edelim hepimiz kuzum Allah acil şifalar versin 😘🌸
Amin inşallah kuzum 🤲🏻🤲🏻❤❤❤ Sağol bebeğim evet dikkat edelim aşko salgın varmış doktorda söyledi 😕 kız kafam çok karışık benim ya

Selam arkadaslar adet tarihimi bilmiyorum, asagi yukari daha 6 7 gun var bilmedigim icin heyecandan erken gebelik testi yaptim ve sizin yaptiginiz efektten yaptim cok ince bir cizgi goruyorum canli bakinca daha belli oluyor ama ilk 5dk da cikti sizde goruyormusunuz?

Eklentiler

• 20220928_190752.webp
    20220928_190752.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220928_190128_464.webp
    IMG_20220928_190128_464.webp
    324,2 KB · Görüntüleme: 38
Back
X