Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 4+1 de öğrendim ilk 52 çıktı sanırım sorma 128 mi ne çıktı tam hatrlayamadm şuan ama bu değerlerdydi sonra bi hafta sonra tekrar baklm dediğinde 288 di o zaman anladık kimyasal oldugunu doktor değiştirdim 2 gün sonra tekrar verdm 520lere çıkmıştı ama doktor kimyasal olduğunu kanamayla düşeceğini söyledi dediği gibi oldu kanamayla attm en son geçen hafta betam 55 e inmişti yarın tekrar vericem muhtemelen negatifleşmişyir dedi🤷🏻‍♀️ evet benmde içim rahat değildi hissediuor insan herhalde ya içimde hep bi huzursuzlk vardı evet hamileyim diyemedim hiç ağız dolusu hissettim sanki rabbim yaşatmasn bidaha
İşte bu zamanlar aynı bnm gibi olmuşsun cNm ya dilerim hemen geri toplarsın bana tahlillerini bir yollarmısın en son hormon varsa

Sürekli yatıyorum zaten bu gün eşim işteyken çorba yapabildim evi topladım falan gündüz daha iyiydim akşam üstü kötüleşiyorum burnum iyice tıkanıyor gözlerim başım ağrıyor geçer bi kaç güne inşallah aranıza tamamen dönerim☺️ Sen nasılsın kızın nasıl oldu aşko ne var ne yok kaçırdığım bişey var mı😂
Ayy kuzum yaa hastalık gece çöker zaten bu üşütme gripte dinlenmeden geçmiyor malesef iyi bak kendine özledik seni

Nasıl hani sökülmüştün kız sökülmedin mi ay aşko üç gündür sökülme olmaz mı çok şüpheleniyorum senden ben😂😂😂😂 ah çocuklar hep inat iyi olsun hemencik inşallah😍
Aşko söküldüm sabah kalkınca pede epeyce geldi boşaldı bildiğin sonrası şöyle tam olarak hala pede gelmiyo dünden daha çok ama fazlaca tuvalette geliyo en cok mideni bulandirmak istemezdim fakat tarif etmem lazım afedersin böyle vıcık bişey yani uzuyo akarken pıhtı çok az zaten normalde çok olurdu pıhtı falan yok bu kez yok denicek kadar az aşko

Aşko söküldüm sabah kalkınca pede epeyce geldi boşaldı bildiğin sonrası şöyle tam olarak hala pede gelmiyo dünden daha çok ama fazlaca tuvalette geliyo en cok mideni bulandirmak istemezdim fakat tarif etmem lazım afedersin böyle vıcık bişey yani uzuyo akarken pıhtı çok az zaten normalde çok olurdu pıhtı falan yok bu kez yok denicek kadar az aşko
Aşko bence bi doktora gitsen hem bi muayene olmuş olursun hem ne var ne yok öğrenmiş olursun herşey yolundamı görmüş olursun kuzum😍

Elimde olanları yollayaym kuzum bende sadece tsh bakmşlardı prolaktn falan bakmadılar hiç
Neden acaba lh fsh amh e2 fsh bu 5li temel ama ben prolaktini de kontrolde tutuyorum doktor istememişse bile nasıl olsa kan vericeksem diyorum şu eksik şuda olsun diye aklında olsun değerler önemli cidden sen bi at ben bakayım konuşalım.ben yaptığım şeye çok inanarak yaptım valla bir kaç kişiyi takip edecem instgramdan arkadaşlarım var biri yarın gebelik testi yaptıracak eğer aşılama tutmamışsa benim denediğimi deneyecek öyle konuşmuştuk o mfk denemişti ben kendi yöntemlerimin birleşimini yarın olmamış olursa onada söz verdim.birde yeni başlamış olan var bakalım o kıza Dr kesinlikle uğraşma tüp yapmak lazım diyorlar hep ama bence tutacak onunda çok inanıyorum.bu yolda herşey mübah bize ne yapalım deneyeceğiz yılacak olsaydılk 26 ayda bir ay içinde 4 kez yumurtluyorum yada daha fazla çoktan yılardım ama herşey yolunda

O değil ben maydanoz suyu içtim 🤦🏻‍♀️😅 ağrım vardı biraz geçti sonra baktım yine tıkandı yollar dayandım maydonoza🤣🤣
Aşko sen napıyosun yaaa içme bişey bak ben adet olcam sökülcem eminim lekelerde çoğaldı ama halen bi soğuk algınlığı ilacı bile içmiyorum sökülme olmadan da içmicem içme aşko ya

Aşko sen napıyosun yaaa içme bişey bak ben adet olcam sökülcem eminim lekelerde çoğaldı ama halen bi soğuk algınlığı ilacı bile içmiyorum sökülme olmadan da içmicem içme aşko ya
Tıkanmış yolları açıyorum aşko🤣🤣🤣 kuzum adet bu ama neden böyle oldu anlamıyorum cıldırıciğim 🙄

Back
X