- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.141
Kuzum şimdilik öyle gözüküyor bakalım nasip olursaAy kuzum sen hamilemisinben bayadır girmiyordum kaçırmışım hayırlı olsun kuzumm çook sevindim kaç haftalık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum şimdilik öyle gözüküyor bakalım nasip olursaAy kuzum sen hamilemisinben bayadır girmiyordum kaçırmışım hayırlı olsun kuzumm çook sevindim kaç haftalık
![]()
Yok hayır hayırNasıl o sıcak şeyin içine mi oturdun![]()
Adetten sonra 2 gün yaptım canımHer gün yaptın canım bunu ne kadar süreyle yaptın deneyeceğim![]()
Bendede var ondan lafta dinlemiyorlar ama ağrıda çok madem ağrı var sökül işteBende söylüyorum onu ama dinlemiyo napiyim aşko![]()
Ay yok o kadar değilKuzum sen buraya pedin resmini at belki o zaman ikna olurlar![]()
Kuzum 2 gün yaptım ben adet bittiği gün ve ertesi günüSonra aşko bende yapıcaktım kendimi pişiririm diye yapamadım kaç gün yapıyoruz peki❤
Aşko kusura bakma bu konuda aşırı cahilim kürlere bulaşmadığım çok belli oldu ama ahahahahYok hayır hayırkovaya çömeliyosun böyle buhar geliyor içine
Ay benim bu gün bitti yarın yapayım hemen ne kadar süt ne kadar maydonozAdetten sonra 2 gün yaptım canım![]()
Ne diye bekletiyosun yani dimi arkadaşım gelcekse gel kuruduk burdaBendede var ondan lafta dinlemiyorlar ama ağrıda çok madem ağrı var sökül işte![]()
Hiç Yani ya en azından değerlendirme faslına geçerdik adet gelmeyince o fasılda ileri gidiyor ahahahaNe diye bekletiyosun yani dimi arkadaşım gelcekse gel kuruduk burda![]()
Sonra aşko bende yapıcaktım kendimi pişiririm diye yapamadım kaç gün yapıyoruz peki❤
Olsun kuzum hepimiz birbirimize destek olup danışıyoruz burdaAşko kusura bakma bu konuda aşırı cahilim kürlere bulaşmadığım çok belli oldu ama ahahahahpeki bir gün mü kuzum
1 litre süt ve yarım Demet maydanozla yapmıştım ben canımAy benim bu gün bitti yarın yapayım hemen ne kadar süt ne kadar maydonoz
Denicem kız bunu içilen bişey değil Ya cazip geldi ahahahaOlsun kuzum hepimiz birbirimize destek olup danışıyoruz burda2 gün yaptım kuzum adet bittiği gün ve ertesi gün ama dikkat edin yakmayın kendinizi
![]()
Yaaa ne kadar güzel haberKuzum şimdilik öyle gözüküyor bakalım nasip olursabugün çatlamam üzerinden 9. Günümdü içimden bi ses test yap dedi yaptım silik çıktı bakalım nasip cumartesi tekrar yapıcam
Denicem kız bunu içilen bişey değil Ya cazip geldi ahahahasağol aşko bilgilendirdiğin için sen nasılsın durumlar nasıl Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Teşekkür ederim deneyeceğim bende bakalım. İçilen kürlerden falan korkarım ama bu kafama yattı1 litre süt ve yarım Demet maydanozla yapmıştım ben canım
Bu şekilde çok hamile kalan varmış kuzum zaten belki sizede vesile olurTeşekkür ederim deneyeceğim bende bakalım. İçilen kürlerden falan korkarım ama bu kafama yattı![]()
Günde bir kez dimi bebeğim bide sabah akşam farkeder mi?Kuzum 2 gün yaptım ben adet bittiği gün ve ertesi günüBi yapın bakalım rabbim büyüktür
Adet bitimiymiş aşko ahahahahabana bak zaten hastasn bide yakma kendini hee dikkat et aman diyim