- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.161
Evet kuzum akşam yapıp ayaklarımıda sıcak tutup yattım ben direkGünde bir kez dimi bebeğim bide sabah akşam farkeder mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum akşam yapıp ayaklarımıda sıcak tutup yattım ben direkGünde bir kez dimi bebeğim bide sabah akşam farkeder mi?
Bende suyunu içicem işte sonra da buharına oturucamDenicem kız bunu içilen bişey değil Ya cazip geldi ahahahasağol aşko bilgilendirdiğin için sen nasılsın durumlar nasıl Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
![]()
İnşallah hepimizeBu şekilde çok hamile kalan varmış kuzum zaten belki sizede vesile olur![]()
Aşko eşinin ve çocuğunun olmadığı bir vakitte hap yeterli bence ahahahaGünde bir kez dimi bebeğim bide sabah akşam farkeder mi?
Çok soru sordun aşkım ama bu arada ekşın dıkşın oldu mu acaba ?Evet kuzum akşam yapıp ayaklarımıda sıcak tutup yattım ben direk
Amin kuzum benim inşallah bakalım beklemedeyim cumartesi tekrardan yapıp atarım testi sizeDenicem kız bunu içilen bişey değil Ya cazip geldi ahahahasağol aşko bilgilendirdiğin için sen nasılsın durumlar nasıl Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Oldu olacak banyosunuda yap en son da maydonoz bahçesine yatarsın tamaaamBende suyunu içicem işte sonra da buharına oturucam![]()
Ooff kahkaha attımAşko eşinin ve çocuğunun olmadığı bir vakitte hap yeterli bence ahahahaikisinede bu anı yaşatma ben öyle yapıcam şahsen
![]()
Oluuur aşko neden olmasıınnOldu olacak banyosunuda yap en son da maydonoz bahçesine yatarsın tamaaam![]()
Kuzum adetim bittiği gün olmuştu ama ertesi gün yaptığımda direk yattım ama ekşını onun için değil canımız istedi die yapmıştıkÇok soru sordun aşkım ama bu arada ekşın dıkşın oldu mu acaba ?
Oluuur aşko neden olmasıınnbanyosuda iyi fikir hee
![]()
Çay boğazımda kaldı gülerken ölcem bigünayy aşko affet güldüm kıymetli taraflarım pişti diye doktora gittiğini hayal ettmde adama anlat anlatabilirsen nasıl oldugunh
Peki sonrasındaağğKuzum adetim bittiği gün olmuştu ama ertesi gün yaptığımda direk yattım ama ekşını onun için değil canımız istedi die yapmıştık![]()
Ahahahah evde yokken yap adam şoka girmesinAdet bitimiymiş aşko ahahahahayakmam inşallah ayyy eşim artık delirdiğimi tesciller oynaylar inanki he
![]()
Kahkahaa attm yemin ederimOldu olacak banyosunuda yap en son da maydonoz bahçesine yatarsın tamaaam![]()
saçında ne var öyle yeşil yeşil bakayım maydanoz mu o? hııı maydonoz salata yaparken başıma düşmüş ahahahahhaa
![]()
Kuzum Buhara oturduktan sonra ekşını yap bekle biraz hemen sonrada duşunu al yatPeki sonrasındaağğay ben direk yatamam kiii benim ki beni salmaz
![]()
Adam evdeyken yaparmıyım kız aklını yitirirAhahahah evde yokken yap adam şoka girmesin
Kahkahaa attm yemin ederim![]()
Mucizemmm16 tek bi zerresini heba etmek istemiyor buharı olmazsa suyu suyu olmazsa duşu derken dörtt bi yandan kuşatıyor durumu
![]()
Nolur kaza bela görmeden şu maydonoz işini bitir tamam mı aşkoııııı ayağım takıldı maydonoz tarlasına düştüm deeğğ
![]()
Adam evdeyken yaparmıyım kız aklını yitirirşiirler yazdığım kadın Buhara atıyor kendini ne hale geldi bu diye
evet en son bahçede maydonozların içinde ultrasona girer
![]()
Yavrum dur bunuda söylemeden geçemicem size pko olan varsa aranızda mutlaka inofolic combi kullansın ben bu ay onu kullandım birdeAdam evdeyken yaparmıyım kız aklını yitirirşiirler yazdığım kadın Buhara atıyor kendini ne hale geldi bu diye
evet en son bahçede maydonozların içinde ultrasona girer
![]()