Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooff ayy karnım ağrıdı gülmekten 🤣🤣🤣🤣 ceketi alıp biz kendi kendimizin üstüne atalım hikmet ceketteyse eğer 🤣🤣🤣🤣
Aaaa çok mantıklı bi gün düğüne gidiyoruz diyip takıp elbise giydirsek sonra ay yok gözüme çok cazip geldin boşver düğünü deriz olmaz mı maksat ceket giydirmek olsun deliliğimizi göstermeden🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahahha ya ikinizinde saçmalama demeden peşimden gelmeniz 😂😂😂😂😂 deneyelim bunuda deneyelm ne kaybederizki 😂😂😂 hayatımızda ceketli ekşında oldu deriz

Ahahah geldim aşko ama hemen ekşına geçiyorum bennnn 🤣🤣🤣 yine gidiyorum ama gelirim hemen bebeğiiiimmm 😍😍❤️❤️❤️
Hemen gelme aşko lütfen🤣 acele etme yolunu bulsunlar 😂😂😂 biz burdayız kaçmıyoruz ama onlar sarhoş gibi yolu hemen kaybediyor rotayı oluştur navigasyonu aç haritalandırmanın doğru olduğuna emin ol tam konum nokta atış oleeey alkışşşşş🤣🤣🤣

Ahahahahha ya ikinizinde saçmalama demeden peşimden gelmeniz 😂😂😂😂😂 deneyelim bunuda deneyelm ne kaybederizki 😂😂😂 hayatımızda ceketli ekşında oldu deriz
Dimi dimi deli deliyi görünce deyneğini saklarmış bizde oda yok hemen katılıyoruz birbirimize ahahaha 😂😂😂 tamamdır ozaman napıyoruz açıklıyorum şimdi adet bitimi maydonoz buharına oturup tam o gün adamlara takım elbise giydirip ama detaya dikkat bakın ceket muhakkak olcak şekilde çünkü havalar soğudu😂 sonra ekşın dikşııın 😂😂😂😂😂

Dimi dimi deli deliyi görünce deyneğini saklarmış bizde oda yok hemen katılıyoruz birbirimize ahahaha 😂😂😂 tamamdır ozaman napıyoruz açıklıyorum şimdi adet bitimi maydonoz buharına oturup tam o gün adamlara takım elbise giydirip ama detaya dikkat bakın ceket muhakkak olcak şekilde çünkü havalar soğudu😂 sonra ekşın dikşııın 😂😂😂😂😂
Yok yok bizde değnek saklamada yok😂😂😂
Önümüz ayın ekşın planı hazır bizim önümüz ay düğünde var benm adet sonrasına denk geliyor tam ben o gece ceketle kocamı avlamaya çıkıyorum o zaman😂😂😂😂

Üstüme aticam buhara otururken 🤣🤣🤣🤣🤣
Çok zekice aman Allahım biz bu saatte bu kadar fikri nasıl üretiyoruz dahi olduk 🤣🤣🤣🤣
Bişey diyimmi bizim bebeler anaları deli diyede gelmiyor olabilir 😂😂😂😂 hani ben olsam ceketten medet uman anneyi bi düşünürdm😂😂😂😂
Bizi bu duruma getiren o gelmeyen bebişler değil mi gelenimde kurtulsunlar bari derler belki sınırları zorlayalım😂😂😂

Bakalım bu ay ne folik asit ne bişey kullannıyorum neler olacak 😀 ayın 7 sinde kadın doğum randevum var bir baksın bakalkm ne diyecek yumurtlamada o zamanlara denk gelecek zaten 🤷‍♀️
Hadi hayırlısıyla yumurta büyüklüğünü söylüyor bazıları ilişki önerisinde bulunuyor ozamanlar ama sen gidince sor yinede boyutları nasıl çatlamaya yakın mı falan die 😂

Yok yok bizde değnek saklamada yok😂😂😂
Önümüz ayın ekşın planı hazır bizim önümüz ay düğünde var benm adet sonrasına denk geliyor tam ben o gece ceketle kocamı avlamaya çıkıyorum o zaman😂😂😂😂
🧿🧿🧿 maşallah plan tıkırında gitsin inşallah aşko ahahahha🤣🤣🤣

Back
X