- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.241
Kahkaha attım oofffKız zaten horul horul uyuyor yanmda dürtüp ben burda maydanoz suyuna ceketle oturcam senin şeyciklerinin gözüne tüküreyim diyesim geliyorda susuyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahkaha attım oofffKız zaten horul horul uyuyor yanmda dürtüp ben burda maydanoz suyuna ceketle oturcam senin şeyciklerinin gözüne tüküreyim diyesim geliyorda susuyom![]()
Ay sorayım bakalımHadi hayırlısıyla yumurta büyüklüğünü söylüyor bazıları ilişki önerisinde bulunuyor ozamanlar ama sen gidince sor yinede boyutları nasıl çatlamaya yakın mı falan die![]()
Zaten sınırların zirvesindeyiz dahada zorlayamayız dahası yok benceÇok zekice aman Allahım biz bu saatte bu kadar fikri nasıl üretiyoruz dahi olduk
Bizi bu duruma getiren o gelmeyen bebişler değil mi gelenimde kurtulsunlar bari derler belki sınırları zorlayalım![]()
Havludan daha işlevli olur dimi aşkoNe olur yapsak yaniaşko buldum buhara otururken ceketlerini üstümüze atalım
![]()
Hafife alıyorsunZaten sınırların zirvesindeyiz dahada zorlayamayız dahası yok bence![]()
Ahahah okudum okudum aşko aşırı güldüm yaaaaHoşgeldin aşkoo napalım gece delirmelerimaydanoz buharına oturmak iyi geliyormuş aşko dene istersen ama sen
Mucizemmm16 gibi buharına oturup suyunu için maydanozu kafandan aşağı dökmeui falan düşünme o kombo yapmaya niyetlendi
nee hemen değerlendir o zaman boş geçme
![]()
Sonra biz delimiyiz diyo bideHavludan daha işlevli olur dimi aşkoyok taktım ben bu ceket işine atasözleri deyimler boşuna yok bununla ilgili bişey olmuş olmalı belki bizde bunu ortaya çıkarcaz tarafımızca denenmeli hemen
![]()
Ceketsiz üreyemen tavuklarda olabilir topic ismiSonra biz delimiyiz diyo bideadımız topicte deliye çıkcak bak yazıyorum buraya
ama bende büyük sözü dinlerim var bu cekette bi hikmet
deneyelim tutarsa topiğin adını değiştiririz ceketli gezmeyen tavuklar topiği
![]()
Ceketsiz üreyemen tavuklarda olabilir topic ismi![]()
Kız Allah seni yaaaaaHemen gelme aşko lütfenacele etme yolunu bulsunlar
biz burdayız kaçmıyoruz ama onlar sarhoş gibi yolu hemen kaybediyor rotayı oluştur navigasyonu aç haritalandırmanın doğru olduğuna emin ol tam konum nokta atış oleeey alkışşşşş
![]()
Bak geliyor buhar heee yolunuzu bulun diye tehdit edebilirsin aşkoKız Allah seni yaaaaaahahahah tamam aşko onlara adresi iyice tarif edip ondan sonra gelirim
sonrasında onlar bulamazsa ne diyim
onları anca maydonoz paklar
buharı görünce herkes kendine gelir bi
![]()
Çok gaza geldik bat gelince biz gibi kerametsizlere ceket neye yarar demeyiz inşallahbak bu daha iyi sevdim bunu hadi ceketler foraaaa
![]()
Onlara neler neler diyesim varda şimdide korkarlar da yolu bulamazlar heyecanlanırlar diye korkuyorum ama her türlü yolu bulamıyorlar zatenBak geliyor buhar heee yolunuzu bulun diye tehdit edebilirsin aşkoattığınız gol olaaa
![]()
Bende yatıyorum aşko gözlerimden yaşlar akıyor acıyor ama çok iyi geldiniz valla hasta halimle bile güldümAnaaa saat 2 olmuş aşkolar gülerken anlmadım ya sabah 6.30 da kalkcam ben yatıyorum![]()
Mucizemmm16
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ bana bakın çok kaynatmayın aklım kalıyor
Bu geceki güldürme seansı için teşekkür ediyorum ve bana ayrılan sürenin sonuna geliyorum öptüm hepinizi iyi geceleeer![]()
Saçmalama ceketi bi deneylim sonra bakarız bu bir tür deneyÇok gaza geldik bat gelince biz gibi kerametsizlere ceket neye yarar demeyiz inşallahay kaç gündür aklım burdaydı özlemişim sizinle delirmeyi deşarj oldum resmen
![]()
Bende de orta koptu iplerAy kızlarrrrr valla karnıma ağrılar girdi gece gece nasıl aklınıza geliyor şunlar yaaaaaşko buharda otururken üstüme ceket atıcam lafına bittim yaaaa orda ipler koptu bende hiç ekşına ciddiyetim kalmadı yaaaa sizin yüzünüzden
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
![]()
Ahahah bende ekşına geçiyorum aşkoAnaaa saat 2 olmuş aşkolar gülerken anlmadım ya sabah 6.30 da kalkcam ben yatıyorum![]()
Mucizemmm16
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ bana bakın çok kaynatmayın aklım kalıyor
Bu geceki güldürme seansı için teşekkür ediyorum ve bana ayrılan sürenin sonuna geliyorum öptüm hepinizi iyi geceleeer![]()
Ayyy biz uyuyoruz zaten git odaklan aşko aaaa olmaz böyle topla kendini ekşın var yumurta bekliyorAy kızlarrrrr valla karnıma ağrılar girdi gece gece nasıl aklınıza geliyor şunlar yaaaaaşko buharda otururken üstüme ceket atıcam lafına bittim yaaaa orda ipler koptu bende hiç ekşına ciddiyetim kalmadı yaaaa sizin yüzünüzden
![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
![]()
İyi geceler kuzucummmmBende yatıyorum aşko gözlerimden yaşlar akıyor acıyor ama çok iyi geldiniz valla hasta halimle bile güldümöpüldünüz aşkolar iyi geceler
![]()
Mucizemmm16
Demgey3
Ahahah inşallah aşko yaSaçmalama ceketi bi deneylim sonra bakarız bu bir tür deneybak gidiyom kaynatmayn
valla banada iyi geliyor ya bu delirmeler
Bende de orta koptu ipleraklına gelcek artk ekşında bunlar kendini tut gülme tamam mı
![]()