Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çıktım doktor dan 11 mm büyümus
11 ci gündeyim
İns doktor aşılamaya gerek kalmayacak dedi
Carsamba da cagırdı benı yumurtalar içim
Güzel geçti muayene :)
🌸Canım çok sevindim ❤️ inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay kendiliğinden olur ❤️😍 ay inşallah bu ay bebiş haberi verirsin bize 😘❤️

Kızlar dün pik gördüm değerlendirdik bugünde silikleşmeye başladı bugünde değerlendirildi test yapmaya devam edeyim mi sizce vede ilişkiye yeterlimi önceden yapan tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum

Eklentiler

• 16645315649058058371734196406812.webp
    16645315649058058371734196406812.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 26
İns kuzum
Su an doktorum vitmsınını , ekstra d vitsmını bir de mfk devam edıyorjm
Cunku bu ay olmaz ise depolar dolsun da asılama olcak ya kasım da tam gaz devam ediyorum bilmşyorjm ya içim kıpır kıpır umutluyum hersey cok guzel kötü bişi yok nasip bakalım sen naptın sennnnnnn asıl sen söyle ne oldu o çizgi devam deme sakın bana
Ay inşallah canım hep böyle güzel gitsin🌸Çizgilerden nefret ediyorum adet oldum dün leke leke bu gün aşırı ve ağrım var bide üstüne gribim canım

Burdayım kuzum iyiyim çok şükür 😍 dün misafirlikteydik geç kalktık ondan yoktum 😍 bence gebeliktendir bebeğim bebiş küçük ama seni acıktırıyordur annesiiiii
Bebeğim test yapıyor musun yine 😍 ay çok sevindim kuzum bu süreç yorucu olacaktır boş bulduğun vakit güzelce dinlen hep
Valla heralde bebekten açlık testleri günde bire düşürdüm şimdilik herşey yolunda bol bol uykum geliyor ztn 🙈 bende uyuyorum artık hayırlısı 😍

Kızlar bilmiyorum ama içinizde.. ben tüm yaptıklarımı birleştirince tuttuya denemek isteyen olursa bana mesaj atsın tek tek yazayım.çünkü ben 26ayda anladım ki adım adım iletmek iyi evet bazen hepsini birlikte yapmak iyi diye düşünüyorum tabi hormonlarımıza göre çünkü hormonsuz eğer bir engel varsa o düzeltilmeden olmuyor ben östrojen ile fsh lh bınlar için baya çaba verdim isteyen yazsın belki sağlıklı belki değil gebeliğim ama gebe kalabildim bu bir ışık benim için tarifesiz sayısız kötü duygu yaşadım.gah ağladım gah amaaan dedim.çok yoruldum yalan yok birde o kadar zor zamanın içindeyim ki önemli iki sınav yoğun dersler kötü bir kurs ve buz gibi kurs yeri evim küf oldu ve eşyalarım çeyizlerim herşeyin ev taşıdım bütçemi zorladım bütün herşey yeniden yapılmak zorunda kaldı ama eşyam yoktu biliyormusunız tam 7 ay sandalyede oturdum eşya aldık gelmedi gelmiyor.Ocak yok mutfak yok psikoloji berbat bana pcos demek yerine burada folekülün yok dediler.bir sonraki sefer erken menapoz dediler tüp bebek yaptır ama oda tutmaz rahim 4mm aşırı ince dediler.ama hep kendimi inşaa etmekten bırakmadım Ağustos Türkiye gidip geldim ki bu yazdıklarımın devamı var dahası kendimi toparladım.yani bu teklifimi bu nedenlerle yazdım biliyorum hepimiz bir şey deniyoruz ama böyle işte aklıma gelenler en azından şuan için bulaşarmış sağlıklıyım sonrası mı Allah

kan almıyorlarki idrar sadece 6 ekime gün verdi bakalım idrarda çıkınca bide kan alayım dermi bilmiyorım.
anladim canim sasirdim vallaha kan almadiklarina hayrett neyse bakalimmm gidince belki yaparlarrr

canim mutlaka bekliyorum yumurtlama icin yaptiklarini yaz bana

Kızlar dün pik gördüm değerlendirdik bugünde silikleşmeye başladı bugünde değerlendirildi test yapmaya devam edeyim mi sizce vede ilişkiye yeterlimi önceden yapan tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Canım teste devam etmene gerek yok, bence yarın dinlenin sonra ki günü de değerlendirin ondan sonrası size kalmış kuzum keyfi devam edebilirsiniz 😍🌸

Back
X