- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah başka ne kaldı ki aşko ayİnşallah son olur bunlarda başka şeyler yapmamıza gerek kalmazceket son nokta zaten bence
![]()
Hepimiz hamile kalana kadar herşeye devamTmm canım![]()
Melek hergün bir tam avakado mutlaka ama muuutlaka ye tamam mı nasıl yersen ye ama yeTmm aşko şimdi ben işe gideceğim
Aşko bunlarda işe yaramazsa yine buluruz biz bişey şuan ilham gelmediAhahahah başka ne kaldı ki aşko ay![]()
Ben daha iyiyim bu gün aşko tam iyileştim diyemem ama dünkü halimden iyiyim çok şükür
İyiyim kuzum bende işte bildiğin gibi. Ayy çok sevindim bebeğim iyi olmana cok şükürBen daha iyiyim bu gün aşko tam iyileştim diyemem ama dünkü halimden iyiyim çok şükürsen nasılsın nasıl gidiyor
Maşallah kuzum sağlıkla.ilerlesinEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükür![]()
Demgey3
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 R raainbow
miraclebeyb @Lale95 @Cgh ve diğer unuttuğum kızlar
![]()
O da iyimis hahaBende kafama göre takılıyorum
2 gün ovu yapıyorum
2 gün ara veriyorum![]()
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine antibiyotiğini düzenli kullanGittim aşko mikrop kapmışım. Bağırsaklarımda mikrop çıktı. Serum takıldı antibiyotik falan verdi doktor 3 4 güne geçer dedi.
Teşekkür ederim canısıİyiyim kuzum bende işte bildiğin gibi. Ayy çok sevindim bebeğim iyi olmana cok şükür❤
Amin kuzum inşallahMaşallah kuzum sağlıkla.ilerlesin![]()
Teşekkür ederim aşkım antibiyotik falan kullandım artık bebeden bu ay da umudu kestikÇok geçmiş olsun kuzum ❤
Kullanıyorum kuzum biraz toparladım çok şükürGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine antibiyotiğini düzenli kullan![]()
O belli olmaz bebeğim bilemeyiz Rabbim isterse her türlü oluyo bebişin sen merak etme❤Teşekkür ederim aşkım antibiyotik falan kullandım artık bebeden bu ay da umudu kestik![]()
Evet aşko başlıyormuş yağmur güzel de soğuk gelmese iyi olurduTeşekkür ederim canısıbiraz temizlik yapıyoruz eşimle hava çok güzel yarın yağmurlar başlıyormuş
![]()
Amin canım benim inşallahAy ne güzel ya bizde anlasak keşke belirtilerden erkendenhakkında hayırlısı olsun kuzum Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman gelsin miniğin
Amin kuzum hepimiz güzel haberler verelim inşallah
![]()
Aynen aşko ya ben balkona çıkıp oturamayınca dışarıda soğuktan yağmurdan yürüyemeyince çok bunalıyorum evde kışı seviyorum yaz kadar değil ama işte hep bu sebeplerden dolayı sıkılıyorum bir zaman sonra ahahaEvet aşko başlıyormuş yağmur güzel de soğuk gelmese iyi olurdukolay gelsin bebeğim ❤
![]()
Ayy aşko balkonsuz yürümesiz olmuyo valla hava ılık serin olsa tamam ama soğuktan hoşlaşmamAynen aşko ya ben balkona çıkıp oturamayınca dışarıda soğuktan yağmurdan yürüyemeyince çok bunalıyorum evde kışı seviyorum yaz kadar değil ama işte hep bu sebeplerden dolayı sıkılıyorum bir zaman sonra ahaha![]()