• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece cevap vermediklerime vereyim burada kalmıştım 🙈 Kuzu bugün test atıcam orasını burasını kurcalayaraktan🤣 Ama olmadığını da biliyorum sizin hatırınız için yapayım bugün bi tane daha. Yarın zaten dahiliye randevum var beta da isterim kafam rahatlar aslında😌 Biraz canım sıkıldı dün kuzu. Hem iş hem eş. İkisinde de zorlanıyorum bugünlerde. Şu zor günlerime bi bebek iyi gelirdi ama o da gelmedi bu ay. Dün o negatifin üstüne bi de işle ilgili sorunlar bindi. Bir de dertlerime çok kayıtsız kalan sürekli kendi sorunlarına odaklı bi adamla evliyim. Onun işyerindeki sorunlarını dinliyorum her gün çok bunaldım. Neyse bugün daha iyiyim kuzu. Sen de toparlandın artık tatlış sohbetimize dönebiliriz 😍😍❤️
Ay benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bile 😒 boşver ya ne halleri varsa görsünler 😂😂 daha iyiyim bebeğim ❤❤

Gutmornik beybiler 😁😍 benim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim @000umutlu000 çizgi ne arar la benim testte 🤣
Günaydın bebeğim ❤️ Hayırlısı olsun bebeğim inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız 😍 yaaa kuzum kötüleştin miiii iç iç ilaçlarını ve bolca dinlen anca öyle geçiyor bu hastalık 😢 geçmiş olsun bebeğim 😘

Biz buralara kolay gelmedik ne yollardan geçtik ne badireler atlattık ne geçmek bilmeyen günleri hep beraber gülerek geçirdik el ele verdik anaaaa böyle sayınca bi bir yastığa baş koymadığımız kalmış ya bizim😂😂😂😂😂 ay neyse ne diyordum ciddiyetimi geri toplayarak söylüyorum ki biz bu topicte bir gün bebişlerimizi kucağına alan birer anneler olacağız ve dahası birer dost birer sırdaş birer arkadaş yeri gelir birer abla biz herşeyiz birbirimize, nazar değmesin bizlere iyiki varız her birimiz çok değerliyizzz🌸🧿🥰❤️😍🥰🥰
Kızlar okuyordum mesajlarınızı ama gözler baya gidiyor artık uyumam lazım. Daha yazacaklarım var herşeyi görüyorum okuyorum 😈😜😜 Koskocaman öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrr ❤️❤️❤️

Allah seni bildiği gibi yapsın güzel güzel ciddi ciddi okuyordum sonradan yazdığına kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣🤣 valla öyle aşko bir yastığa baş koymadığımız kaldı biz burda kocaman bir bağ oluşturduk aramızda 😍❤️❤️ Ay inşallah kuzum ya ne güzel yazmışsın inşallah hep beraber çok güzel günler göreceğiz 😍😍❤️❤️ Evettt hepimiz iyi ki varızzzz ❤️❤️❤️ Biz burda hepimiz birbirimizin herşeyi olduk bu yolda yoldaş olduk hepimiz ❤️

Sende bizim canımızsınnnn bebeğim beniiiimmmm ❤️❤️❤️😍 iyi ki varsın hep var ol 😘😘😘❤️🌸
Aşklarım bebeklerim dün gece azacuk sızmışımdaağğ😂😂😂 sizi çok seviyorum iyi ki varsınız hepiniz benim için çok değerlisiniz 😍😍❤❤❤🌸🌸🌸

Gutmornik beybiler 😁😍 benim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim @000umutlu000 çizgi ne arar la benim testte 🤣
Ben hala inanmıyorum 🤣🤣🤣 aşkoşum olsun bi daha ki ay güzel haberler alıcaz❤❤ yine ayrılamadık işteeğğ gördün mü 😂😂😂😂

Aşklarım bebeklerim dün gece azacuk sızmışımdaağğ😂😂😂 sizi çok seviyorum iyi ki varsınız hepiniz benim için çok değerlisiniz 😍😍❤❤❤🌸🌸🌸
O kadar ağlayınca sızarsın tabi aşko 🤣🤣🤣 bizde seni çok seviyoruz bebeğiiimm ❤️❤️❤️ Sende İyi ki varsın kuzum sen hep iyi ol hiç üzülme sana gülücükler yakışıyor 😍❤️

Hayıt tohumu kullanan varmı bugünlerde çok karşıma çıkıyor ?

O kadar ağlayınca sızarsın tabi aşko 🤣🤣🤣 bizde seni çok seviyoruz bebeğiiimm ❤️❤️❤️ Sende İyi ki varsın kuzum sen hep iyi ol hiç üzülme sana gülücükler yakışıyor 😍❤️
Canımsın 😍😍❤❤😘😘 Hepimiz iyi olalım hepimiz gülelim aşkım hiç birimiz üzülmeyelim Rabbim hep güldürsün yüzümüzü 🤲🏻🤲🏻😍😍❤❤❤

Ay benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bile 😒 boşver ya ne halleri varsa görsünler 😂😂 daha iyiyim bebeğim ❤❤
Aşkooom günaydın naptın cıktı mı sonuçların ya dün yazamadım misafirlerim vardı yatılı az önce çıktılar evden hemen buraya geldim. Merak ettim nasılsın

Yav bir gün yoktum bir güün niye ağladı bu kız neler oldu dün off buranın hızına yetişemiyoring

Aşkooom günaydın naptın cıktı mı sonuçların ya dün yazamadım misafirlerim vardı yatılı az önce çıktılar evden hemen buraya geldim. Merak ettim nasılsın
İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Aşkım cıktı sonuçlarım bak böyle
Fsh 23
Lh 10.6
Estradiol 41
Prolaktin 5.16
Tsh 2.40
Serbest t4 1.44

Günaydın bebeğim ❤️ Hayırlısı olsun bebeğim inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız 😍 yaaa kuzum kötüleştin miiii iç iç ilaçlarını ve bolca dinlen anca öyle geçiyor bu hastalık 😢 geçmiş olsun bebeğim 😘
Valla çocuklarla ne kadar dinlenebilirsem işte kuzum. Sağolsun bugün yemeği kocam yapacak işe gitmeden. Sağol canımın içi ❤️
Ben hala inanmıyorum 🤣🤣🤣 aşkoşum olsun bi daha ki ay güzel haberler alıcaz❤❤ yine ayrılamadık işteeğğ gördün mü 😂😂😂😂
Ayrılmayalım tabii, hep birlikte doğuralım minnakları 😍 sen de iyisin inşallah, zehrini akıtmışsın diyelim rahatlamışsındır azcık 🌸

Valla çocuklarla ne kadar dinlenebilirsem işte kuzum. Sağolsun bugün yemeği kocam yapacak işe gitmeden. Sağol canımın içi ❤️

Ayrılmayalım tabii, hep birlikte doğuralım minnakları 😍 sen de iyisin inşallah, zehrini akıtmışsın diyelim rahatlamışsındır azcık 🌸
İyiyim aşkım daha iyiyim olana kabuldeyim 🤷🏻‍♀️ üzüldüm ama napalim nasip herseyde bi hayır vardır ❤ sen nasıl oldun bebeğim

Back
X