• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse ki😂😂😂 iyi bari aşkım geç işe gitmesi iyi bişey en azından yardımcı oluyo aferin enişteye 🤗 ama onların hepsine gıcık oluyorum kendimin kide dahil 🤣🤣🤣🤣
Benimki de öğleden sonra gidiyor genelde. Nasıl saate bakardım akşam gelsin diye. Bugün de gitsin diye baktım nasıl uyuz oldum nasıl battı bana ayy. Şu an kendimle başbaşa çok huzurluyum 😌😌😌

Ay çok biliyosun sen😒😒 sus bakıyım çağırma şunu gelmesin. Öbür türlüsünü yaşadığında göreceksin ki aralarında hiçbir fark yok🤣 O yüzden gol dememiz yakın olabilir dur bakalım bi sakin relax pliiiss 😍😍
İnşallah öyledir aşko inşallah😂🥰🥰❤️

Ahahaha 😂😂😂 aşko onunda en alasını yaşadım yumurtlama sonrası başlamıştı bi ay ağrılarım beş gün erken adet olmuştum aklıma o geliyor 😀😀😀😀 nolur şu kargoyu hep beraber arayalım bıktıralım belki kargomu bana getirirler😂😂😂😂
Hala mı gelmedi ya normal değil bu kadar takılması. Testler gelene kadar kopkoyu olacak senin çizgi biz de yorum yapamadan kalakalıcaz öyle 🤣🤣🤣

Hala mı gelmedi ya normal değil bu kadar takılması. Testler gelene kadar kopkoyu olacak senin çizgi biz de yorum yapamadan kalakalıcaz öyle 🤣🤣🤣
Aşko yok ama afyondan geldi orda çok takıldı😂😂😂dün gece yakın ilde toplama merkezine kadar geldi ama ordan kıpırdama yok halen😂😂😂😂😂 cidden çıldırcam eczaneye gidip almamak için kendimi zor tutuyorum ne kadar tutabilirim bilmiyorum 🤔😄😄

Benimki de öğleden sonra gidiyor genelde. Nasıl saate bakardım akşam gelsin diye. Bugün de gitsin diye baktım nasıl uyuz oldum nasıl battı bana ayy. Şu an kendimle başbaşa çok huzurluyum 😌😌😌
Bende kaç gündür gelmesin diye bakıyorum aşko🤣🤣🤣🤣 banada batıyo🤣🤣🤣

Aşko yok ama afyondan geldi orda çok takıldı😂😂😂dün gece yakın ilde toplama merkezine kadar geldi ama ordan kıpırdama yok halen😂😂😂😂😂 cidden çıldırcam eczaneye gidip almamak için kendimi zor tutuyorum ne kadar tutabilirim bilmiyorum 🤔😄😄
Off yakınsa git al be 🤣🤣🤣o testler yarına anca gelir gibi aşko 🙄

Off yakınsa git al be 🤣🤣🤣o testler yarına anca gelir gibi aşko 🙄
Yapmaa yanarız demeeeee öyleeeee😂😂😂 ahahaha aşko ben kendimi tutuyorum sende gazlamasana😂😂😂 hava yağmurlu eşime diyeyimde gelirken alsın bari ya olmayacak böyle 😃😃😃

Balkondan çok sarkma aşko 🤣🤣🤣 gerçekten dayanmak zor ama alma şu mereti be bırakabilirsin 🤣🤣🤣

Yapmaa yanarız demeeeee öyleeeee😂😂😂 ahahaha aşko ben kendimi tutuyorum sende gazlamasana😂😂😂 hava yağmurlu eşime diyeyimde gelirken alsın bari ya olmayacak böyle 😃😃😃
Ee burda çatlıycağımıza bi koşu al gel 🤣🤣🤣🤣 off enişte alsın bi kaç saat dayanırız aşko 🤣🤣🤣

Bana da öyle geliyo aşko 🤣🤣🤣 yaptıklarımızı not etsek bari 🤣🤣🤣🤣 eleyerek bulurduk hangisi tutturdu🤣🤣🤣
Ahahaha aşko aklımda bu ay tutarsa bilinki yumurtlamada her gün değerlendirme gerekiyormuş dicem size buharı bilemem bir kere yaptım korkudan ikinciyi yapmadım mfkyı es geçemem depolarım full dolu üflesem vitamin fışkıracak benden😂😂😂😂😂😂 bu ay bunlar😂😂😂😂

Ahahaha aşko aklımda bu ay tutarsa bilinki yumurtlamada her gün değerlendirme gerekiyormuş dicem size buharı bilemem bir kere yaptım korkudan ikinciyi yapmadım mfkyı es geçemem depolarım full dolu üflesem vitamin fışkıracak benden😂😂😂😂😂😂 bu ay bunlar😂😂😂😂
Şunu tarihe not aldık 🤣🤣🤣🤣 tamamdır bu iş 🤣🤣🤣 bu ay gol oldu 😍😍😍

Mucizemmm16 Mucizemmm16 sol omzunda al derken ben sağ omzunda alma diyorum 😈👼 bakalım kime uyacaksın 🤣🤣🤣

Kızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzz 😍 benim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler 😂
@Lale95 @Veziir @Demgey3 @mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @melek076 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @Random3 annabelica annabelica @canancan11 partalina_ partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm🥰

Aşkom sen bat tarihimi değiştirirken Mucizemmm16 Mucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak😂😂
Ay o kırmızılar şu an bende de gürül gürül maşallah ne oldu bu ay böyle anlamadım 😬😬😬 batlarımız karışacak yine kuzum 🤣

Ee burda çatlıycağımıza bi koşu al gel 🤣🤣🤣🤣 off enişte alsın bi kaç saat dayanırız aşko 🤣🤣🤣
Aşko yakınımdaki eczanede erken test yok kaset var bi tanesinde var ama o biraz uzak bu havada yürüme gidilecek mesafe değil araba eşimde
Ona desem alırda onuda umutlandırasım yok her ay alıyoruz fosss alsa gelse yap dicek negatif çıkarsa üzülcek test işlerini ondan uzak tutmak istiyorum 😂😂😂😂😂

Back
X