• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko yakınımdaki eczanede erken test yok kaset var bi tanesinde var ama o biraz uzak bu havada yürüme gidilecek mesafe değil araba eşimde
Ona desem alırda onuda umutlandırasım yok her ay alıyoruz fosss alsa gelse yap dicek negatif çıkarsa üzülcek test işlerini ondan uzak tutmak istiyorum 😂😂😂😂😂
Bekliycez yaniii😒 kargonun numarasını at aşko olmaz bu iş böyle 😂😂😂

Fıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani 🤣🤣 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Veziir Veziir bitliKedi bitliKedi R raainbow annabelica annabelica Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
kuzu adetın kacıncı gunu bugun ?

Fıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani 🤣🤣 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Veziir Veziir bitliKedi bitliKedi R raainbow annabelica annabelica Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
Kuzum belkide tüp bebeğe gerek kalmayacak Allah bu yüzden sana bunu göstermeye çalışıyor yumuşlarını güzel değerlendirirsin hadi hayırlısıyla 🥰🥰🥰

Aşkım belki bu ay bebişin gelir 😍😍😍 sende yine yumoşlar var bende oda yok püüü🤣🤣🤣

Sürat kargo aşko bastırın 😂😂😂 boluda takılmış Zonguldak’la arasında ne var ki neye takıldınız bu kadar diyiverin ahahahaha😂😂😂
Sürüp atmışlar kargonu aşko🤣🤣🤣🤣 boludaysa gelir aşkım bugün en geç yarın bide giriş çıkışları hemen yazmıyorlar sisteme araya hafta sonu mu girdi sipariş verirken ne zaman vermiştin

Bizde Kinderwunsch ta işlemlere başladık. Aylardır sadece kagıt kürek işleriyle uğraşıyoruz .Nihayet sona yaklaştık. Humangenetic ten son bir yazı aldıktan sonra işlemler başlayacağız. Benım gittigim klinik çok iyi hatta Türk doktor bile var😃. Size tavsıyem önce Kinderwunsch tan bı termın alıp görüşün zaten gereklı herseye yardımcı oluyorlar🙏🏽
Hadi hayirlisi canim hangi kinderwunsch klinigi orasi? Ben hessen eyaletindeyim ve ehliyetim olmadigi icin cok uzagi tercih etmemem daha iyi olur gibi neler yaptilar peki? Ilk terminde neler bekliyor bizleri ben cok korkuyorum bauchspieglung dan bahsettilermi? Histereskopiye benzeyen kapali ameliyat varya hani tikaniklik varmi diye bakiyorlar..yaptirmismiydin?

Back
X