Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offff ben de heyecan yaptım şimdi haaa benimkinde de böyle gölge var işte ama anki seninki bir tık daha belli gibi geldi
E atta görek yaaa 😀😀😀 kız varya isyan edicem bu topiğe he test atmıyorum size ya bu ne herkes köşesinde yapıyor testi atan yok gösteren yok kimisine gecikiyor test yapmıyor M Mavimiresl ağlıcam yaaaa Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko bişey söyle bunlara ya😀😀😀😀

Ay MashaAllah eniştemiz çok düşünceli Allah başından eksik etmesin kuzum İnshaAllah ikinci kez anne baba olacaksınız :KK68:
Yaa evet bugün ayrı bi sevdim kocişi 🥰🌸 gerek yok der diye teklif bile etmemiştim zaten şimdiye kadar. Amin kuzum, Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏 sen nasılsın?

Ay sende at bize hanı nerde senın ki
Dün attım ya giii he sen görmedin herhalde
Yani normalde görünüyor ama belkide görmeye bilirsin çizgiyi
IMG_20221021_110123.webp

E atta görek yaaa 😀😀😀 kız varya isyan edicem bu topiğe he test atmıyorum size ya bu ne herkes köşesinde yapıyor testi atan yok gösteren yok kimisine gecikiyor test yapmıyor M Mavimiresl ağlıcam yaaaa Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko bişey söyle bunlara ya😀😀😀😀
Gizzz ben seni etiketleyerek attım hatta nasıl görmezsinnnn :mad:bende diyom bu niye cvb yazmıyor

IMG_20221021_110123.webp
IMG_20221021_110229.webp

Back
X