Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yaptığım testin aynısı bu yani umudunu asla kırmak istemem ama çok net çizgiler görmüştük hatırlayanlar vardır ama şak diye adet olmuştum gebelik yoktu inşallah sende vardır kuzum benim üzülmeni istemem iyilikperisi92 iyilikperisi92
Senınkıelrın hatırlıyorum cano sende bariz çizgiler bile vardı
Hepimiz ne kadar sevindik senınle
Bende cızgı yok golge var ya anlamdım bişi
Haklısın ama cok da unıtlenmıyim

Benim yaptığım testin aynısı bu yani umudunu asla kırmak istemem ama çok net çizgiler görmüştük hatırlayanlar vardır ama şak diye adet olmuştum gebelik yoktu inşallah sende vardır kuzum benim üzülmeni istemem iyilikperisi92 iyilikperisi92
Acaba kimyasal olmuş olabilir mi canım.. belki adetle attın

Kız bu testler kuruyacak tamamen dimi bide öyle bakcam
Kuruyunca şimdi gördüğün çizgi daha belirgin olur bak benim dünkü testim kuruyunca böyle olmuş atıyorum bak üstteki dünkü test dün gördüğüm yerde çizgi belirgin oldu ortada bi kuruma çizgisi oluşmuş onu görmezden gel sağdaki çizgi testi yaptığımda gördüğüm silik çizgi☺️

Eklentiler

• 24B33004-9B98-485A-9F34-59E22BF93FF5.webp
    24B33004-9B98-485A-9F34-59E22BF93FF5.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 40
Kuruyunca şimdi gördüğün çizgi daha belirgin olur bak benim dünkü testim kuruyunca böyle olmuş atıyorum bak üstteki dünkü test dün gördüğüm yerde çizgi belirgin oldu ortada bi kuruma çizgisi oluşmuş onu görmezden gel sağdaki çizgi testi yaptığımda gördüğüm silik çizgi☺️
Ana nasılda çizgi ortaya çıkmış be kuzum
Bunlar da mı miracle kuzu
Ay kadın bana comfort satacaktı 80 TL 😂😂

E atta görek yaaa 😀😀😀 kız varya isyan edicem bu topiğe he test atmıyorum size ya bu ne herkes köşesinde yapıyor testi atan yok gösteren yok kimisine gecikiyor test yapmıyor M Mavimiresl ağlıcam yaaaa Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko bişey söyle bunlara ya😀😀😀😀
Dimi aşko katılıyorum sana çok haklısın bebeğim yanındayım😘😘 M Mavimiresl Aşko bana yanıma test aldım de lütfen 😂🙄

Aşkım ben sizin olayı kaçırdım ya 🥺 Bende bu gün çok kuruldum eşime ama eve geldiğinde yumuşadım bu aralar kavga etme lüksümüz yok aşko. Savaşma seviş felsefesini kendimize hayat mottosu olarak belirledik 🤣❤️‍🔥
Tebrik ederim aşkım başarılarınız devamını diliyorum ❤🤣 aman ya boşver aşko kısaca evlilik yıldönümü 16 siydi bi önceki gece içeri girer girmez bağırıp çağırdı evlilik yıldönümüde aynı şekilde burnumdan geldi gelip yanaştı falan ama faydasız o saatten sonra avucunu yalasın 🙄

Aynen işte benimkiler de kuruyunca bellimoldu aslında çünkü cooook zayıf olduğu için hemen belli olmuyor olaada coook aşırı derece de var yok ama kuruyunca anca cikti

Bundan mı almıştın cnao doğrudur valla bu testler de cok serro
Valla oylr aldın cano once kaset sonra gittik erken gebelik aldık ikisi de gölge
Bundandı yaptığım test. Çok netti çok inanmıştım aşko en net buydu hatta sonra prodoctor ve comfort erken gebelik de yaptım onlarda da silikti hepsinden adet olunca da yaptım o zaman bile pozitif çıkmıştı doktora gitmiştim gebelik yoktu ama canı gönülden isterim ki sende inşallah vardır yoksa bu testleri şikayet etmek gerek

Senınkıelrın hatırlıyorum cano sende bariz çizgiler bile vardı
Hepimiz ne kadar sevindik senınle
Bende cızgı yok golge var ya anlamdım bişi
Haklısın ama cok da unıtlenmıyim
Aşko nolur yanlış anlama beni ben sadece her iki duruma da hazır ol benim canım gibi canın yanmasını istemediğim için yazdım üzülmeni buradaki kimsenin üzülmesini istemediğim için yazdım inşallah sadece bende yanlış çıkmıştır inşallah böyle kendimi kötü hissettim heves kıran olmak istemem

Back
X