- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.521
Bende öyle düşündümAsko sen siddetten uzak dur bu ara yumurtlama gecsin oyle yaparsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşündümAsko sen siddetten uzak dur bu ara yumurtlama gecsin oyle yaparsin![]()
Evet salinca oluyor galibaStres yok boşvermişlik var inanlmaz saldm yaona sinirleniyorm zaten
şey olurmu acaba biz hiç ihtimal vermiyordk artk vazgeçmştm o zaman oldu olayını yaşarmym ki
Doğru işte birazda etrafımızda etkiliyor psikolojimizi herhalde![]()
Yok aşkım regl oldum bugün 13 gün mümkün değilKız bir de gebelik olmasın bu kadar belirtiyor obulasyond akoyu olurmuş ya ondan Didim..
Deluuu nasil inandım başında![]()
Kafamda türlü ihtimaller var gebelik döllenme oluşmadan bu beta yükselemez beta o cins bir hormon bence sende döllenme oluşuyor fakat gebelik ilerlemiyor ve bence kimyasal yaşıyorsun kuvvetle muhtemel ki bu fikrim rahim kalın beta 1.20 olmuş ben kimyasalım olduğunda Dr bana 0 olunca bebek yoktur az yükselmesi döllenme var demekki bu konuyu doktoruna sormak istermisin belki farklı bir fikir verir bu konu da bilemedim ama aklıma gelmişken paylaşmak istedim
Kuzum ginniyse katılıyorum asla tekrar heveslendirmek istemem ama regl olmaz isen bir test daha yap..Canım benim çok teşekkür ederim beni benden daha çok düşündüğünüz için elinizden geleni yaptınız fazlasıyla bana Allah razı olsun hepinizdenadet günü geldiğinde adet olmazsam geç döllenme ihtimaline karşın yine kan veririm ama şuan doktorla tekrar konuşmak inan istemiyorum kendimi çok kötü aciz hissediyorum zaten üzgünüm ama gebelik yok dediğinde ben yumurtlamadan beri sağ kasığım ağrıyor ve kanamalarım var gebelik değilse kist falanmı neden ağrım var dediğimde Allah Allah dur bakalım dedi ultrasonda baktı öyle bi gebelik ihtimal olsaydı söylerdi
![]()
Hadi ins kuzummmCanım İnshaAllah da bebek varsa tabi yoksa olalım yani beklemeyelim
Ayy aşko pik ekşın dıkşın var bu gece deseneHamileyimmmm
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhkayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim
şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık
![]()
Mucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 @Ginnys M Mavimiresl
iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim
Eki Görüntüle 3150458
Doktor benden bile beta istedi şimdi kan verdşmnsende kan ver bencrBenim çok ilginç bişey oldu ilk gebeliğimdede böyle olmuştu 4 gündür adetten az koyu renk kanamam var ama bugün kesildi gibi bişey. Normalde adetim 7 gün sürer normalde bat bugündü
Askim cok belirgin bi cizgi cikmadi. Ben seninkini gordum seninkinde gölge vardi benimkinde pek yoktuCanım bir şey sorcam bu artı med degilmi test ..bende de aynısı varsa merak ettim kuruyunca çizgi çıktı mı İnshaAllah atnamissindir
İğneye baslıcaz beta verdim şimdi ne olur ne olmaz digr istedi eğer negatifse cuma kadar iğne kullancam kontrole gidicem :)Hepimiz bunalp başka yollara yelken açmışız demekbebek olsun beeebeeek
süreç nasıl ilerlicek şimdi
Evet adetin üstüne olmus olabılır diye istedi cunku tedaviye başlayacak ne olur be olmaz diye istedi şimdi kan verdimmMashaAllah kuzum MashaAllah.. yanlız adet olmadın mı en betaya niye bakıyor ki yinede gebelik olabilir diyemi ki
Yarında yapayım test kuzum ondada görürsem akşam gidip veririmDoktor benden bile beta istedi şimdi kan verdşmnsende kan ver bencr
Hadi bakalım ins hamilesindedir kuzummmYarında yapayım test kuzum ondada görürsem akşam gidip veririm
Tamam bebeğim ❤❤ ay ben sana itiraz edemiyoringAy aşkım kötü düşünme ya daha yeni regl bitmiş ilk ekşın oldu ya olabilir her ay aynı olmayabilir ama kötüyü aklına getirme![]()
Aşkım Bende hiç umut kalmadı valla inşallah olsun ❤Ayy hadi kuzum bebiş Olsun![]()
Aşkım valla yaBak onu doğru dedinduş alsak zararlı, almasak cenabet hahaha
ay evet bir an önce git de ne olduğunu bilelim aşko ya ona göre de önlemini alırsın rahat edersin, sürekli ağrı akıntı bilmem ne diken üstündesin
Evet aşkım ama ayy bende umutlar sıfırlandı vallaSana dünde söyledim aşko yumurtlama döneminde olabilirsin geçen ay adetten hemen sonra yumurtladın ve bu yüzden erken adet oldun belki bu ayda erken yumurtluyorsun hazır barışmıssın ekşına devamkeee![]()
Yatarken yolu bulamayan kalkınca hiç bulamaz aşkoBana bu ağrı da yumurtlama olabilir gibi geldi kuzum. Kalksan da yıkasan da yolu bulur onlar her türlü![]()
Delirme konusunda yalnız değilsin aşko bende yanındayım hahahahahaAşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumdahamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür
ben cidden delirdim herhalde
![]()
Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeOldu @Lale95 @000umutlu000
miraclebeyb @fnd_50 R Random3 M Mavimiresl @Ginnys ve diğer kızçelerim
@Annabelle1 kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda![]()
Ayy aşkısı durumundan haberdar et bizi tamam mıEvet canım görüyorum ben
Aşkısı sen test yaptın mıCanım bir şey sorcam bu artı med degilmi test ..bende de aynısı varsa merak ettim kuruyunca çizgi çıktı mı İnshaAllah atnamissindir
Kuzum birincide de çizgi var ama kuruma değildir o gitgide koyulaşmaz çünkü :)Kızlar bakın 3 gündür yaptığım testlerin kurumuş hali. Bu son ikisi kuruma cizgisi olsa 1.de de olmazmıydı ?
Etmese de sen söyle bebeğim muayene etsin tabiiki deTamam bebeğim ❤❤ ay ben sana itiraz edemiyoring❤❤
Aşkım Bende hiç umut kalmadı valla inşallah olsun ❤
Aşkım valla ya
Ayy sabırsızlıkla yarını bekliyorum aşko inşallah doktor yeniden muayene eder ultrasonla ona dua ediyorum şuan
Evet aşkım ama ayy bende umutlar sıfırlandı vallayatmıyoring bile ekşından sonra valla bebe ister gelsin ister gelmesin hııhh
![]()