Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshaAllah canım ama.nebilim az daha kızarması laizm bu çizginin ve ehemn çıkmıyor kuryunca çıkıyor delircem..

yumurtlama.gununu bilmiyorum daha doğrusu yumurtladimmi onu da bilmiyorum ama o dönemlerde arilikli değerlendirdim
Yani dürüst olmak gerekirse böyle olduğunda hüsran oluyor, bence de dediğin gibi olmalı ama daha zamanın varsa umut da var demektir ☺️ yine tekrarlarsın kuzu

Yaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi

Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim

@partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @iyilikperisi92
Aşkım bata ne kadar var. Ben kırmızılık görmedikçe artık gördüm demek istemiyorum _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ da oldu en son ki yanılmamız kendim de bir çok kez böyle çizgiler görüp sonradan adet oldum.

İyiyim aşko misafir var modum yok ya açıkçası hiç kafam çekmiyor çocuklarda var ses gürültü bazen sessizliğe bürünmeyi seviyorum o zamanlarda aksilik ya asla yalnız kalıp sessizlik bulamıyorum😂😂😂😂 sen napıyosun kuzum
O öylenolur genelde aşkım birileri gelsin diye beklersin gelmez kimse gelmez yalnız kalayım diyince şak diye biri gelir 🤣🤣🤣
Bende oturuyorum aşkısı napiyim 🤗 başım ağrıyo biraz ya ilaç içesim var ama içmek istemiyorum 😬

İyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptim🤣 yumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 My_Moonlight06 @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diğer cankuşlar
Kuzuuuu çok sevindim, bu kuruma çizgisi ya da hayali bişey gibi durmuyor bence en başından yakaladın 😍 kaç gün geçti yumurtlamadan? Benim bile pır pır ediyor kalbim böyle görünce ❤️

Aşkım bata ne kadar var. Ben kırmızılık görmedikçe artık gördüm demek istemiyorum _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ da oldu en son ki yanılmamız kendim de bir çok kez böyle çizgiler görüp sonradan adet oldum.
Canım ben çoktan geciktim iki hafta filan :oops:

Evet haklısın iste bende onun için bir şey diyemem ama.gebelik belirtilerim var daha oncekinden bildiğim.. zaten adet olursam bilcemki.kimyasal oldu

Yaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi

Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim

@partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @iyilikperisi92
Aşko bu bende çizgi çıkartmıştı kuruyunca daha çok belirginleşmişti ama bilemem başka markaylada dene yine gölge görürsen kan ver bence canım ☺️

Kuzuuuu çok sevindim, bu kuruma çizgisi ya da hayali bişey gibi durmuyor bence en başından yakaladın 😍 kaç gün geçti yumurtlamadan? Benim bile pır pır ediyor kalbim böyle görünce ❤️
Ay bende görünce bi tedirgin oldum,ama yalniz kalamiyorum ki testi alt üst edip kurcalayayim🤣🤣🤣yumurtlama 11ya 12günü olmalı

O öylenolur genelde aşkım birileri gelsin diye beklersin gelmez kimse gelmez yalnız kalayım diyince şak diye biri gelir 🤣🤣🤣
Bende oturuyorum aşkısı napiyim 🤗 başım ağrıyo biraz ya ilaç içesim var ama içmek istemiyorum 😬
İçme aşko başı boşver yumurtlamadandır o ekşın lazımdır ahahaha🤣🤣 of evet ya misafir severim ama modum yokken ben kendimle bile görüşmek istemiyorum Hahahah🤣🤣🤣🤣

Delirme konusunda yalnız değilsin aşko bende yanındayım hahahahaha
Yarın güneş tutulması var ondandır oooo🤣🤣🤣🤣
Peki ben evi topladım bişeyler yedim bütün gün kaş bıyık aldım tırnak törpüledim maske yaptım kendimle bozdum kafayı bende 🤣🤣🤣🤣
Ohh yalnız olmadıgıma sevindim aşko😂😂😂
Ben o güneşe bi tutulcam tam olcak artk yetti heeee 😂
Oohhh ne güzel yapmışsın keşke bende yapsaydn ama kendimizede bakmamz lazım sonuçtaaaa

Ay kızlar eşimle konuşmuyordum 2 gündür 😀😀 az önce geldi bence sen hamilesin sana daha bi güzellik geldi dedi. adetim olamaz dedim ilkindede öyle olmuştu diyor 😀 ki gram bilmiyor benim test yaptığımı ovülasyonu bile bilmez 😀😀

Back
X