- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.701
AcıyoooğğAhaha bişeycik olmaz sen ekşınlan aşko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AcıyoooğğAhaha bişeycik olmaz sen ekşınlan aşko![]()
Eğer gideceksen benden habersiz gitme aşko ihtiyacııımmm olan yer bence orasıDepresyon geliyoringvalla aşko ya noluyo bilmiyorum bende ama yakın zaman da ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatışım olucak gibi
![]()
Olur aşko çok iyi fikir hemen randevu alıyoringKonuşurz tabi ben gizli ufak bi can açarm duvardan bizeBende öyle yapıyorum artk tripse trip hadi bakiiim
millet ay kaçtımı acabalarla hamile kalıyor biz yok yatalm kalkmayalm yok ayakları dikelim yok şu kadar zaman duşa girmeyelm biz fazla totolarını kaldırdık bunların bundan sonra yok pohpohlamak
![]()
Allah Allah neden olur ki aşko söyle tabi hiç bişey bırakma herşeyi söyle soru işaretlerin kalmasın kuzumAcıyoooğğkuruluktan aşko hiç istemiyorum o yüzden ya
bişey diycem bide acayip geçen aydan beri vajinal gaz durumum var aşko öyle çok aşırı değil ses vs yok ama hava çıkışını hissediyoring bunu söyliycem hep unutuyorum ya aklıma gelmişken yazayım dedim
doktora da söylemeliyim unutmazsam
R Random3
Veziir M Mavimiresl
Lale95
Demgey3 R raainbow
annabelica
miraclebeyb başına gelen var mı aşkolar
Sağlık olsun canım benimVerdim aşko negatif
Ya valla cok haklısınEğer gideceksen benden habersiz gitme aşko ihtiyacııımmm olan yer bence orasıkadın doğum uzmanlarını gezene kadar psikologlara uğrasaydık böyle olmazdık
![]()
Ooff istemiyorum uğraşmasınAllah Allah neden olur ki aşko söyle tabi hiç bişey bırakma herşeyi söyle soru işaretlerin kalmasın kuzumıslanana kadar uğraştır aşko
öyle acır tabi
Bende de olmuştu bir iki ay o sonra kendi geçti niye oluyor bende anlamadm ama hazır doktora gitmişken söyle bence niye söylemicekmişsinAcıyoooğğkuruluktan aşko hiç istemiyorum o yüzden ya
bişey diycem bide acayip geçen aydan beri vajinal gaz durumum var aşko öyle çok aşırı değil ses vs yok ama hava çıkışını hissediyoring bunu söyliycem hep unutuyorum ya aklıma gelmişken yazayım dedim
R Random3
Veziir M Mavimiresl
Lale95
Demgey3 R raainbow
annabelica
Gel gel sende gel aşkoo odaları ayırtırız yanyana geceleri gizlice buluşur dedikodu yaparız topiğe gireriz mis gibi ortamEğer gideceksen benden habersiz gitme aşko ihtiyacııımmm olan yer bence orasıkadın doğum uzmanlarını gezene kadar psikologlara uğrasaydık böyle olmazdık
![]()
Nee sürtünüp hamilemi kalıyorlarmışOlur aşko çok iyi fikir hemen randevu alıyoringçabalarımız buraya kadardı geçti artık kendileri bilir aşko
M Mavimiresl Aşko ne diyodu sürtünüp hamile kalanlar var
hadi bakalım kavuşsunlar da görelim
![]()
Bende de olmuştu bir iki ay o sonra kendi geçti niye oluyor bende anlamadm ama hazır doktora gitmişken söyle bence niye söylemicekmişsin
Gel gel sende gel aşkoo odaları ayırtırız yanyana geceleri gizlice buluşur dedikodu yaparız topiğe gireriz mis gibi ortamcidden psikologa gitsek çözülcekti belki herşey
Nee sürtünüp hamilemi kalıyorlarmışsürtünüp mü
yalandır ya o
Bunu düşüneceğiniz aklıma hiç gelmedi ya daha bu haberi vermeme çok var aşkoSormaa bende meraktan bakıp duruyorum sürekli yazmadı daha bişey bombayı attı kaçtı ben bayadır okuyamıyorum hamile olma ihtimali varmı
Banada öyle geliyor bazenO kalan yüzde 75 lik kısım bizde aşkopüüü
zaten mucize gibi bişeymiş tutması da boşuna kendimizi harcıyoruz
canı istemezse tutmuyo
![]()
Yaa aşko sorma benim kaba sakal müdahale edip duruyor yine bana sardı. Telefona hep bakarsın bugün benimle ilgilen diyip duruyor. Film falan izledik işte napalım. Yarın geç gelecek doya doya yazıcamannabelica Aşko nerdesin bak merak edip okuduğun başlıklardan konuşuyoruz
inanırsan öyleymiş aşko
Yaa bende dedim geçer herhalde diye aşkım çok önemsemedim regli de falan geçer ama hala devam ediyo aklıma geldi belkide kuruluktan oluyo![]()
Bende de oldu bir kere ayy çok utandım noluyooo dedim bendeAcıyoooğğkuruluktan aşko hiç istemiyorum o yüzden ya
R Random3
Veziir M Mavimiresl
Lale95
Demgey3 R raainbow
annabelica
Evet canim benim bazen oluyor vajinal gaz ama nedenini bilemiyorumAcıyoooğğkuruluktan aşko hiç istemiyorum o yüzden ya
R Random3
Veziir M Mavimiresl
Lale95
Demgey3 R raainbow
annabelica
Ne değişik bi sistemCanım adet olmayınca rahim otomatikman kalınlaşır sebebi yine gebelik ile bağlantılı olabilir adet olmayınca hazırlık yaptığı için kalınlık oluşuyor olabilir ve gebelik olmayınca da sökülüyor..
Ben buna çok inandırdım bana uzman psikolog lazım hadi ara hemen geceden gidelim yatış işlemleri yapılsınYa valla cok haklısıntamam aşko üçümüze de oda ayırtıyorum hemen
![]()
Ahahaha yok yok işte hepsi psikolojikOoff istemiyorum uğraşmasınacıdıkça hiç istemiyorum vurasım patlatasım geliyo adama
ay ben galiba depresyondan önce bi menapoza girip öyle gelcem aşko
![]()
Ayyy çekirdekte alırız kolada alırız gece boyu misss gibi muhabbetBende de olmuştu bir iki ay o sonra kendi geçti niye oluyor bende anlamadm ama hazır doktora gitmişken söyle bence niye söylemicekmişsin
Gel gel sende gel aşkoo odaları ayırtırız yanyana geceleri gizlice buluşur dedikodu yaparız topiğe gireriz mis gibi ortamcidden psikologa gitsek çözülcekti belki herşey
Nee sürtünüp hamilemi kalıyorlarmışsürtünüp mü
yalandır ya o
Bak arıyoringBen buna çok inandırdım bana uzman psikolog lazım hadi ara hemen geceden gidelim yatış işlemleri yapılsın
Ahahaha yok yok işte hepsi psikolojik
Ayyy çekirdekte alırız kolada alırız gece boyu misss gibi muhabbet![]()
Ayy aşkım bende de ilk kez eşimle ilk birlikte olduktan sonra olmuş nolduğunu da anlamamıştım bende çok utanmıştım hahahaBende de oldu bir kere ayy çok utandım noluyooo dedim bendeneyden olur bilmiyorum bende sor bakim
Bende de oluyodu aşkım ama bu kez epey uzun sürdü yaEvet canim benim bazen oluyor vajinal gaz ama nedenini bilemiyorum![]()