- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.741
Kızlar burdaki leyla ben mecnun eşim ahada böyleyiz valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım bu adetten önce bende de vardı birlikte gidiyoruz kliniğe zaten hahahhahahBencede psikolojik olamaz bel ağrında var mı kuzumbenim cuma günü sağ kasığımdan hareket etmekte zorlandım bel ağrısı kasık ağrısı bacağa vuran bunları psikolojik yaşayıp kendime bunu yaptıysam beni en yakın kliniğe yatırın lütfen aşkolar bak
![]()
Yok yok kaset test bu kadar belirgin Buda fos çıkarsa test şirketlerine toplu dava açarızYok aşko bel ağrım yok gibi bişey,en çok kasık agriyo otururken bıçak saplaniyo sanki
Ay aşko bekle 3-4gün belirtilerim fos çıkarsa birlikte gideriz kliniğe![]()
Yok yok kaset test bu kadar belirgin Buda fos çıkarsa test şirketlerine toplu dava açarız![]()
Aynen aşko aklımda randevu bakıyorum sürekli bulduğum an gideceğim inşallahSende benin canımmm❤❤ Atalım aşko rahatlayalım
ay inşallah kuzum bi gidip orda da muayene olsan iyi olucak en azından herseyin güzel olduğunu biliriz içimiz rahatlar ❤❤
Ay valla beni anlatıyorsun sanki kuzum bende o döngüden sıkıldım yaHiç bilmiyorum ah bi bilsem sıkıldm herhalde uğraş dene bekle kırmızılar gelsin bu döngüdenyaa iyi gelmiştir ama ara vermek gibi olmuştur beynin bi rahatlamıştır
inşallah güzel çıkar kuzum değerler
![]()
Yok yok kaset test bu kadar belirgin Buda fos çıkarsa test şirketlerine toplu dava açarız![]()
Aşkım bu adetten önce bende de vardı birlikte gidiyoruz kliniğe zaten hahahhahah![]()
Aminn kuzum İnshaAllah canımAh gülüm ya kötü oldumRabbim en kısa zamanda hamileliyi,annelik duyğusunu yaşatsin sana
eminim çok az kaldı
az daha sabr annesi
bebişin sana geleceyi günleri sayıyor
Ayyyy valla bende çok heyecanlandım aşkımmm inşallah inşallah güzel haberler alacağızEvet kuzum biraz heyecanliyım yillardir böyle test görmediminşaallah yanılmam
![]()
Kızlar burdaki leyla ben mecnun eşim ahada böyleyiz valla![]()
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
annabelica R raainbow
Lale95
miraclebeyb
Veziir diğer aşkolar
Ay aşko bende bazen yaşıyorum ya ama neden oluyor hiç bilmiyorumAcıyoooğğkuruluktan aşko hiç istemiyorum o yüzden ya
bişey diycem bide acayip geçen aydan beri vajinal gaz durumum var aşko öyle çok aşırı değil ses vs yok ama hava çıkışını hissediyoring bunu söyliycem hep unutuyorum ya aklıma gelmişken yazayım dedim
doktora da söylemeliyim unutmazsam
@Random3
Veziir @Mavimiresl
Lale95
Demgey3 R raainbow
annabelica
miraclebeyb başına gelen var mı aşkolar
Kalk aşko kalk dobarlanın gidiyoruzAşkım bu adetten önce bende de vardı birlikte gidiyoruz kliniğe zaten hahahhahah![]()
Yaa valla böyleyiz aşko her izlediğimde bende kahkaha atıyorumYaaa ahahahhaa aşko kahkaha attım ya kız![]()
Kegel egzersizi yapın 5 saniye tutup bırakın sık sık yapın aşkolar otururken ayaktayken günde en az 3-5 kere yapınAy aşko bende bazen yaşıyorum ya ama neden oluyor hiç bilmiyorumdoktora gitmişken muhakkak sor kuzum bende merak ediyorum ama kötü birşeyden dolayı değildir bence ya
![]()
Kızlar burdaki leyla ben mecnun eşim ahada böyleyiz valla![]()
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
annabelica R raainbow
Lale95
miraclebeyb
Veziir diğer aşkolar
Aşkım dur bakalım hiç bişey belli değil dahaKalk aşko kalk dobarlanın gidiyoruzama cidden düşünüyorum şu son bir haftadır yaşadıklarımı hele o cuma günü ne olduysa o gün daha büyük bişey oldu vücudumda bilmiyorum en yoğun ağrıları hissettim hatta sizede dedim erken adet mi olcam acaba diye yata kalka iş yaptım ağrılardan yarım yamalak o gün hatta hafif kanama peşine leke de olmuştum adetim mi sökülemiyor acaba milyon soru niye var yine benim kafamda
![]()
Aşkım dur bakalım hiç bişey belli değil dahaadet gelmeden umut hep var
![]()
Evet duymuştum aşko başka şeylerede iyi geldiğini duymuştumKegel egzersizi yapın 5 saniye tutup bırakın sık sık yapın aşkolar otururken ayaktayken günde en az 3-5 kere yapın![]()